oh ya çok merak ettim çok geçmiş olsunkızlar ben geldim bugn yorgunluktan ölüyorum kızın yüzünde boynnda döküntüler oluştu resmdeki gibi pembe pembe dnden beri uyumadı kendo doktorunu aradım adam sağ olsun gelin hemn dedi adamın evine götürdük 6. hastalık dedi ama bitmek üzere telaşlanma dedi şimdide oğlan ateşlendi evde tekim delirmek üzereyim uykusuzluk yorgunluk bitkin haldeyim siz merak etmişsiniz diye habrr vermk için girdim çocukları yatırr yatırmaz gelirim ben sizi cepten takip edcem geçmiş yapmadım inş hepiniz iyiysinizdir bebşleri öpün
ohhh bal olsun kardeşimeeeeDurumleri degilde baklavayi huplettim cnm. Birazdan bi baklava yanina dondurma yapicam oglan uyursa. Bazen dönüyor gozum gercekten
Cnm gecmis olsun bitti gitti insallah oglusunda olmaz. Onlar uyuyunca dinlen bolbol iki hasta bebe cok zor allah yardımcin olsun
ceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,
alperenada çok geçmiş olsun, dr döküntü olmadan anlamıyorlar maalesef döküntüde iyileştiğini gösteriyor, geçti gitti say, oğluşuna dikkat et amaha birde çoook yemek ye emi
aysre seni unutmak ne mümkün ama zayıflığını hafızadan silmek istiyoruz sadece
msoe poyrazın bakışlarını unttun galiba, kızlarımıza bakmadı bile senin yüzünden yıkıyodun ortalığı
pepik sanada afiyet olsun
mobil sürüm kabus gibiydi yaaa bir daha girmem ordan
oh ya çok merak ettim çok geçmiş olsun
sen de dinlen
evekiler neden anahtar almıyolar ki? niye onları bekliyon
ohhh bal olsun kardeşimeeee
ben de dondurma yedim
gel anacım sana da yapiim, zeytinyağlı
ye sen nasılsa kilo almıyon
senin gibi olsam varya
dünyaları götürürüm de işte napacan bize de bu düştü
bence de bazılarınız sinir bozacak kadan zayıf olmanıza rağmen hepiniz gayet güzel kilodasınız
ben en topiğinizim
topiğin en topiği
bundan sanra bana topikcan diyin ehe he(gene de demeyin nolur nolmaaazzzzz moralim bozuluyo sonra da )
Ohh bee yemk yemk ne guzelmis yarim ekmk tost yannda cay ne guzel gitti yhaa baya acikmisim :)
Zayilama cayindan siparis vericem ama hangisi oldugunu bulamadim internette. Adina bakip yazar misin bana?
Biz doktorumuzdan memnunuz duyun sesimizi onlyminemiz var bedava terapi yapıyoruzdikkatinizi çekti mibizim topik ta bir psikiyatri merkezinin reklamı var sürekli olaraktan ne demek istiorlar acaba
kız onun anası var yanında bana acıyın ne ana var ne kaynana adam seyahatten demin geldi 3 gundur yokAhhh tatlım ya biliyorum yoruluyorsun tahmin de edebiliyorum ama ne desek boş ama biz topikcanlar olarak sana duacıyız
Allah yardımcın olsun sabır sabır sabır
Bebeler uyuduğu vakti iyi değerlendir hemen yat dinlen
Benımde dondu de yıcek bişe yok yanık fasulyeden başkaDurumleri degilde baklavayi huplettim cnm. Birazdan bi baklava yanina dondurma yapicam oglan uyursa. Bazen dönüyor gozum gercekten
Cnm gecmis olsun bitti gitti insallah oglusunda olmaz. Onlar uyuyunca dinlen bolbol iki hasta bebe cok zor allah yardımcin olsun
Bende cok guzel yaparım sarımsaklı sumaklıceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,
Hayatım dogadanın aldım ben carrefour DanZayilama cayindan siparis vericem ama hangisi oldugunu bulamadim internette. Adina bakip yazar misin bana?
kızlar ben geldim bugn yorgunluktan ölüyorum kızın yüzünde boynnda döküntüler oluştu resmdeki gibi pembe pembe dnden beri uyumadı kendo doktorunu aradım adam sağ olsun gelin hemn dedi adamın evine götürdük 6. hastalık dedi ama bitmek üzere telaşlanma dedi şimdide oğlan ateşlendi evde tekim delirmek üzereyim uykusuzluk yorgunluk bitkin haldeyim siz merak etmişsiniz diye habrr vermk için girdim çocukları yatırr yatırmaz gelirim ben sizi cepten takip edcem geçmiş yapmadım inş hepiniz iyiysinizdir bebşleri öpün
Günaydınnnnn :119::119::119::119::119:
Akşam oğlanı uyutayım diye yanına yattım ben ben uyumuşumkimseciklerde yokmuş akşam hiç sayfa ilerlememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?