2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç işte hani giremicekti amann uzun sure nası girdi. ayşede iyi niyetli kuzum dur bulursam soylıcem

hee vallaaa , bak bak , bozuştuk da kimse güle güle demedi de ,allahım yaaaa
hakkaten ayşe de ne iyi niyetliymiş , ben verirdim ayarı valla .... 2 soruya cevap alamayınca , hopp ben gidiyom küstüm ...eee gidiyosan git de , millete ne çekiştiriyon ,gerçi orda da kimse kaale almamış ,safım aysre gene kucak açmış geri dön demiş

ayşe kaçmadı , kaçanları toplamaya çalışıyo iyi niyetle
ouzi de zaten çok giremiyodu ,malum ikizli ...en son ,ben sorularıma cveap vermiyonuz diye çekti gitti.... herkes amade beklemiyo ki anacım,arada kaynıyo , fikri olmuyo ,cevap vermek istemiyo belki alla allaaaaaaa

sakin derken iyi hoş tatlı dilli ama fildir fildir tutana aşk olsun.

Aslında onu da kaçıralım gitsin beee , incecik lannn... Ya da hergün karaköy güllüoğluna randevulaşıp ekelim , o dobişko olsun ,biz de o ara salata yiyip zayıflayalım

Neleri hatırlıyon kız , ben çoğu şeyi unutuyom,anca güncel olanlar :44::44::44:
fovfov iyi ,okulda yoğun...
chocolatte de iyi

e iris bi leğen salata yı indirdim ekmeksiz. yeter bu kadar azcık xzayıflama zamanı diye umuyorum inşallahh

niye öle diyon iris gayette sık giriyodu. yok cogu kişi gidiyo gelio ne hoşçakalı dicez zaten alayı meraktan internet bulup giriyo. arada giriyo demek isteyince oluyo. ben valla ogun dikkatimi cekti gidiyorum dediiği yoğunuz yaa cok yoğun arada konular guümbürtüye gidebilir. nedir bu çızdım oynamıyorum durumu çözemedim.

e iris bi leğen salata yı indirdim ekmeksiz. yeter bu kadar azcık xzayıflama zamanı diye umuyorum inşallahh

kııızzz yemeyelim valla , bu hatunlar liseli kız gibi duruyodu , sinirden çatladım , kıpırla uğraşmaktan yuvarlayamadım bayırdan aşağı bikaçını

kııızzz yemeyelim valla , bu hatunlar liseli kız gibi duruyodu , sinirden çatladım , kıpırla uğraşmaktan yuvarlayamadım bayırdan aşağı bikaçını

kız gel sana bişi diyim şu arkada deyip bayırdan aşağı yuvarlıcaktın teker teker caktırmadan ,
utanmadan salına salına gelmişler çıtırlar. neyse biz gidek ben ayşeyi ,sen mutlusuyu ,msoe de seherindeyi yuvarlar halleder ohhhh gideriz gulluoğluna kutlamaya

Son düzenleme:

doğru diyon aslında epeyce giriyodu , tarifler marifler veriyodu kız hakkaten. bak şimdi daha çok sinirlendimmmm

bi de şey demişti ya , burda geyik yapıyonuz amacını aştı burası ,sorularıma da cevap vermiyonuz

geyik de yapacaz tabi , bu kadar saati normal hayatta arkadaşlarımızla geçiremiyoruz artık , gayet de güzel arkadaşlıklar kurduk burda.ben valla cumartesi buluştuklarımızla sanki yıllardır tanışıyo gibiydim ,eee hep bebek mi konuşucaz ,ya da hazır nazır birileri soru sorsun biz de cevaplayalım diye mi beklycez anlamadım

Kiz galeta gibi hatunlari nasil yuvarlayacan yuvarlasan yuvarlasan beni yuvarlardin e bana da kiyamassin

SLM kızlar söölee bı geçmiş yaptımda yaa gıden kusen olmus..kalan saglar bızım olsun...valla gergın sayfalar olmus aman hıc yakısmaz agustos annelerıne bole sayfalar

ikiz topigine baktim da bizim ilik muhabbetine satasmislar niye anlamadim walla
burda bir ilik muhabbetini donup duruyormuss

evet bende kıskançlıktan çatladım o buluşmanıza oda gayet memnundu aslında muhabbetten ama neyseee. acaba gidecem nasılsa giremem dur iki laf söliyimde aklım burda kalmasınmı dedi. :26:

Kiz galeta gibi hatunlari nasil yuvarlayacan yuvarlasan yuvarlasan beni yuvarlardin e bana da kiyamassin

eee haklısın o zaman üzerlerine otursak kemik kıran olsak

Anlaştıkkkkkkkkkk , buluşmayı daha bayır biyerde ayarlamam lazım o zaman

Gürültüsüz yuvarlarız işte ne güzel ,biz yuvarlansak deprem olur lan
Sana kıyar mıyım ben hiçççç

SLM kızlar söölee bı geçmiş yaptımda yaa gıden kusen olmus..kalan saglar bızım olsun...valla gergın sayfalar olmus aman hıc yakısmaz agustos annelerıne bole sayfalar
Küsen müsen yok bacım ,eski hikaye takma sen ona kafayı , küsenlere bişey yapmıyoz artık yolu açık olsun gidip de başka yerde dedikodu yapmalarına kızıyoz

kıskançlıktan napcaklarını sasırdılar demek bizim tek rakibimiz rinoplasti burun estetiği topiği

Ben de topikte hem egleniyorum hem bilgileniyorum
Ne olmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…