2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç kefir vermedim daha,
bir de onu deneyeyim arık,
kızıma 1 yaşından sonra biberonu kesmiştim
acaba buna da mı bardakla içirmeye çalışsam diyorum

milupanın falan sitesinde örnek beslenme tabloları var,
ondan baya bir uzağız:)
yoğurt zaten hiç yemiyor
pek takmamaya çalışıyorum

düze iyide o 500 ml bende tutturamıyorum300 felan oluyo. Benımkilerde isilik demin marketten pudra aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım
pudra kullanmayı tavsiye etmiyor doktorlar sanırım
ben yıkıyorum sık sık çocukları
epey ince giydiriyorum
çok kızaran yerlere hametan sürdüm

akçakoca nasıl bir yer, giden gören var mı?
ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer bir şey?:44:

sahilde hamsi diye bir balıkçı var, orası en ünlüsü, orada balık yiyebilirsiniz
diğerleri de iyiydir ama hamsi herkesin favorisidir.
bülentin yeri de iyi bir pidecidir,
o da çok meşhurdur, ereğli yolu üzerinde.
kalesi gezilebilir,
aktaş şelalesi var, alabalık yenen bir yer var ama bunlar aracınız yoksa zor gidilecek yerler
zonguldak ereğli yarım saat, orası da güzeldir
akçakocaya kadar gitmişken ereğli de gezilebilir
ereğli epey gelişmiş akçakocaya göre.
düzce de akçakocaya yarım saat orada da güzel şelaleler var
konuralpte bir müze var,
ayrıca yine düzcede kahvaltı falan edilebilecek at çiftliği var.
umarım yardımcı olabilmişimdir

ona pasta börek de yap ,rengi kaçmış zayfılıktan
okey ozman ona ben poğaça yapiim, misafirlerim geldiydi geçen hafta onlara yaptıydım, bayıldılar
tarifi istedi karısı
veririm dedim vermedim
size verdiydim ya ona vermedim çok seviyom siziii
ayyy lahana sarmasını da çok severim, gelirim tabe
bir aydır diyet yapıyorum süzülmek için
işe yaramış ne güzel
ama aklın sürekli yiyecekte nolcak
Ewde olsa hic affetmicem. Oburlardan biride benim cnm. Tatlisiz hic duramiyorum. Hele kebapsiz donersiz. Yok ki soyle guzel bi durum cu yesem
noluyo pepiik bacım gözün dönmüş nasıl anlatıyon
öle bi anlattın ki gözümde canlandı
yedinmi dürümü
kurs nasıl gidiyo bakem

Selam mobil surumden giris yaptim eeeee burda birsey yok begen bile biraz gecmis yapayim barii

ben geldimmmm,topikcanlarımmm
nasılsınız ada bebek nasıl oldu ? ben geçmiş yapıcam , başka hasta yok dimi, bebekler dışında keyifler yerinde mi ??

ttlişkommmmm , sülüman gecesii :)

Anam yeni dislerimiz patliyor o da bana patladi mahvoldum iki gundur (

Ahhh canım Allah yardımcın olsun az kaldı sık dişinibi 6 ay sonra daha rahat olucaksın

ben geldimmmm,topikcanlarımmm
nasılsınız ada bebek nasıl oldu ? ben geçmiş yapıcam , başka hasta yok dimi, bebekler dışında keyifler yerinde mi ??

ttlişkommmmm , sülüman gecesii :)

Hoşgeldinnnn
Ada bebek bugün ugramadı inşallah iyidir
Sülümancı seni ben hiç izlemiyor onu ya

kızlar ben geldim bugn yorgunluktan ölüyorum kızın yüzünde boynnda döküntüler oluştu resmdeki gibi pembe pembe dnden beri uyumadı kendo doktorunu aradım adam sağ olsun gelin hemn dedi adamın evine götürdük 6. hastalık dedi ama bitmek üzere telaşlanma dedi şimdide oğlan ateşlendi evde tekim delirmek üzereyim uykusuzluk yorgunluk bitkin haldeyim siz merak etmişsiniz diye habrr vermk için girdim çocukları yatırr yatırmaz gelirim ben sizi cepten takip edcem geçmiş yapmadım inş hepiniz iyiysinizdir bebşleri öpün

Eklentiler

• $IMG-20130508-00247.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 24

Cıcuklar uyuyunca sende git yat biz sana acıyoz sen buralarda fınk atıyosun ahanda cıkıyorum kimse bununla konuşmasın gitsin yatsın. Zaten kuş kadarsın yakında oğlan senı kucağına alacak haberın yok

alperenada aslında durumu beğenmedim amahaber alabildiğimize sevindim, çok geçmiş olsun , seherinde nin kızı da yaşamıştı 6.hastalığı , umarım başka bebek te yaşamaz, geçmiş olsun başkasında olmasın bir daha da olmasın , ama keşke yanında yardımedebilecek birileri olsa idi, Allah yardımcın olsun

dikkatinizi çekti mi bizim topik ta bir psikiyatri merkezinin reklamı var sürekli olaraktan ne demek istiorlar acaba

Ahhh tatlım ya biliyorum yoruluyorsun tahmin de edebiliyorum ama ne desek boş ama biz topikcanlar olarak sana duacıyız
Allah yardımcın olsun sabır sabır sabır
Bebeler uyuduğu vakti iyi değerlendir hemen yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…