Bu ara herifle kavga etmeyen yok ,yakında bi üçüncü sayfa haberi gelir bizim topiktenHayırdır abcım size ne oldi
çocuktan sonra bizim ilişki giderek kötüleşti bir de kızıma kayınvalide baksın diye onlara yakın taşındık ailelerde işin içine girdi bir de benim herif anası olunca saldı kendini hiçbişey yapmaz oldu gece çocukla ben ayrı yatarım çocuk ağlasa bile gelmez h.sonu 12 ye kadar yatar ben tüm gece uyumamış olurum sabah 7 de kalkarım haliyle sinir olurum söylenirim o daha çok söylenir anası bakıyor diye üste çıkar böyle şeyler dolayısıyla epeydir sorun yaşıyorduk patlak verdi
Çocuğu olduktan sonra da bekar hayatına devam ediyo yani , hiç sorumluluk paylaşımı yok , anası bakıyo nasıl olsa
Keşke kv baktırmasaydınız , maddi zorunluluk muydu ,başka şansınız yok muydu ne bileyim yaaa , ben de işe başladığımda 1 ay baktı ,1 yıl gibiydi resmen doğurunca girmediğim lohusa depresyonuna giriyodum ...Çok zor bi durum , kv baktıkça ve ailelere yakın oldukça değişen hiçbişey olmaz gibime geliyo...
Herif de çok bencilmiş kusura bakma ,anası bakıyo diye o kadar rahat olması da ilginç ,anası bakıcının bakması gereken saatte bakıyo heralde , başka zaman size bi hayrı mı var ,ya da gece yardım ediyo mu ,haftasonu yardıma geliyo mu
Geçmiş yaptım da alıntıya vakit yok
Her yerde mi hava soğuk ya? Tiksindim resmen..
En çok ada aklımdaydı, neyse döküntü faslına geçildiğine göre bugün yarın son, inşallah alperene geçmemiştir.. Geçtiyse bile sebebi belli neyse ki
Eşimlevsabahları dönüşümlü kalkıyoruz mercana, bugün sıra ondaydı yine sinir krizi geçiriyo, bu adamlar ne tahammülsüz yaben ortalığı sakinleştirip geliyorum..
ayakkabı
ayakkabı
ama tatloşum orası da kışın güzel baharda güzelAmannn hiç goresim yok bu memleket beni yazdan soğuttu
nooluyo bacımvalla cnm 15 gün önce işyerine hırsız girmişti bilgisayarlar filan çalıntı o yüzden yeniden veri girişi yaptık yoğunduk, evde de eşimle baya kötü anlamda hararetli günler yaşadık anca sakinledi ortalık ve girebildim
evet ya, merak ediyorum bende.aa ewet ilk anneler günümüzzz bakalım bebeler bize ne hediye alacakkk
geçmiş olsun sen de at penceredençocuktan sonra bizim ilişki giderek kötüleşti bir de kızıma kayınvalide baksın diye onlara yakın taşındık ailelerde işin içine girdi bir de benim herif anası olunca saldı kendini hiçbişey yapmaz oldu gece çocukla ben ayrı yatarım çocuk ağlasa bile gelmez h.sonu 12 ye kadar yatar ben tüm gece uyumamış olurum sabah 7 de kalkarım haliyle sinir olurum söylenirim o daha çok söylenir anası bakıyor diye üste çıkar böyle şeyler dolayısıyla epeydir sorun yaşıyorduk patlak verdi
Geçmiş yaptım da alıntıya vakit yok
Her yerde mi hava soğuk ya? Tiksindim resmen..
En çok ada aklımdaydı, neyse döküntü faslına geçildiğine göre bugün yarın son, inşallah alperene geçmemiştir.. Geçtiyse bile sebebi belli neyse ki
Eşimlevsabahları dönüşümlü kalkıyoruz mercana, bugün sıra ondaydı yine sinir krizi geçiriyo, bu adamlar ne tahammülsüz yaben ortalığı sakinleştirip geliyorum..
sanırsam çoçuktan sonra ilişki yeni bir döneme giriyor , insanların kendi yeni bir döneme giriyor ama erkekler için bu bir devrim niteliği taşıyor, genel hayat ta da kadınlar ortama çok hızlı ayak uydururlar ama erkekler nedense çok zor değişiyorlar ,ee tabi devrim yapılamayınca da isyan başlıyor felen felen , zaten dönem erkekleride (ki yalnız bizimkiler değil ) bir garipler bence kadın çok hızlı bir şekilde değişti , ,zamana ayak uydurdu ,hatta zamanı değiştirdi ama erkekler yerlerinde sayıyorlar gibi geliyor bana ,
herkese merhabalar...nasılsınız:26: bazı arkadaşların yazdıklarını okudum, doğum sonrası eş ile uyumsuzluk yaşıyorlar...buna dikkat etmek gerekir, çünkü doğum yapan kadın 2 yıl sürebilen depresyona girebiliyor, ve maalesef bu dönemi atlatamayan çiftler boşanabiliyor. Bu hem hormonal hemde hayatlarına katılan minik bireyin sorumluluklarını tamamen üstlerine aldıkları için kendi ihtiyaçlarını erteledikleri , bunun yanında Türk anaların yetiştirdiği ev sorumluluğunu sadece para kazanarak olduğunu sanan eşleri de varsa ballı kaymak bol şenlikli bir ev atmosferi oluşuyor. Maalesef bir çok baba bebek sorumluluğunu asla almazlar çünkü böyle programlanmışlardır.kadın işi yada görevi olarak görüyor,eee bunun yanında klasik erkek esnekliği eklenince cinnet kıvamı bir aşk ilişkisi başlıyor. çoğu eşler ya ayrılırken yada eve bir birey geldiği zaman ''asıl şimdi tanıdım onu diyor'' aslında biz kadınların bu süreçler başlamadan önce eşimizde ki bu olumsuz davranışlarını bilinçaltında tolere ediyoruz, sonra mekanizmayı çalıştıran şartlar ortaya çıkınca dananın kuyruğu kopuyor, oysa alırken mal böyle idi,yani kısacası SUNTADAN ,MEŞE DOLABI OLMASINI BEKLERSEK,ÜZÜLEN YİNE BİZ OLUYORUZ
İvit oyle de kucuk bi detay varBu ara herifle kavga etmeyen yok ,yakında bi üçüncü sayfa haberi gelir bizim topiktenHayırdır abcım size ne oldi
Ben de pazarı bekliyom ütü için ,dolabın tamamı yıkandı bekliyo
herkes ne istediğini söylüyo senin herife ,sen de söyle de bari onu alsın
Ben de sabah kıpıra giydirmeye hırka aradım ama yok ,hepsi yarım kollu nedense ya da kaldırmışım
Sen adama hediye almadın yıldönmesinde ,çok beklersin hediyeyi
Merak etme canim yalniz degilsin arkanda kocca bi topik varBu ara herifle kavga etmeyen yok ,yakında bi üçüncü sayfa haberi gelir bizim topiktenHayırdır abcım size ne oldi
çocuktan sonra bizim ilişki giderek kötüleşti bir de kızıma kayınvalide baksın diye onlara yakın taşındık ailelerde işin içine girdi bir de benim herif anası olunca saldı kendini hiçbişey yapmaz oldu gece çocukla ben ayrı yatarım çocuk ağlasa bile gelmez h.sonu 12 ye kadar yatar ben tüm gece uyumamış olurum sabah 7 de kalkarım haliyle sinir olurum söylenirim o daha çok söylenir anası bakıyor diye üste çıkar böyle şeyler dolayısıyla epeydir sorun yaşıyorduk patlak verdi
Cok guzel tespitsanırsam çoçuktan sonra ilişki yeni bir döneme giriyor , insanların kendi yeni bir döneme giriyor ama erkekler için bu bir devrim niteliği taşıyor, genel hayat ta da kadınlar ortama çok hızlı ayak uydururlar ama erkekler nedense çok zor değişiyorlar ,ee tabi devrim yapılamayınca da isyan başlıyor felen felen , zaten dönem erkekleride (ki yalnız bizimkiler değil ) bir garipler bence kadın çok hızlı bir şekilde değişti , ,zamana ayak uydurdu ,hatta zamanı değiştirdi ama erkekler yerlerinde sayıyorlar gibi geliyor bana ,
herkese merhabalar...nasılsınız:26: bazı arkadaşların yazdıklarını okudum, doğum sonrası eş ile uyumsuzluk yaşıyorlar...buna dikkat etmek gerekir, çünkü doğum yapan kadın 2 yıl sürebilen depresyona girebiliyor, ve maalesef bu dönemi atlatamayan çiftler boşanabiliyor. Bu hem hormonal hemde hayatlarına katılan minik bireyin sorumluluklarını tamamen üstlerine aldıkları için kendi ihtiyaçlarını erteledikleri , bunun yanında Türk anaların yetiştirdiği ev sorumluluğunu sadece para kazanarak olduğunu sanan eşleri de varsa ballı kaymak bol şenlikli bir ev atmosferi oluşuyor. Maalesef bir çok baba bebek sorumluluğunu asla almazlar çünkü böyle programlanmışlardır.kadın işi yada görevi olarak görüyor,eee bunun yanında klasik erkek esnekliği eklenince cinnet kıvamı bir aşk ilişkisi başlıyor. çoğu eşler ya ayrılırken yada eve bir birey geldiği zaman ''asıl şimdi tanıdım onu diyor'' aslında biz kadınların bu süreçler başlamadan önce eşimizde ki bu olumsuz davranışlarını bilinçaltında tolere ediyoruz, sonra mekanizmayı çalıştıran şartlar ortaya çıkınca dananın kuyruğu kopuyor, oysa alırken mal böyle idi,yani kısacası SUNTADAN ,MEŞE DOLABI OLMASINI BEKLERSEK,ÜZÜLEN YİNE BİZ OLUYORUZ
İste bu da durumun profesyonel aciklamasi. Biz de "odun" "bencil" "rahat" "cinnet" "herbokolog" gibi kelimelerle ifade ediyoz halk dilinde
aldır canım acımaelbise ve ayakkabı canımmmm
Gnydn kizlae col guzel bi uyku cektim sabh 5te klkti kizim tbi aglamasini bn dymadim esim ayakydi o bni uyndrdi. Sonra ytti kizm hla uyuyr oglumla khvlti ypiyrz oda ii atesi yk kiskndigi icn oldu die dsunuyrum sz nasilsn
ama tatloşum orası da kışın güzel baharda güzel
şimdi biz yanmıyoz belki ama kışın da g.tümüz donuyo biliyonmu -20 derecelerde
nooluyo bacım
topikçene bi kurban mı kessek aceba:44:
evet ya, merak ediyorum bende.
eşim dün diyodu, acaba çocukların sana ne alcak diye
bilmiyom dedim:26:
ne aldırsam ya
şöle kallavisinden bi 5 taş aldırasım var da neysssse
pırlanta ticaretine karşıyım prensiplerim nedeniyle aldırmıcam
ayakkabı mı alsalar nee, ne diyosun dideeeemmm?
geçmiş olsun sen de at pencereden
biz dün bu konuda baya konuştuk da pencereden atmaya karar verdik
Gnydn kizlae col guzel bi uyku cektim sabh 5te klkti kizim tbi aglamasini bn dymadim esim ayakydi o bni uyndrdi. Sonra ytti kizm hla uyuyr oglumla khvlti ypiyrz oda ii atesi yk kiskndigi icn oldu die dsunuyrum sz nasilsn
aldır canım acıma
senin adına çok sevindim canım uykuyu alında bünye dinlenince daha pozitif bakıyorsun hayata
İvit oyle de kucuk bi detay varama sizin gazinizla almadim ki ben. O zaman siz alcaksiniz bana anneler gunu hediyesi
Merak etme canim yalniz degilsin arkanda kocca bi topik var
Cok guzel tespit
İste bu da durumun profesyonel aciklamasi. Biz de "odun" "bencil" "rahat" "cinnet" "herbokolog" gibi kelimelerle ifade ediyoz halk dilinde
İyi alalım madem , ne alsak razı mısın yoksa dido gibi siparişle mi alcaz
Anacım bebeler beni öldürecek
Kız 6 da hortladı nasıl bir enerjidir bu ya hala geziniyor evin içindeuyusada be kızım
Oğlan derseniz bindi yürüteçe geziyor evin içinde
Anacım şikayet etmeyin şurada 15 güne sıcaktan yanacağız bu serinliğin tadını çıkarın
Haklısınız 1 çocuktan sonra eşler değişiyor ama 2. Den sonra nasıl değiştiğine inanamazsınız haksızmıyım Ceyda ve tatlişkom
1.inde 180 derece ,2. de de 180 derecedönseler başa döneriz demektir , ne güzel işte
Ben de onceleri ev isind bana yardim ettiginde eline saglik falan derdim. Sonra baktim bu bana hic oyle seyler soylemiyo. Lannn dedim sanki ev sadece benim ben dagittim da o bana yardim ediyoo gunden beri demiyom hic bisi
Alperenada cok sevindim iyi haberlerine. Hadi cumleten gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?