bunlar böyle, iki sohpet edelim dedik, açlıktan öldürcekler vallasarmaydı balıktı lahanaydı börekti pastaydı....
ben hiç kefir vermedim daha,Ben bu konuda daha şanssızım galiba, eskiden herşeyi yiyordu ama son sıra sizin tam tersinize her öğün süt versem içecek.. Sabah akşam süt içiyor kahvaltısıyla meyve de vermeye çalışyorum sonra da bir öğün kefir bir öğün ne sebze ne kadar yerse artık
pudra kullanmayı tavsiye etmiyor doktorlar sanırımdüze iyide o 500 ml bende tutturamıyorum300 felan oluyo. Benımkilerde isilik demin marketten pudra aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım
akçakoca nasıl bir yer, giden gören var mı?
ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer bir şey?:44:
Ye gitsinnnn
bende birşey var yaaa, oburluğumu herkese bulaştırıyorum hepimiz açız
okey ozman ona ben poğaça yapiim, misafirlerim geldiydi geçen hafta onlara yaptıydım, bayıldılarona pasta börek de yap ,rengi kaçmış zayfılıktan
işe yaramış ne güzelayyy lahana sarmasını da çok severim, gelirim tabe
bir aydır diyet yapıyorum süzülmek için
noluyo pepiik bacım gözün dönmüş nasıl anlatıyonEwde olsa hic affetmicem. Oburlardan biride benim cnm. Tatlisiz hic duramiyorum. Hele kebapsiz donersiz. Yok ki soyle guzel bi durum cu yesem
hangi dişler odtücanım bunlar, ondan mı yoktun senAnam yeni dislerimiz patliyor o da bana patladi mahvoldum iki gundur(
hangi dişler odtücanım bunlar, ondan mı yoktun sen
geçmiş olsun
evet surekli acim ama diyetten öncede boyleydi gozum ac benim
bosver canim ugrasma disardan gondr birseyler ya da kahvalti yapin:)Herkes yemege gitmis
benim de yemek hazirlamam lazim hic halim yok yahu
Anam yeni dislerimiz patliyor o da bana patladi mahvoldum iki gundur(
ben geldimmmm,topikcanlarımmm
nasılsınız ada bebek nasıl oldu ? ben geçmiş yapıcam , başka hasta yok dimi, bebekler dışında keyifler yerinde mi ??
ttlişkommmmm , sülüman gecesii :)
kızlar ben geldim bugn yorgunluktan ölüyorum kızın yüzünde boynnda döküntüler oluştu resmdeki gibi pembe pembe dnden beri uyumadı kendo doktorunu aradım adam sağ olsun gelin hemn dedi adamın evine götürdük 6. hastalık dedi ama bitmek üzere telaşlanma dedi şimdide oğlan ateşlendi evde tekim delirmek üzereyim uykusuzluk yorgunluk bitkin haldeyim siz merak etmişsiniz diye habrr vermk için girdim çocukları yatırr yatırmaz gelirim ben sizi cepten takip edcem geçmiş yapmadım inş hepiniz iyiysinizdir bebşleri öpün
kızlar ben geldim bugn yorgunluktan ölüyorum kızın yüzünde boynnda döküntüler oluştu resmdeki gibi pembe pembe dnden beri uyumadı kendo doktorunu aradım adam sağ olsun gelin hemn dedi adamın evine götürdük 6. hastalık dedi ama bitmek üzere telaşlanma dedi şimdide oğlan ateşlendi evde tekim delirmek üzereyim uykusuzluk yorgunluk bitkin haldeyim siz merak etmişsiniz diye habrr vermk için girdim çocukları yatırr yatırmaz gelirim ben sizi cepten takip edcem geçmiş yapmadım inş hepiniz iyiysinizdir bebşleri öpün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?