2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili anneler merhaba.. uzun aradan sonra bir sorum var bakalım ağustos annelerinin fikri var mı diye merak ettim ama bazı tatsızlıklar olmuş, bitmiş. soru ile gelene trip yok dimi :)

kız ne ajanı bcm yukarda bildirilerin yanında iris yazıyoya tıkla görunuyo zaten nerde oldugun benimde sende görünüyo sanırım arkadaşlar görüyo gizli iş yok

biliyom kız ,şaka yapıyom ,yok bizde de gizli iş ,herşey ortada ,çerez tabağı da ortada

ben de merak edıyorum valla tatlıskom hanımı rumuzundan dolayı ben sırın mı sırın bı hatun canlandırıyorumda aklımda ama sureklı o fıkrlerımı curutme youndaaaaaaa

şirine şirineeeeeeeeeeeeeee

sağolasın şekerim olsun az zayıf olsam azda burnumu yaptırsam boyumda zcık uzun olsa fenamı olurdu.

hayırlı olsun yavrimu ben okumadım sadece kuzenime alcam mai tai bişiler yazıyodun

fena olmazdı ,heidi klum olurdu

o doğurana kadar ben kullanacam

ben geldim tatlişkomsana layık bir ev kadını olup bütün ütülerimi bitirdimm .çoçuk uyudu kendime missssssss kahve ,bir bakıım size,uyanınca dışarı çıkıp hava alcaz bizz

bizim ebe getir yapcam dedi 8 aylık ama dedim olsun 6 ayını doldurmuş yapcam dedi 1 hafta sonra geldedi yoksa dun yapacaktı anlattım yaa offf dun

bu ılık muhabbetı kemıgın ılıgı demı corba falan tarıfı mı anam accık cıtlatın yaa

he he ilikli corba kuzu iliği güzel olur. sana ceza dön başa oku gecmiş yap aklın nerde okuyon

Merhaba hangi şehirdesin. Ben aile hekimimizi kızamık salgın uyarısından sonra çok aradım yapıyor muyuz diye ( ki bir çoğunuz yaptırdınız değil mi kızamık aşısını) ama yapmadığını 9. aydan sonra yapacağını söyledi. Eskişehir' deyim. Yapmıyoruz derlerse...???

Hoşgeldinnnn ,
ben yaptırdım , tam doz değilmiş zaten ,koruyucu doz.....

hee ,bizim aysre yazmış zati en son

bu ılık muhabbetı kemıgın ılıgı demı corba falan tarıfı mı anam accık cıtlatın yaa

kemik iliği de diyebiliriz ama heriflerin kemiği , ısıtıyoz ,yiyoz

Sevgili anneler merhaba.. uzun aradan sonra bir sorum var bakalım ağustos annelerinin fikri var mı diye merak ettim ama bazı tatsızlıklar olmuş, bitmiş. soru ile gelene trip yok dimi :)

tribi biz yapmıyoz zaten canım cevap alamayanlar yapıyo ,sen sorunu sor

ben geldim tatlişkomsana layık bir ev kadını olup bütün ütülerimi bitirdimm .çoçuk uyudu kendime missssssss kahve ,bir bakıım size,uyanınca dışarı çıkıp hava alcaz bizz

ben de bugun ustten ustten ıs yaptım yaa hıc ıs yapacak havamda degılım daha cam perde halıı ohh bı suru ıs beklıyo benı bu gun ıs yapmıcam ama bırazdan esımle geecez aksamda unıvden arkadasım gelcek bu gun free taklıom

ben de merak edıyorum valla tatlıskom hanımı rumuzundan dolayı ben sırın mı sırın bı hatun canlandırıyorumda aklımda ama sureklı o fıkrlerımı curutme youndaaaaaaa
bana hanım dediii gurban olduum
alt komşumda öle diyoo kııızzz bi tane daha doğur senden güzel çıkıyo diyoo
[
QUOTE=iriss;30245897]

fena olmazdı ,heidi klum olurdu

o doğurana kadar ben kullanacam [/QUOTE]
sen nasıl taşıyosun o kızı ben taşıyamıyorum 2 dk fazla kız fıtık olcan valla yeter buyudu artık koca kız taşınırmı uşak yürücek nerdeyse

sana bi katkım olduysa ne mutlu bana. ey gidi ey kaldın sokaklarda kırıp dizini evini,n kadını olamıyon. biz bilmiyoz cıkıp gezmeyi park<a gitmeyi sizin yuzunuzden iş yapmadım. oğlana yemeği bile allahtan kk o ara bozulduda fırsattan istifade yaptım

BU ARADA BİZ NELER YAPIYORUZ, BÜYÜMEYE DEVAM UZAMAYA DEVAM 6 TANE DİŞİMİZ VAR, GECE UYANMIYORUZ ARTIK, AMA BEN 2 DEFA KALKIP GECE SÜTÜNÜ İÇİRİYORUM YANİ KIZLAR DEĞİŞEN BİRŞEY OLMUYOR, BEBEİŞİNİZ UYANMAYINCA SEN MERAKTAN UYANIP KALKIP YANINA GİDİYORSUN 2-3 DEFA, BEN ÖYLE YAPIYORUM MERAK VE ÜST ÖRTME GÜDÜSÜ İLE ŞAAK DİYE UYANIYORSUN HALA GÜNDÜZ 2 DEFA OLMAK ÜZERE ORTALAMA 4 SAAT UYUYORUZ YEMEKLERLE ARAMIZ GAYET İYİ EMEKLEMEYE NİYETİMİZ YOK HOOOP YUVARLANIYORUZ HER YERE AYAĞA KALKİİİM ŞURALARI KARIŞTIRİİİM EVİ ŞÖYLE BİR DAĞITİM YOK MARKO PAŞA GİBİ OTURUP EFENDİ EFENDİ OYUNCAKLARIMIZLA OYNUYORUZ. ÇENEMİZ DÜŞÜK HA BABAM KONUŞUP SÖYLENİYOR , AMA ANLAMIYORUZ NEYE SÖYLENDİĞİNİ AMA ÇOK TATLI OLDU PIRLANTAM ÇOK FENA AŞIĞIZ KIZIMIZA...BÜTÜN PIRLANTALARI VE PAŞALARI ÖPÜYORUZ

tebessüm1905 geldiydi ,sana baktı ama yoktunnnn

9 aylık olduğunda yapıyolar zaten canım...

tam benim kafa , sal gitsinnnn

sen nasıl taşıyosun o kızı ben taşıyamıyorum 2 dk fazla kız fıtık olcan valla yeter buyudu artık koca kız taşınırmı uşak yürücek nerdeyse[/QUOTE]

yok be çok rahat , ben zorlanmıyom , o gudubet arabayı kullanmak daha zor

komşuya da katılıyom ,seneye beraber doğuralım lannnn

Ben sorumu sorayım da şu 3K aşısı konusu da bir yandan ilerlesin. Hem fikir olalım, bilgili olalım, olmaz mı?

bebişimin 1 haftadır burun sıvıları ile ilgili bir sıkıntısı var. Hiç ateşi çıkmadı bi iki akşam genzine birşey takılmış gibi öksürdü azar azar, burnu akmadı, tıkanmadı ama bazen uyuduğunda sinüslerinden sümükle dolu gibi ses geliyor. bu akşam doktora gideceğim, olur da antibiyotik falan derse bende vermek istemezsem, nefes açıcı, söktürücü falan bir buhar nemlendirme yöntemizniz oldu mu? Çok şükür bebişim kışın hiç hasta olmadı, şimdi bir bahar tıkanıklığı için antibiyotik verirse alternatifini aramak istiyorum:)

bir diğeri de ben kahvaltısını bulamaç yediriyorum, lokma kahvaltı şeklinde yedirmeyi denedim. kaymak, ceviz,pekmez, yumurta sarısı, peynir, ruşeymli ekmek falan derken yoruldu çiğnemekten, verimsiz bir kahvaltı oldu. şimdi değişiklik yapacağım ama sizin kahvaltı yedirme önerilerinizi merak ediyoruım???

canım 3k aşısının ek dozu 9 aylık bebeklere yapılıyor, yani bebeğin 9 aylık olup 10'ncu aydan gün almaya başlayınca yaptırabilirsin. Dr.nuz doğru söylemiş

ben gidiyom , çok konuşmayın ,evde net yok bakamıyom , yarından sonra da biraz yoğunluğum olacak ona göre

slm
canım sıkıldı su kızamık asısı olayına ya
esımı aradım yaptıralımmı dıye bakarız dedı herzamankı gıbı
gerek varmı bılmıyorumkı
sağlık ocağını aradım anlattıgıı sorumu anladılaramı bılmıyorum ama getır yarın yapalım asıyı dedıler
yanı bukadar zorunlu bıseyse neden sağlık ocağı bızı aramıyorkı

ye yeeee ,afiyet olsun ,lahmacunları da yeeee ,baklavalrı da yeee , g.tün büyüsün , incelmişsin zaten sinirim sana .......

anacım benim g.tüm büyüyünce mutlumu olacan irisimm merak etme zayıflasamda o hep büyük kalıo o benim leğenim rahat ettirio benii hem baklava lahmacun yesemde 1 hafta aç kalır dengelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…