Selam topikolarrrrr
Bi ara yaz geldiydi ,nereye kayboldu bilen gören var mı :44::44::44:
Selam topikolarrrrr
Bi ara yaz geldiydi ,nereye kayboldu bilen gören var mı :44::44::44:
Selam
Evora nerdesin kacgundur söle bakim rapor ver
gunaydin millett
Sormayin ya nasil hava bu. Bu sene yaz kisa surdu sonbahara girdik hemen..
Hafta sonu iyi olsa bari. Malum anneler gunu
aa ewet ilk anneler günümüzzz bakalım bebeler bize ne hediye alacakkk
Anam yeni dislerimiz patliyor o da bana patladi mahvoldum iki gundur(
Evet odtucanim ondan yoktum
Oglanin hangisi cok cozemedim
kizin daha ust ondeki ilk disi guzelim
Oglanin kaldi 20 disi
Kizin kaldi 26 disi hele azilar var yedik ayvayi oy oyy
kızlar ben geldim bugn yorgunluktan ölüyorum kızın yüzünde boynnda döküntüler oluştu resmdeki gibi pembe pembe dnden beri uyumadı kendo doktorunu aradım adam sağ olsun gelin hemn dedi adamın evine götürdük 6. hastalık dedi ama bitmek üzere telaşlanma dedi şimdide oğlan ateşlendi evde tekim delirmek üzereyim uykusuzluk yorgunluk bitkin haldeyim siz merak etmişsiniz diye habrr vermk için girdim çocukları yatırr yatırmaz gelirim ben sizi cepten takip edcem geçmiş yapmadım inş hepiniz iyiysinizdir bebşleri öpün
dikkatinizi çekti mibizim topik ta bir psikiyatri merkezinin reklamı var sürekli olaraktan ne demek istiorlar acaba
ceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,
irissssss hafızadan silmeye izin vermem ben , gelirim hacıosman metrosuna :)) megafonla, olmadı afişle irisss diye bağıra çağıra seni bulurum ( leyn belediyeye gitsem daha mı kolay olur ki acep:26::26: )
leyn seherinde de silmiş bizi, abovvvvvv, ben orayada gelirim ,
wayyyy kısmetse 24- yada 25 inde ereğliye gitme ihtimalimiz var,,,,,,,,,,,,ayyyhh heyecan yaptımmmmm ,
Aysecim sen en son ne zaman goz doktoruna gorundun canimbenim mi alakam yok kiz kiloyla?? Ogluşun kadar dikkatli bakamamissin bana
Alperenada cok gecmis olsun canim. İyilesiyormus artik bak atlattiniz insallah sen yine de oglani kiza fazla yaklastirma da bulasmasin. Allah kolaylik versin dikkat et yemene icmene
kızlarrr benım mınık uyudu cok sukurr dun gece tum gun memede yattı yaa .off daha bır dıs bıle cıkarmadı yarın doktora gıdecez zaten sorarımm
Selam herkese,
Geçmiş yapamadım tabi, biraz bakmaya çalışacağım şimdi ama çok konuşmuşsunuzdur kesin.
Dün kızamık aşısı konuşulmuştu onunla ilgili bendeki bilgileri paylaşayım. Bizim çocuk doktorumuz her şeyin doğalından yana olan birisi, mümkün olduğunca ilça vermeyin vs. der hep. Rota aşısına da bence gerek yok demişti. Kızamıkta ise ben salgın olduğunu düşünmüyorum, hiç vaka görmedim de duymadım da ama sağlık bakanlığı var diyor, oladabilir olmayadabilir bir sürü de dedikodu var, ellerinde aşı kalmış vs. gibi ama bu koruyucu doz aşının bir yan etkisi yok, eğer yaptırmayız sonra kızamık olursa çok pişman oluruz, bu sebeple risk almayalım bence yaptırın dedi.
Aile hekimliğinden 6. ayda kampanya var ama bu ay zaten çok aşı var, 7. ayda yaptırmanızı öneriyoruz demişlerdi.
Teyzem de hemşire aile sağlığı merkezinde, o da aslında salgın yok buralarda, Suriye'den gelenlerde birkaç vaka görülmüş o yüzden kampanya başlatılmış ama yaptırmanın bir sakıncası yok dedi.
Tüm bunları göz önünde bulundurarak 7. ayda yaptırdık. 6 aydan büyük bebeklere kilosu da ortalama ise yapılabiliyormuş.
Bir de dün geçmişi okurken tatlişkomun bizim çimlerden yuvarlama, kaburgalarımızı kırma planlarını görmüştüm:) Sen gel tatlişkom bakalım belki biz seni yuvarlarız:):)
Biraz eçmiş yapayım, Ela uyanmazsa tabi.. Öpüldünüz.
oh ya çok merak ettim çok geçmiş olsun
sen de dinlen
evekiler neden anahtar almıyolar ki? niye onları bekliyon
ohhh bal olsun kardeşimeeee
ben de dondurma yedim
gel anacım sana da yapiim, zeytinyağlı
ye sen nasılsa kilo almıyon
senin gibi olsam varya
dünyaları götürürüm de işte napacan bize de bu düştü
bence de bazılarınız sinir bozacak kadan zayıf olmanıza rağmen hepiniz gayet güzel kilodasınız
ben en topiğinizim
topiğin en topiği
bundan sanra bana topikcan diyin ehe he(gene de demeyin nolur nolmaaazzzzz moralim bozuluyo sonra da )
Biz doktorumuzdan memnunuz duyun sesimizi onlyminemiz var bedava terapi yapıyoruz
kız onun anası var yanında bana acıyın ne ana var ne kaynana adam seyahatten demin geldi 3 gundur yok
Benımde dondu de yıcek bişe yok yanık fasulyeden başka
Bende cok guzel yaparım sarımsaklı sumaklı
Hayatım dogadanın aldım ben carrefour Dan
Wayyyy meydan okuyon bana demek mutlumm kıs ben zaten yusyuvarlağım yuvarlasan gözümü memlekette açarım
Bugun pertimm hic uyumadı desem yeridir toplasam yarım saat uyumusuzdur tüm gece simdi mama sandalyesinde cicibebe yiyo keyfide yerinde kızarmış gozleriyle
nezaman uyur acaba oyh oyyyhh
Amannn hiç goresim yok bu memleket beni yazdan soğuttu
günaydn canm ay bugn burada serin sorma canım kısa bir elbise giymisdim yazlık suan k.çç..mm donuyor ya hasta olacam wallasanırım 1 hafta böyle serin gidecekmiş
babalar demek istedin herhalde
O şenlik bizde de devame diyo hunilim ,senin hunilerin büyüğünden aldım ben de
Sabaha kadar ciyaklıyo , jel sürüyom emziğine onu emiyo biraz rahatlıyo sonra kaldığı yerden devam ,bugece calpol verecem artyık ,belki rahatlatır
Bizim de alt ikidişin yanındakiler kabarık ,onlar da çıkarsa pek bişe kalmıyo zaten
seherinde nin tecrübelerine dayanaraktan ,hastalıın sonun ageldiğinizi varsayıyoruz , inşallah biter gider bi daha olmaz canım.çok geçmiş olsun...
herkes bişe diyo zaten aysre'mmm , meyve veren ağaç taşlanır boşver
MSOE ye katılıyorum ve bir göz doktoruna görünmeni öneriyorum canım
Gel gel alırım metrodan seni
Belediye daha kolay tabi ,kime sorsan bulursun beni
Ona nooluyosa hasbam ince ya zaten
Anaaammmm biz de düsce pilanı mı yapsak lan , benim herif şoka girer heralde düsceye gidelim desem
Konuşuyo işte boş boş , genişiz işte
Git sor git sor ,çıkarmaya başlasın dişleri sen de şenlik hazırlıklarına başla
Dur bakalım orda tostosun anasıııı ,tek başına mı sandın tatlişkomu ,ben varım burdaüflesem uçacan zaten bi de atarlanıyon
olsun ben gene de derim ,sonra gönlünü alırım topikcanımmmmmmmm
tatlişkom bana sarma yapppppppp
rahat ol hemşom ben varım
biz de sabahı sabah ettik ,ölyom uykudan
oranın da yazı çekilmez valla hemşom ,kop gel sen
çorap da mı giymedin didom
valla cnm 15 gün önce işyerine hırsız girmişti bilgisayarlar filan çalıntı o yüzden yeniden veri girişi yaptık yoğunduk, evde de eşimle baya kötü anlamda hararetli günler yaşadık anca sakinledi ortalık ve girebildim
Gunaydin kizlar. Gece uyumayan oglum sabah uyudu da biraz dinlendim. Aksam utu yapim dedim firsat varken utu bozuldu. Sabah esim bakmis calisiyor bu isler iyice dag gibi olsun doe hepsi ugrasiyor sanki.
günaydınlar olsun tüm çilekeş analara
büyük kızımı işe gönderdim, küçük kızı uyuttum tabiiki de kahvemi aldım ve damladım
kazak koysaydım olurmuş valize, şu an kız 2 kat üstüne de yelekle
Babalar demek istedin herhalde
Bu ara herifle kavga etmeyen yok ,yakında bi üçüncü sayfa haberi gelir bizim topiktenHayırdır abcım size ne oldi
Ben de pazarı bekliyom ütü için ,dolabın tamamı yıkandı bekliyo
herkes ne istediğini söylüyo senin herife ,sen de söyle de bari onu alsın
Ben de sabah kıpıra giydirmeye hırka aradım ama yok ,hepsi yarım kollu nedense ya da kaldırmışım
Sen adama hediye almadın yıldönmesinde ,çok beklersin hediyeyi
yok canım ya biz burda çorap giymeyi bırakalı çokkk olduu
ben de çok özledimmmmBen elaaysheyi ozledim yaa donsun artik
Bu ara herifle kavga etmeyen yok ,yakında bi üçüncü sayfa haberi gelir bizim topiktenHayırdır abcım size ne oldi
çocuktan sonra bizim ilişki giderek kötüleşti bir de kızıma kayınvalide baksın diye onlara yakın taşındık ailelerde işin içine girdi bir de benim herif anası olunca saldı kendini hiçbişey yapmaz oldu gece çocukla ben ayrı yatarım çocuk ağlasa bile gelmez h.sonu 12 ye kadar yatar ben tüm gece uyumamış olurum sabah 7 de kalkarım haliyle sinir olurum söylenirim o daha çok söylenir anası bakıyor diye üste çıkar böyle şeyler dolayısıyla epeydir sorun yaşıyorduk patlak verdi
söyledim zatiiicumartesi alıcazzz
biliyom malımı
ne aldırıyon kız söölesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?