2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diyon da kadının hali kaldı mı diye sormuyon , sabahın 6 sı nere , bu saat nere ,enerji kalıyo mu ben uyudum uyuyacam

aldım ben de dün 7 otluyu

vardır onun hali o kadar çerez yiyo eerjisini birazda çocuklarla atsın

bakalım nolcak biz bu zayıflama uğruna yemediğimiz ... kalmaz

yatark yedirmek nasıl bişey kız , ben bazen kucağıma oturtup yediriyom mama sandalyesinde cazgırlık yaparsa :44:

teşekkür ederim çok
evet pek çok noktada görüyorum eşimi, zaten terapistimizde benzer şeyler söyledi.
biz çok severek evlendik, ben çok aşıktım zaten, ama çok da gençtim, bazı şeyleri farketmedim bile.
evliliği aşk sandık biz, sonra öyle olmadığını öğrendik tabi
şimdi çok konuda aynı görüşe sahibiz, tabi uzun yıllar evli olmamızın da katkısı büyüktür, ama seviyor da yani biliyorum. tek anlamadığım eziyet etmekten neden vazgeçmiyor olduğu. çok mutsuz olduğum bi keresinde dedim ayrılalım, dayanamıyorum, ona da yanaşmıyor ki, istemiyor. ya da belki konforundan vazgeçmek istemiyordur.
dün bi konuda ortak bir davranış belirleyelim dedim, gene aldı sazı eline, ben de burda sana yapmaya çalışıyorum bu uyarıyı dedim, benim için değil dedim, sustu. kendinde hata görmüyor yani.
dediğin gibi umursamamak lazım, ama onu da bazen yapabiliyorsam bazen yapamıyorum.
tekrar teşekkür ederim

irisim doğumdan sonra ilk ya, ona veriyorum ama valla 1 hafta daha bu "hızda" sürerse ve ben kk ya giremezsem bilin ki uçuyoree

tatlişkom benim gelmem daha iyi oldu, çünkü kız zaten geliyo ara ara bize ama hep davet ediyordu senin söylediğin sebepten gelemiyordum. e bakıcı başlayacak 1 aya, sonra tatildi vs derken gelemicektim. bi de odtüde şenlikler var şu an, ben gidemicem bari eşim gitsin istedim. biz ordayken içi el vermiyordu yalnız bırakmaya bari şimdi sosyalleşsin. bi de anneler gününe burda giricem, daha değişik bi attraksiyon olacak inşallah

sanki bugunku falimi okur gibi hissettim

ama bak sana zorluk oluyo işte neyse sen rahatsan problem yok önemli olan senın huzurun.

yatark yedirmek nasıl bişey kız , ben bazen kucağıma oturtup yediriyom mama sandalyesinde cazgırlık yaparsa :44:
soyle bişide

Mamas Papas Buzz Ana Kucağı | joker

eee kimse bu aralar resim yuklemiyo ne iş bi dido yukledi oda ne kadar zayıfladığını gösterdi. şişştt dombililer sizde yukleyin asabımız bozulmasınn .

topikolarrr ,bakın görüyonuz mu anlayışlı hatunu , eşi rahat etsin diye torlanıp toplanıp teeeeee afyona gitmiş kadın , biz de hala herifleri çekiştiriyoz burda

sen özelden numaranı falan yaz bacım ,haber alamazsak arayalım ,hatta eniştenin numarasını yaz ...

ama bak sana zorluk oluyo işte neyse sen rahatsan problem yok önemli olan senın huzurun.

soyle bişide

Mamas Papas Buzz Ana Kucağı | joker

bunda duruyo mu oburum hala , benimki bunu 5.ayında bıraktı ki

haydi kendimize allık alalım ruj alalım

kod: MP2013

MissPera | Parfüm, Makyaj Malzemeleri ve Bakım Ürünleri

%15 indirim yapıyo- 20 tl üzeri de kargo bedava

boşver ruju allığı wavym , MSOE ,tatlişkom ve bana bi spa ayarla sen

eee kimse bu aralar resim yuklemiyo ne iş bi dido yukledi oda ne kadar zayıfladığını gösterdi. şişştt dombililer sizde yukleyin asabımız bozulmasınn .

sabah aklıma geldi ,epeydir kıpır albümü yapmıyom diye , akşama çekeyim de yarın bişeler yükleyim

iris sen benden önce yazmışsın görmedim canım
bak aynı sitede istediginiz türden de bişey var

Bonubon

50 tl alışverişe 30 tl indirim veriyo verdiğim kod, duyurulur

evet duruyo dinlenmek için arda koyuyorum bide yemek yedirmek rahat oluyo arada sağa sola donuyo ama tutuyorum napıyım. yağmurumu hep bunda yedirdim o hiç zorluk cıkarmadı. dur bi fotosunu yuklıyım kızımın bu sabah

pışıııkkk
sen öle gayet bakımlı fönlü fotoları koy buraya
sonra da benden koca totolu foto iste
yok öle yağmaaaa

çok karışık olmuş anlatamamışım, sildim :)

Bonubon

bak bunda mesela 50 tl ödemiyosun bonubona- 20 tl ödüyosun eline bi kod veriyor
o siteye gidiyosun ve sadece o ilk ödediğin kod parasıyla (20tl) bu siteden 100tllik alışveriş yapıyon

Son düzenleme:

vardı bende de buna benzer bişey ama duruyo mu benim kıpır ,ondan sarkmaya başladığında 5 aylıktı , yolladım kuzene gitti ,2.ye geri alırım artık , o sakincan olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…