2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bulamaç veriyom sıkıntı yok arada elden yediriyorum cok acsa. ama bişe solicem kızma dr un verdiği antibiyotiği kafana göre uygulamamk ne demek cözemedim.
canım 3k aşısının ek dozu 9 aylık bebeklere yapılıyor, yani bebeğin 9 aylık olup 10'ncu aydan gün almaya başlayınca yaptırabilirsin. Dr.nuz doğru söylemiş

ee benimki 8 aylık ebe getir 6 ayı doldurmuş cok yaygın yapcam dedi. bak beni gaz veriyonuz valla dondurcem o ebeyi sağlık ocagınd ahee

canım 3k aşısının ek dozu 9 aylık bebeklere yapılıyor, yani bebeğin 9 aylık olup 10'ncu aydan gün almaya başlayınca yaptırabilirsin. Dr.nuz doğru söylemiş

Ya çok iyi geldi bu, bir ihmalkarlık var sanıyordum...Teşekkürler

Bizim insiyatifimize bırakıyorlar belki de ama yaptıranlar da var bir tehlikesi de yok... neden tereddüttesin?

Ya çok iyi geldi bu, bir ihmalkarlık var sanıyordum...Teşekkürler

Bizim insiyatifimize bırakıyorlar belki de ama yaptıranlar da var bir tehlikesi de yok... neden tereddüttesin?

zaten 1. yasında yapılacakya gerçekten denıldıgı gıbı salgın varmı onu merak edıyorum
canını yaktırmak ıstemıyorum ateslenmesınden falan korkuyorum
tabı gerekıyorsa hemen yarın götururum yaptırırım

ben gidiyom , çok konuşmayın ,evde net yok bakamıyom , yarından sonra da biraz yoğunluğum olacak ona göre

sağlık ocagının yada ebenin sorumsuzluğunu ben cocuguma ödetmem beklememde. neden yaptırmak istemeyişi merak ettim. gerekli olup olmadığına kim karar verecek cnm yaa bizmi
ay kızlar böle konuşuyorum ama kızarak değil yanlış anlaşılmasın uslubumde sorun varsa söleyin

Bana oyle geliyo ki gecenin yarisinda bile bu kadar ziyaretcimiz olmasi da bizi terkedip giden arkadaslar sebebiylen

bende kahvaltıyı bulamaç verıyorum
bız kahvaltı yaparkende sokuyorum ağzına cıgnıyor ama öyle karnı doymaz dıye bulamaç yapıyorum
zaten herseyı zorla yıyor sıpa

merhaba kesinlikle yaptırmalısın. Ben, doc.dr. Psikolog'um, bize sağlık bakanlığı özel kırmızı uyarı ile mail geçti, ayrıca bağlı bulunduğum sağlık ocağı da aradı, ankara'dan da arandım, belki sizin aile hekimliğiniz yoğundur bilemiyorum ama yurt genelinde uyarı ve çağrılar yapılıyor, ek dozunuzu mutlaka yaptırın, havalar ısınıyor ve salgın daha artabilir, bu tür salgınlar damlacıkla da geçiyor ,o yüzden yaptırmak çok önemli...

yanlış anlaşıldım galıba asıyı nıye yaptırmak ıstemeyeyım
sadece bızım yasadıgımız sehırde böyle bısey söylenmedı duymadım hıc
arkadaşlarımın 10-11aylık bebeklerı var onlara yapılmadı
oyuzden tereddüt ettım
ateşlenecek canı yanacak falan fılan
yarın götureyım maden cıddı salgın var
allah korusun 9 ayımızda doldu

Bana oyle geliyo ki gecenin yarisinda bile bu kadar ziyaretcimiz olmasi da bizi terkedip giden arkadaslar sebebiylen
he dimi aklın yolu birr meraklı tazeler.
E benim oglum da aşı için dokuz ayı mı bekleyecek bu kadar tehlikeliyse niye yaptırmıyorlar şimdiden
off sölemeden gecemiyorum benimkide 8 aylık ebe dediki 6 ayı dolduranlara yapıyoz dedi. cok yaygınmış
bende kahvaltıyı bulamaç verıyorum
bız kahvaltı yaparkende sokuyorum ağzına cıgnıyor ama öyle karnı doymaz dıye bulamaç yapıyorum
zaten herseyı zorla yıyor sıpa
bende veriyorum 10 15 yudumluk sonra kendisi artık istemiyo eliyle itiyo ama doymuştur diyorum bende artık sonra cok içime sinmediyse 1 saat sonra hazırlıyorum bulamaç olarak

ayyy ıyıce tırstım sımdı
yarın mutlaka gıderım yaptırmak ıcın
canım sıkıldı ya gercı 9 aylık olalı 1 hafta oldu cok gecıkmıs sayılmam

bende bulamaç veriyom sıkıntı yok arada elden yediriyorum cok acsa. ama bişe solicem kızma dr un verdiği antibiyotiği kafana göre uygulamamk ne demek cözemedim.

Kızmam :) Ben de kızarım böyle doktorun işine karışan annelik triplerine.. Ama :) Burak güçlü bir bebek, doktorumuz da severiz sayarız ama biraz ezberci bir doktor, beni yanıltabilir de:) ama o doktora giden başka bir tanıdığım olmuştu onun deneyimi ile tahminim karşısında söyledim antibiyotik verirse diye. Şimdi genzinde hırıltı var diyeceğim, klasik üşütme tablosu sanarsa, e her zaman olmadığı için nasıl birşey olduğunu da gösteremeyeceğim... Diye tahmini bir senaryo benimkisi... Ha doktor bu anlar tabiki ama. Sadece benim tarifimle,anlattıklarımla ayrı bir tanı koymadan antibiyotik verirse evet kullanmam...

yok dedinya eşim bakarız dedi ona istinaden söledim.

bende o salgın ilk çıktığında ebeye sordum yok burda öle bişe dedi bende sürekli hatırlattım kıza sonunda evet var dedi. hatta gecen ay kıza aşı yaptı oğlana yapmadı 9 ayı doldursun dedi. dunde gittim oğlanıda aşılıcaz dedi. 1 hafta sonra göturcem aslında dun yapacaktıta dr oğlana ilaç verir dedi isilik için onu kullan gel manasında. off fben bile yoruluyorum bu ebenın yaptıklarını anlatınca.

ama bakar muayene eder sende ustune git sor teşhisi oğren mesela neden verdiğini sorgula bende her defasında dr muayene ederken bakıyorum boğazarına kızarık. hatta kızım cok antibiyotik kullanır nerdeyse her ay diyebilirim. götürmiyim diyorum gecer diyorum bi bakıyorum cocuk daha fena oluyo. o yuzden söledim.

Bize de benzer bisey olmustu dr bahar alerjisi dedi 1 hafta kullanacagimiz bi surup verdi belki sizinki de oyle cikar. Degilse de cok ates veya enfeksiyon olmadikca antibiyotik vermiyo drlar
Kahvaltiyi ben ayri ayri veriyorum tam bugday ekmegini az bi mama yapip ona zyagina peynire pekmeze falan batiriyorum elle yediriyorum. Farkli tatlari ogrenmesi icin iyi oluyor ama kasikla yedirmek kadar rahat degil tabi

Biz de yaptirdik gecen ay ama sadece kizamik denmisti bu farkli bisey mi acaba?:44:

E tatlişkom bize bişi diyen olmadı kıllandım ayol bu bir ayda allah korusun hasta olursa kim verecek hesabını darlandım

işte ben sürekli ebeyi taciz ettim sorarak anlatmak istediğim bu. antalyada ararlardı burda aramıyolar kendi işine kendin koşturcan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…