2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Durumleri degilde baklavayi huplettim cnm. Birazdan bi baklava yanina dondurma yapicam oglan uyursa. Bazen dönüyor gozum gercekten

Cnm gecmis olsun bitti gitti insallah oglusunda olmaz. Onlar uyuyunca dinlen bolbol iki hasta bebe cok zor allah yardımcin olsun

Cıcuklar uyuyunca sende git yat biz sana acıyoz sen buralarda fınk atıyosun ahanda cıkıyorum kimse bununla konuşmasın gitsin yatsın. Zaten kuş kadarsın yakında oğlan senı kucağına alacak haberın yok

Tatliskom hklisn ama annler glmeden ytmmki oglann atesini dusrmeyi basrdim smdi kizi emziriyrum gzler gidiyr ins uyur. Bende ilac kullamaya basladm kilo almk icin ins ise yara aysre ynmda annmler var ama suan isteler aradm yola cikmistr hepiniz saolun

ceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,

Saol cnm oglumun hasta olacagini dusunmuyrm kisknnca da oyle oluyr o yuzden olabilir die dusunuyrum
Ahhh tatlım ya biliyorum yoruluyorsun tahmin de edebiliyorum ama ne desek boş ama biz topikcanlar olarak sana duacıyız
Allah yardımcın olsun sabır sabır sabır
Bebeler uyuduğu vakti iyi değerlendir hemen yat dinlen

Bnde ytmk istiytm alsenim ama evde kmse yok gelsnler yticm hemn siz arkadaslrim olarak destekleriniz ytr

irissssss hafızadan silmeye izin vermem ben , gelirim hacıosman metrosuna :)) megafonla, olmadı afişle irisss diye bağıra çağıra seni bulurum ( leyn belediyeye gitsem daha mı kolay olur ki acep:26::26: )

wayyyy kısmetse 24- yada 25 inde ereğliye gitme ihtimalimiz var,,,,,,,,,,,, ayyyhh heyecan yaptımmmmm ,

ceydaaaaa çok güzel lahana sarması yerim ben , (aslında her şeyi çok yiyom ki ben ) abartmayın leyn zayıf zayıf die, birde iris ve msoe da çamura yatmasınlar ölee, kilo ile pek alakaları yok aslında ,

Aysecim sen en son ne zaman goz doktoruna gorundun canim benim mi alakam yok kiz kiloyla?? Ogluşun kadar dikkatli bakamamissin bana

Alperenada cok gecmis olsun canim. İyilesiyormus artik bak atlattiniz insallah sen yine de oglani kiza fazla yaklastirma da bulasmasin. Allah kolaylik versin dikkat et yemene icmene

yok gülüm yaa geçmişi okuyorum da alıntı yapamadan cevap veriyorum, takılmışlarda bize, bende ancak bu saatte görüyorum :)

sizinkiler gelmedimi daha ,
Yok yha esim gece2 de gelecek annm karsida demodan yeni cikmis yolda kardesimde manitasyla allahtn oglnn atesi dustu uyuyr kiznda atesi yok koynumda uyuyr bir yndan da emiyr siznle konusayim da uyaym uyursa cocuklarin sesini hayatta duymm

oğlum gözlerini alamadı senden daha ne olsun , oğlum zevklidir benim :)))

kızlarrr benım mınık uyudu cok sukurr dun gece tum gun memede yattı yaa .off daha bır dıs bıle cıkarmadı yarın doktora gıdecez zaten sorarımm

Saol cnm aslinda durmadn yiym ama ndense kilo almk yerine veriyrum simdi ilac kullaniyrum ins bu sefer ise yarar oglani yaklastrmamaya calisiyrum ama agladkca gelip opmeye sarilaya m calisyr

Benimkini biz uyutuyoz o uyaniyor allahtan tek degikim bu gece. Öksürüyor devamli bide ondanda uyuyamiyor sanirim

alperenada çok geçmiş olsun, dr döküntü olmadan anlamıyorlar maalesef döküntüde iyileştiğini gösteriyor, geçti gitti say, oğluşuna dikkat et ama ha birde çoook yemek ye emi

aysre seni unutmak ne mümkün ama zayıflığını hafızadan silmek istiyoruz sadece
msoe poyrazın bakışlarını unttun galiba, kızlarımıza bakmadı bile senin yüzünden yıkıyodun ortalığı
pepik sanada afiyet olsun
mobil sürüm kabus gibiydi yaaa bir daha girmem ordan

Saol canim ins ogluma gecmemistir sukurler olsun simdi kizi yatagina yatirdim dnden beri ayakta perisan oldu yavrum ins uyur bugn

uyur inşallah kaç gündür ateşli hemde perişan olmuştur, benim kız döküntüden sonra 5 saat kesintisiz uyudu gece, normalde iki saatte bir uyanık. sende dinlenmeye bak tüm fırsatları değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…