2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam topikolarrrrr

Bi ara yaz geldiydi ,nereye kayboldu bilen gören var mı :44::44::44:

günaydn canm ay bugn burada serin sorma canım kısa bir elbise giymisdim yazlık suan k.çç..mm donuyor ya hasta olacam walla sanırım 1 hafta böyle serin gidecekmiş

Selam

Evora nerdesin kacgundur söle bakim rapor ver

valla cnm 15 gün önce işyerine hırsız girmişti bilgisayarlar filan çalıntı o yüzden yeniden veri girişi yaptık yoğunduk, evde de eşimle baya kötü anlamda hararetli günler yaşadık anca sakinledi ortalık ve girebildim

Gunaydin millett

Sormayin ya nasil hava bu. Bu sene yaz kisa surdu sonbahara girdik hemen..
Hafta sonu iyi olsa bari. Malum anneler gunu

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Gece uyumayan oglum sabah uyudu da biraz dinlendim. Aksam utu yapim dedim firsat varken utu bozuldu. Sabah esim bakmis calisiyor bu isler iyice dag gibi olsun doe hepsi ugrasiyor sanki.

günaydınlar olsun tüm çilekeş analara
büyük kızımı işe gönderdim, küçük kızı uyuttum tabiiki de kahvemi aldım ve damladım
kazak koysaydım olurmuş valize, şu an kız 2 kat üstüne de yelekle

Anam yeni dislerimiz patliyor o da bana patladi mahvoldum iki gundur (

Evet odtucanim ondan yoktum
Oglanin hangisi cok cozemedim
kizin daha ust ondeki ilk disi guzelim
Oglanin kaldi 20 disi
Kizin kaldi 26 disi hele azilar var yedik ayvayi oy oyy

O şenlik bizde de devame diyo hunilim ,senin hunilerin büyüğünden aldım ben de
Sabaha kadar ciyaklıyo , jel sürüyom emziğine onu emiyo biraz rahatlıyo sonra kaldığı yerden devam ,bugece calpol verecem artyık ,belki rahatlatır

Bizim de alt ikidişin yanındakiler kabarık ,onlar da çıkarsa pek bişe kalmıyo zaten

seherinde nin tecrübelerine dayanaraktan ,hastalıın sonun ageldiğinizi varsayıyoruz , inşallah biter gider bi daha olmaz canım.çok geçmiş olsun...

dikkatinizi çekti mi bizim topik ta bir psikiyatri merkezinin reklamı var sürekli olaraktan ne demek istiorlar acaba

herkes bişe diyo zaten aysre'mmm , meyve veren ağaç taşlanır boşver

ceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,

MSOE ye katılıyorum ve bir göz doktoruna görünmeni öneriyorum canım

irissssss hafızadan silmeye izin vermem ben , gelirim hacıosman metrosuna :)) megafonla, olmadı afişle irisss diye bağıra çağıra seni bulurum ( leyn belediyeye gitsem daha mı kolay olur ki acep:26::26: )

Gel gel alırım metrodan seni
Belediye daha kolay tabi ,kime sorsan bulursun beni
leyn seherinde de silmiş bizi, abovvvvvv , ben orayada gelirim ,

Ona nooluyosa hasbam ince ya zaten

wayyyy kısmetse 24- yada 25 inde ereğliye gitme ihtimalimiz var,,,,,,,,,,,, ayyyhh heyecan yaptımmmmm ,

Anaaammmm biz de düsce pilanı mı yapsak lan , benim herif şoka girer heralde düsceye gidelim desem

Konuşuyo işte boş boş , genişiz işte

kızlarrr benım mınık uyudu cok sukurr dun gece tum gun memede yattı yaa .off daha bır dıs bıle cıkarmadı yarın doktora gıdecez zaten sorarımm

Git sor git sor ,çıkarmaya başlasın dişleri sen de şenlik hazırlıklarına başla

Dur bakalım orda tostosun anasıııı ,tek başına mı sandın tatlişkomu ,ben varım burda üflesem uçacan zaten bi de atarlanıyon

olsun ben gene de derim ,sonra gönlünü alırım topikcanımmmmmmmm

tatlişkom bana sarma yapppppppp

Wayyyy meydan okuyon bana demek mutlumm kıs ben zaten yusyuvarlağım yuvarlasan gözümü memlekette açarım

rahat ol hemşom ben varım

Bugun pertimm hic uyumadı desem yeridir toplasam yarım saat uyumusuzdur tüm gece simdi mama sandalyesinde cicibebe yiyo keyfide yerinde kızarmış gozleriyle
nezaman uyur acaba oyh oyyyhh

biz de sabahı sabah ettik ,ölyom uykudan

Amannn hiç goresim yok bu memleket beni yazdan soğuttu

oranın da yazı çekilmez valla hemşom ,kop gel sen

günaydn canm ay bugn burada serin sorma canım kısa bir elbise giymisdim yazlık suan k.çç..mm donuyor ya hasta olacam walla sanırım 1 hafta böyle serin gidecekmiş

çorap da mı giymedin didom

yok canım ya biz burda çorap giymeyi bırakalı çokkk olduu

Bu ara herifle kavga etmeyen yok ,yakında bi üçüncü sayfa haberi gelir bizim topikten Hayırdır abcım size ne oldi

Gunaydin kizlar. Gece uyumayan oglum sabah uyudu da biraz dinlendim. Aksam utu yapim dedim firsat varken utu bozuldu. Sabah esim bakmis calisiyor bu isler iyice dag gibi olsun doe hepsi ugrasiyor sanki.

Ben de pazarı bekliyom ütü için ,dolabın tamamı yıkandı bekliyo

aa ewet ilk anneler günümüzzz bakalım bebeler bize ne hediye alacakkk

herkes ne istediğini söylüyo senin herife ,sen de söyle de bari onu alsın

Ben de sabah kıpıra giydirmeye hırka aradım ama yok ,hepsi yarım kollu nedense ya da kaldırmışım

Babalar demek istedin herhalde

Sen adama hediye almadın yıldönmesinde ,çok beklersin hediyeyi

söyledim zatiii cumartesi alıcazzz

Geçmiş yaptım da alıntıya vakit yok
Her yerde mi hava soğuk ya? Tiksindim resmen..
En çok ada aklımdaydı, neyse döküntü faslına geçildiğine göre bugün yarın son, inşallah alperene geçmemiştir.. Geçtiyse bile sebebi belli neyse ki
Eşimlevsabahları dönüşümlü kalkıyoruz mercana, bugün sıra ondaydı yine sinir krizi geçiriyo, bu adamlar ne tahammülsüz ya ben ortalığı sakinleştirip geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…