Anacım bebeler beni öldürecek
Kız 6 da hortladı nasıl bir enerjidir bu ya hala geziniyor evin içindeuyusada be kızım
Oğlan derseniz bindi yürüteçe geziyor evin içinde
Anacım şikayet etmeyin şurada 15 güne sıcaktan yanacağız bu serinliğin tadını çıkarın
Haklısınız 1 çocuktan sonra eşler değişiyor ama 2. Den sonra nasıl değiştiğine inanamazsınız haksızmıyım Ceyda ve tatlişkom
Rasiyim raziyim ama soyle bi masaj+sauna+kese kopuk paketi olsa hayir demem hayir duasi okurumİvit oyle de kucuk bi detay varama sizin gazinizla almadim ki ben. O zaman siz alcaksiniz bana anneler gunu hediyesi
İyi alalım madem , ne alsak razı mısın yoksa dido gibi siparişle mi alcaz
1.inde 180 derece ,2. de de 180 derecedönseler başa döneriz demektir , ne güzel işte
Rasiyim raziyim ama soyle bi masaj+sauna+kese kopuk paketi olsa hayir demem hayir duasi okurum
O pakete ben 2 yıl dua ederim kız sen ne diyon , yok mu gurupanyalarda kampanya acaba ..... wavymmmmm duy sesimizi ,topikçe hamam gidek yaaaa
O pakete ben 2 yıl dua ederim kız sen ne diyon , yok mu gurupanyalarda kampanya acaba ..... wavymmmmm duy sesimizi ,topikçe hamam gidek yaaaa
Ben gitmem o kepekli galetalarlan hamama falan
Kız 6 da hortladı nasıl bir enerjidir bu ya hala geziniyor evin içindeuyusada be kızım
Anacım şikayet etmeyin şurada 15 güne sıcaktan yanacağız bu serinliğin tadını çıkarın
Haklısınız 1 çocuktan sonra eşler değişiyor ama 2. Den sonra nasıl değiştiğine inanamazsınız haksızmıyım Ceyda ve tatlişkom
ama tatloşum orası da kışın güzel baharda güzel
şimdi biz yanmıyoz belki ama kışın da g.tümüz donuyo biliyonmu -20 derecelerde
nooluyo bacım
topikçene bi kurban mı kessek aceba:44:
evet ya, merak ediyorum bende.
eşim dün diyodu, acaba çocukların sana ne alcak diye
bilmiyom dedim:26:
ne aldırsam ya
şöle kallavisinden bi 5 taş aldırasım var da neysssse
pırlanta ticaretine karşıyım prensiplerim nedeniyle aldırmıcam
ayakkabı mı alsalar nee, ne diyosun dideeeemmm?
geçmiş olsun sen de at pencereden
biz dün bu konuda baya konuştuk da pencereden atmaya karar verdik
Mini mini şortlar etekler, kısa kollu badi ,elbiseler derken hoooooooop kilotlu çorap tulum kombinesine geri döndük,Havalarda depresyonda , cemreler nereye düştü bunu da merak etmeye başladım, evde klima 25 derecede
iş başında. Ben denize girmek istiyorum oysaHatta geç bile kaldım
elbise de istemiyom ayakkabı da istemiyom lan ,sabah uyumak istiyommmmmmm
bizde de bi devinim süreci var, evlilik oturdu diye düşünüyon hoop bi bakıyon başka bişey çıkmış
benim aslancan biraz asabi bi velettir, ona bakaraktan minnoşum daha uyumlu, ama büyüdükçe çıkıyo karakteri, o da çok inattt
dün gecemi anlatayım szie istersseniz, şimdi anacaım 930 da dedim oğluma hadi gel seni yıkayayım 10 dak nazlandıktan sonra girdik banyoya, neyse fazla kudurmadan çıktık banyodan
sonra dedim kocama kızı getir onu yıkayacam sen de oğlana yardım et, neyse biz girdik şapur şupur oynadık sularlan koca ortada yok, dedim ya ben yıkarım, gitmiş bilgisayara oğlana yardım işi biter bitmez
neyse dedim kızı yıkadım giydirdim hadi dedim sen uyut e emzirmicenmi dedi, ii dedim emzirdim artık uyuttum felan
sonra ben banyo yaptım
toplamda 2 saat sürdüüüüüüü
pestilim çıktı tabi
dedim çok yoruluyom sen yıkasan birini de
diyoki aynı gün yıkama sen çok yoruluyon
aldır tabi canım da bence tek ayakkabı kurtarmaz anneler günü hediyesi az kalır yanına bişelerde ekle bencemm
ben'' yetiştirilmeleri böyle ''demenin biraz çözüm bulmaya çalışmak gibi olduğuna inanıyorum , sonuçta biz kadınlar da neiller boyunca kır diziniotur evinde, erkeğine laf söyleme şeklinde yetiştirildik , ama her ne kadar istatistiklere göre türkiyede kadın hala yüksek oranda şiddet görse de , çalışan kadın ve ilerleyen kadın nesli var , bu da mı yetiştirme ya da ne kadarı yetiştirme ?
bende istiyorum denizzzzzz ya bende şimdiye giderdim minik prenses üşür die korkuyorum deniz kum güneşşş beni çağırıoo
ne ekliyim sence
elbise mi
marks and spencer a mı gitsem bi de
büyük beden
ben'' yetiştirilmeleri böyle ''demenin biraz çözüm bulmaya çalışmak gibi olduğuna inanıyorum , sonuçta biz kadınlar da neiller boyunca kır diziniotur evinde, erkeğine laf söyleme şeklinde yetiştirildik , ama her ne kadar istatistiklere göre türkiyede kadın hala yüksek oranda şiddet görse de , çalışan kadın ve ilerleyen kadın nesli var , bu da mı yetiştirme ya da ne kadarı yetiştirme ?
Ben gitmem o kepekli galetalarlan hamama falan
Başbaşa gidelim o zaman yavrummmm ,ya da tatlişkom da gelsin onunla gidelim
Galetalar da geldin bizi keselesin mi kızzz
Mini mini şortlar etekler, kısa kollu badi ,elbiseler derken hoooooooop kilotlu çorap tulum kombinesine geri döndük,Havalarda depresyonda , cemreler nereye düştü bunu da merak etmeye başladım, evde klima 25 derecede
iş başında. Ben denize girmek istiyorum oysaHatta geç bile kaldım
Cemreler ya kötü yola düştü ya da pilot oldular uçuyolar anacım ,ben hala kombi yakıyom evde
bizde de bi devinim süreci var, evlilik oturdu diye düşünüyon hoop bi bakıyon başka bişey çıkmış
benim aslancan biraz asabi bi velettir, ona bakaraktan minnoşum daha uyumlu, ama büyüdükçe çıkıyo karakteri, o da çok inattt
dün gecemi anlatayım szie istersseniz, şimdi anacaım 930 da dedim oğluma hadi gel seni yıkayayım 10 dak nazlandıktan sonra girdik banyoya, neyse fazla kudurmadan çıktık banyodan
sonra dedim kocama kızı getir onu yıkayacam sen de oğlana yardım et, neyse biz girdik şapur şupur oynadık sularlan koca ortada yok, dedim ya ben yıkarım, gitmiş bilgisayara oğlana yardım işi biter bitmez
neyse dedim kızı yıkadım giydirdim hadi dedim sen uyut e emzirmicenmi dedi, ii dedim emzirdim artık uyuttum felan
sonra ben banyo yaptım
toplamda 2 saat sürdüüüüüüü
pestilim çıktı tabi
dedim çok yoruluyom sen yıkasan birini de
diyoki aynı gün yıkama sen çok yoruluyon
Bak bak akıl mı veriyo eniştem kütüğüm odunum kalasım
olabilecek bişey iste iriss
olmıcak şeyleri değil
ayakkabı ve elbise olabilir şeyler, o sebeplen onları istiyos biz
Hee ,o zaman şu olsun ;
lahmacun yiyim ,kokoreç yiyim , dürüm yiyim acılı ,hepsini aynı anda yiyim mide fesatı geçirmeyim ,kilo almayım , üstüne de künefe yiyim ,olur mu :44::44::44:
Aynisi bnde de var ikisini nie ayni gn ykiyorsun dio ben o dusa girince oglani soyup yanina yolluyorum mecbur yikiyor ama bazende banyoyu kitliyr yollamayayim die
Bak yaaa ,bu enişteler ne uynakımış öyle ,ders alıyom sizlerden ,2.yi doğurursam doğum sözleşmesi yapacam ; açık ve net maddelerlen ,kesin....
Aynisi bnde de var ikisini nie ayni gn ykiyorsun dio ben o dusa girince oglani soyup yanina yolluyorum mecbur yikiyor ama bazende banyoyu kitliyr yollamayayim die
ben kızım doğduktan 50 gün sonra onu cumburlooop denize soktum, en sonda ekim başında denize soktum öyle girdik kışaşimdi tası tarağı topluyorum 10 gün içinde deniz kenarında soluğu alıp pırlantam'la deniz keyfi yapıcaz :hiç korkmayın atın denize bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?