kız ne ajanı bcm yukarda bildirilerin yanında iris yazıyoya tıkla görunuyo zaten nerde oldugun benimde sende görünüyo sanırım arkadaşlar görüyogizli iş yok
ben de merak edıyorum valla tatlıskom hanımırumuzundan dolayı ben sırın mı sırın bı hatun canlandırıyorumda aklımda ama sureklı o fıkrlerımı curutme youndaaaaaaa
sağolasın şekerim olsun az zayıf olsam azda burnumu yaptırsam boyumda zcık uzun olsa fenamı olurdu.
hayırlı olsun yavrimu ben okumadım sadece kuzenime alcam mai tai bişiler yazıyodun
bizim ebe getir yapcam dedi 8 aylık ama dedim olsun 6 ayını doldurmuş yapcam dedi 1 hafta sonra geldedi yoksa dun yapacaktı anlattım yaa offf dunHERKESE MERHABALAR....ACİL GİRİŞ YAPIYORUM, KUSURUMA BAKMAYIN GÜNLER ZAMAN ÇOK YOĞUN GEÇİYOR, DİLİYORUM Kİ HERKES VE TÜM GÜZEL BEBEKLERİMİZ İYİDİR...ACİL GİRİŞ YAPIYORUM ÇÜNKÜ SAĞLIK BAKANLIĞINDAN 1 HAFTA ÖNCE KIRMIZI UYARILI BİR MAİL ALDIM SİZLERİ DE UYARMAK İSTEDİM, BELKİ DE HABERİNİZ VARDIR AMA BEN YİNE NOT GEÇİM ; AMERİKA DAHİL BİR ÇOK AVRUPA ÜLKESİNDE VE GÜZEL MEMLEKETİMİZDE MAALESEF KABAKULAK , KIZAMIK VE KIZAMIKÇIK VAKKALARINA RASTLANDI. Kİ BU HASTALIKLARIN GEÇİRİLMESİ MAALESEF 10 YIL SONRA YAN ETKİLERİNİ ÇOCUKLARDA GÖSTERİYOR, DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ 12 AYDA YAPILAN 3K AŞILARININ YANİ KIZAMIK KIZAMIKCIK VE KABAKULAK AŞILARINI 9 AYINI TAMAMLAMIŞ BEBEKLERDE EK DOZ OLARAK YAPILMASINA KARAR VERMİŞTİR. 9 AYLIK BEBEKLERİMİZİ SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRÜP EK DOZ AŞILARINI MUTLAKA YAPTIRINIZ, LÜTFEN İHMAL ETMEYİN ARKADAŞLAR
bu ılık muhabbetı kemıgın ılıgı demı corba falan tarıfı mı anam accık cıtlatın yaa
HERKESE MERHABALAR....ACİL GİRİŞ YAPIYORUM, KUSURUMA BAKMAYIN GÜNLER ZAMAN ÇOK YOĞUN GEÇİYOR, DİLİYORUM Kİ HERKES VE TÜM GÜZEL BEBEKLERİMİZ İYİDİR...ACİL GİRİŞ YAPIYORUM ÇÜNKÜ SAĞLIK BAKANLIĞINDAN 1 HAFTA ÖNCE KIRMIZI UYARILI BİR MAİL ALDIM SİZLERİ DE UYARMAK İSTEDİM, BELKİ DE HABERİNİZ VARDIR AMA BEN YİNE NOT GEÇİM ; AMERİKA DAHİL BİR ÇOK AVRUPA ÜLKESİNDE VE GÜZEL MEMLEKETİMİZDE MAALESEF KABAKULAK , KIZAMIK VE KIZAMIKÇIK VAKKALARINA RASTLANDI. Kİ BU HASTALIKLARIN GEÇİRİLMESİ MAALESEF 10 YIL SONRA YAN ETKİLERİNİ ÇOCUKLARDA GÖSTERİYOR, DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ 12 AYDA YAPILAN 3K AŞILARININ YANİ KIZAMIK KIZAMIKCIK VE KABAKULAK AŞILARINI 9 AYINI TAMAMLAMIŞ BEBEKLERDE EK DOZ OLARAK YAPILMASINA KARAR VERMİŞTİR. 9 AYLIK BEBEKLERİMİZİ SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRÜP EK DOZ AŞILARINI MUTLAKA YAPTIRINIZ, LÜTFEN İHMAL ETMEYİN ARKADAŞLAR
bu ılık muhabbetı kemıgın ılıgı demı corba falan tarıfı mı anam accık cıtlatın yaa
HERKESE MERHABALAR....ACİL GİRİŞ YAPIYORUM, KUSURUMA BAKMAYIN GÜNLER ZAMAN ÇOK YOĞUN GEÇİYOR, DİLİYORUM Kİ HERKES VE TÜM GÜZEL BEBEKLERİMİZ İYİDİR...ACİL GİRİŞ YAPIYORUM ÇÜNKÜ SAĞLIK BAKANLIĞINDAN 1 HAFTA ÖNCE KIRMIZI UYARILI BİR MAİL ALDIM SİZLERİ DE UYARMAK İSTEDİM, BELKİ DE HABERİNİZ VARDIR AMA BEN YİNE NOT GEÇİM ; AMERİKA DAHİL BİR ÇOK AVRUPA ÜLKESİNDE VE GÜZEL MEMLEKETİMİZDE MAALESEF KABAKULAK , KIZAMIK VE KIZAMIKÇIK VAKKALARINA RASTLANDI. Kİ BU HASTALIKLARIN GEÇİRİLMESİ MAALESEF 10 YIL SONRA YAN ETKİLERİNİ ÇOCUKLARDA GÖSTERİYOR, DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ 12 AYDA YAPILAN 3K AŞILARININ YANİ KIZAMIK KIZAMIKCIK VE KABAKULAK AŞILARINI 9 AYINI TAMAMLAMIŞ BEBEKLERDE EK DOZ OLARAK YAPILMASINA KARAR VERMİŞTİR. 9 AYLIK BEBEKLERİMİZİ SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRÜP EK DOZ AŞILARINI MUTLAKA YAPTIRINIZ, LÜTFEN İHMAL ETMEYİN ARKADAŞLAR
bugun itibariyle cıkarıyom arkadaş listemden . benim arkamdan konuşan dostum değildirçok da işşşş vah vah ne kada üzüldüm şimdi hee arkamızdan konuşup kendilerine tpik yapmaya çalışmışlar kız baksanıza sayfa bile ilerlememiş
Sevgili anneler merhaba.. uzun aradan sonra bir sorum var bakalım ağustos annelerinin fikri var mı diye merak ettim ama bazı tatsızlıklar olmuş, bitmiş. soru ile gelene trip yok dimi :)
ben geldim tatlişkomsana layık bir ev kadını olup bütün ütülerimi bitirdimm .çoçuk uyudu kendime missssssss kahve ,bir bakıım size,uyanınca dışarı çıkıp hava alcaz bizz
bana hanım dediii gurban olduumben de merak edıyorum valla tatlıskom hanımırumuzundan dolayı ben sırın mı sırın bı hatun canlandırıyorumda aklımda ama sureklı o fıkrlerımı curutme youndaaaaaaa
alt komşumda öle diyoo kııızzz bi tane daha doğur senden güzel çıkıyo diyoosen topiktesin haberin yok , millet başka topiklerde bizim ılıktan bahsediyolar
dervişin fikri neyse misali , bitek ılık muhabbeti aklında kalmış minalyadnz in
o kadar lahmacun diyoz ,kaynana diyoz , parkyataktan yuvarlıyoz bebeleri ,sabaha diş nöbeti tutuyoz ama yokkkkk , sadece ılık ta takılmış hatun , yazzzzzıııııııkkkkkkkkk
Doğurduklarına baksana lan , çirkin karıdan onlar çıkar mı
ben geldim tatlişkomsana layık bir ev kadını olup bütün ütülerimi bitirdimm .çoçuk uyudu kendime missssssss kahve ,bir bakıım size,uyanınca dışarı çıkıp hava alcaz bizz
9 aylık olduğunda yapıyolar zaten canım...Merhaba hangi şehirdesin. Ben aile hekimimizi kızamık salgın uyarısından sonra çok aradım yapıyor muyuz diye ( ki bir çoğunuz yaptırdınız değil mi kızamık aşısını) ama yapmadığını 9. aydan sonra yapacağını söyledi. Eskişehir' deyim. Yapmıyoruz derlerse...???
tam benim kafa , sal gitsinnnnben de bugun ustten ustten ıs yaptım yaa hıc ıs yapacak havamda degılım daha cam perde halıı ohh bı suru ıs beklıyo benıbu gun ıs yapmıcam ama bırazdan esımle geecez aksamda unıvden arkadasım gelcek bu gun free taklıom
sen nasıl taşıyosun o kızı ben taşıyamıyorum 2 dk fazla kız fıtık olcan valla yeter buyudu artık koca kız taşınırmı uşak yürücek nerdeyse[/QUOTE]bana hanım dediii gurban olduum
alt komşumda öle diyoo kııızzz bi tane daha doğur senden güzel çıkıyo diyoo
[
QUOTE=iriss;30245897]
fena olmazdı ,heidi klum olurdu
o doğurana kadar ben kullanacam
çok pişmanım birtane simiti mideye indirdimmm çok pişmanımmm çokkk
merhaba hangi şehirdesin. Ben aile hekimimizi kızamık salgın uyarısından sonra çok aradım yapıyor muyuz diye ( ki bir çoğunuz yaptırdınız değil mi kızamık aşısını) ama yapmadığını 9. Aydan sonra yapacağını söyledi. Eskişehir' deyim. Yapmıyoruz derlerse...???
Hoşgeldinnnn ,
ben yaptırdım , tam doz değilmiş zaten ,koruyucu doz.....
SÜPERSİN İRİS, ZATEN HEMEN AKLIMA SEN GELDİN, SENİN KUZU BÜYÜK BİZDEN, EMİNDİM YAPTIRDIĞINA ZATENZATEN EK DOZ BU , HERKESİN YAPTIRMASI LAZIM ,ÇOK FENA SALGIN VAR ALLAH KORUSUN
ye yeeee ,afiyet olsun ,lahmacunları da yeeee ,baklavalrı da yeee , g.tün büyüsün , incelmişsin zaten sinirim sana .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?