2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde 2 cocuk annesi olaerak Ktiliyorum sana bzen. Hasta olunca hele disari ckarsam senn yuznden hsta oldu diyo cocuk hsta digeryle ilgilncegine pc basina gciyr ama bzende sorumlulugunu biln biri oluyr anlayamiyrum

o zaman nasıl oluyormuş msoe çok merak içindeyim :111:

Mini mini şortlar etekler, kısa kollu badi ,elbiseler derken hoooooooop kilotlu çorap tulum kombinesine geri döndük, Havalarda depresyonda , cemreler nereye düştü bunu da merak etmeye başladım, evde klima 25 derecede
iş başında. Ben denize girmek istiyorum oysa Hatta geç bile kaldım

aldır tabi canım da bence tek ayakkabı kurtarmaz anneler günü hediyesi az kalır yanına bişelerde ekle bencemm

bizde de bi devinim süreci var, evlilik oturdu diye düşünüyon hoop bi bakıyon başka bişey çıkmış
benim aslancan biraz asabi bi velettir, ona bakaraktan minnoşum daha uyumlu, ama büyüdükçe çıkıyo karakteri, o da çok inattt
dün gecemi anlatayım szie istersseniz, şimdi anacaım 930 da dedim oğluma hadi gel seni yıkayayım 10 dak nazlandıktan sonra girdik banyoya, neyse fazla kudurmadan çıktık banyodan
sonra dedim kocama kızı getir onu yıkayacam sen de oğlana yardım et, neyse biz girdik şapur şupur oynadık sularlan koca ortada yok, dedim ya ben yıkarım, gitmiş bilgisayara oğlana yardım işi biter bitmez
neyse dedim kızı yıkadım giydirdim hadi dedim sen uyut e emzirmicenmi dedi, ii dedim emzirdim artık uyuttum felan
sonra ben banyo yaptım
toplamda 2 saat sürdüüüüüüü
pestilim çıktı tabi
dedim çok yoruluyom sen yıkasan birini de
diyoki aynı gün yıkama sen çok yoruluyon

bende istiyorum denizzzzzz ya bende şimdiye giderdim minik prenses üşür die korkuyorum deniz kum güneşşş beni çağırıoo

Aynisi bnde de var ikisini nie ayni gn ykiyorsun dio ben o dusa girince oglani soyup yanina yolluyorum mecbur yikiyor ama bazende banyoyu kitliyr yollamayayim die

ben'' yetiştirilmeleri böyle ''demenin biraz çözüm bulmaya çalışmak gibi olduğuna inanıyorum , sonuçta biz kadınlar da neiller boyunca kır diziniotur evinde, erkeğine laf söyleme şeklinde yetiştirildik , ama her ne kadar istatistiklere göre türkiyede kadın hala yüksek oranda şiddet görse de , çalışan kadın ve ilerleyen kadın nesli var , bu da mı yetiştirme ya da ne kadarı yetiştirme ?

yetiştirilmeye çalışıldık bence
bizim topikte öle söz dinleyen kadın var mı, varsa parmak kaldırsın

bende istiyorum denizzzzzz ya bende şimdiye giderdim minik prenses üşür die korkuyorum deniz kum güneşşş beni çağırıoo

ben kızım doğduktan 50 gün sonra onu cumburlooop denize soktum, en sonda ekim başında denize soktum öyle girdik kışa şimdi tası tarağı topluyorum 10 gün içinde deniz kenarında soluğu alıp pırlantam'la deniz keyfi yapıcaz :hiç korkmayın atın denize bebişlerinizi

ne ekliyim sence
elbise mi
marks and spencer a mı gitsem bi de
büyük beden

abartma büyük bedenmişş elbise ekleyebilirsin yaz geldi şöyle efil efil elbise ekle pantolon ekle saat ekle güneş gözlüğü ekle ekledee ne eklersen eklee
benim planım mangoda bir elbise görmüşdüm o kemal tancadan bir ayakkabı beğenmişdim o birdeeee parfüm 3ü ona yeter artar bile zaten parfümle ayakkabı aynı fiyattt

Aynen onn icin ben ilerde kizla oglani esit yetistirilmesini saglayacagim bunu butun aileye soyledim esimde bu konuda bana destek veriyor

Aynisi bnde de var ikisini nie ayni gn ykiyorsun dio ben o dusa girince oglani soyup yanina yolluyorum mecbur yikiyor ama bazende banyoyu kitliyr yollamayayim die

ben öle yapsam ooo kıyamet kopar bizim evde
bi de biz geç saate kalıyoz çocukalrı genelde daha erken yıkıyıp yatırıyorum

ya bak şimdi aklıma geldi
lan ben 97 kiloyken hamileyken bile yıkadım lan oğlanı, o ağustosun sıcağında
anacım geldi de o yıkadıydı en son hafta sonu

bizim kız daha hiç girmedi imrendim walla.. bende haftaya hafta sonu gidelim diyodum ama havalar soğudu böyle kalırsa gidemeyiz nasıl tepki vericekler denizde onu merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…