2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese,
Geçmiş yapamadım tabi, biraz bakmaya çalışacağım şimdi ama çok konuşmuşsunuzdur kesin.
Dün kızamık aşısı konuşulmuştu onunla ilgili bendeki bilgileri paylaşayım. Bizim çocuk doktorumuz her şeyin doğalından yana olan birisi, mümkün olduğunca ilça vermeyin vs. der hep. Rota aşısına da bence gerek yok demişti. Kızamıkta ise ben salgın olduğunu düşünmüyorum, hiç vaka görmedim de duymadım da ama sağlık bakanlığı var diyor, oladabilir olmayadabilir bir sürü de dedikodu var, ellerinde aşı kalmış vs. gibi ama bu koruyucu doz aşının bir yan etkisi yok, eğer yaptırmayız sonra kızamık olursa çok pişman oluruz, bu sebeple risk almayalım bence yaptırın dedi.
Aile hekimliğinden 6. ayda kampanya var ama bu ay zaten çok aşı var, 7. ayda yaptırmanızı öneriyoruz demişlerdi.
Teyzem de hemşire aile sağlığı merkezinde, o da aslında salgın yok buralarda, Suriye'den gelenlerde birkaç vaka görülmüş o yüzden kampanya başlatılmış ama yaptırmanın bir sakıncası yok dedi.
Tüm bunları göz önünde bulundurarak 7. ayda yaptırdık. 6 aydan büyük bebeklere kilosu da ortalama ise yapılabiliyormuş.
Bir de dün geçmişi okurken tatlişkomun bizim çimlerden yuvarlama, kaburgalarımızı kırma planlarını görmüştüm:) Sen gel tatlişkom bakalım belki biz seni yuvarlarız:):)
Biraz eçmiş yapayım, Ela uyanmazsa tabi.. Öpüldünüz.

oh ya çok merak ettim çok geçmiş olsun
sen de dinlen
evekiler neden anahtar almıyolar ki? niye onları bekliyon
ohhh bal olsun kardeşimeeee
ben de dondurma yedim
ceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,

gel anacım sana da yapiim, zeytinyağlı
ye sen nasılsa kilo almıyon
senin gibi olsam varya
dünyaları götürürüm de işte napacan bize de bu düştü
bence de bazılarınız sinir bozacak kadan zayıf olmanıza rağmen hepiniz gayet güzel kilodasınız
ben en topiğinizim
topiğin en topiği
bundan sanra bana topikcan diyin ehe he (gene de demeyin nolur nolmaaazzzzz moralim bozuluyo sonra da)

Zayilama cayindan siparis vericem ama hangisi oldugunu bulamadim internette. Adina bakip yazar misin bana?

Saol canim ins ogluma gecmemistir sukurler olsun simdi kizi yatagina yatirdim dnden beri ayakta perisan oldu yavrum ins uyur bugn

Hepsinn anahtari var da ben uyursam cocuklar aglarsa duymam o yuzden yatmiyorum annem yaklasmis gelsin cubba yatak yapicam:)

Kizlar hadi ii gecelerannem geldi yatayim bnde fazla konusmayin sonra gecmis yapamiyorum opuyorum. Sizleride bebisleride sizi seviyorum

iyi geceler herkeseeee
güzel uyuyun bebişler de uykuda iyileşsin güzelleşsin büyüsün

dikkatinizi çekti mi bizim topik ta bir psikiyatri merkezinin reklamı var sürekli olaraktan ne demek istiorlar acaba
Biz doktorumuzdan memnunuz duyun sesimizi onlyminemiz var bedava terapi yapıyoruz
Ahhh tatlım ya biliyorum yoruluyorsun tahmin de edebiliyorum ama ne desek boş ama biz topikcanlar olarak sana duacıyız
Allah yardımcın olsun sabır sabır sabır
Bebeler uyuduğu vakti iyi değerlendir hemen yat dinlen
kız onun anası var yanında bana acıyın ne ana var ne kaynana adam seyahatten demin geldi 3 gundur yok

Benımde dondu de yıcek bişe yok yanık fasulyeden başka
ceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,
Bende cok guzel yaparım sarımsaklı sumaklı
Zayilama cayindan siparis vericem ama hangisi oldugunu bulamadim internette. Adina bakip yazar misin bana?
Hayatım dogadanın aldım ben carrefour Dan

Wayyyy meydan okuyon bana demek mutlumm kıs ben zaten yusyuvarlağım yuvarlasan gözümü memlekette açarım

Çok geçmiş olsun canım, atlaşmış gibisiniz zaten çok şükür.

Oğlumu uyuttum biraz ortalık toplasam dedim sonra dayanamadım buraya girdim, şimdide uykum var yarında yemekli misafirim var Misafirinde 3aylık bebeki varmış Azcık bebek seveyim Hakkaten başkasının bebesini sevmek ne güzel oluyor hazırca

Gün içinde okudukça alıntı yaptım hepsi gitti, herşeyide unuttum
İyi geceler bebelere, onlarınki iyi olunca bizimkide iyi olur nasılolsa

Bugun pertimm hic uyumadı desem yeridir toplasam yarım saat uyumusuzdur tüm gece simdi mama sandalyesinde cicibebe yiyo keyfide yerinde kızarmış gozleriyle
nezaman uyur acaba oyh oyyyhh

Günaydınnnnn :119::119::119::119::119:
Akşam oğlanı uyutayım diye yanına yattım ben ben uyumuşumkimseciklerde yokmuş akşam hiç sayfa ilerlememiş

Selam topikolarrrrr

Bi ara yaz geldiydi ,nereye kayboldu bilen gören var mı :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…