doğru diyon da kadının hali kaldı mı diye sormuyon , sabahın 6 sı nere , bu saat nere ,enerji kalıyo muben uyudum uyuyacam
aldım ben de dün 7 otluyu
wavyyy napcan kuzum sana kim dedi düzenini bozda git kaç saatlik yola bekar arkadaşın gelseydi 1 kot 1 tişortle. çocugunda rahatını bozdun . kız onlar evini arar bakma sen 8 9 aylık olduklarına.
msoe ben sırf onu duşunerek yanı ağzı aşağı bakarak yedirememekten korkarak mama sandalyesinde almadım biliyonmu yatarak yedirmik daha kolay 90 derece acıyla ana kucağı gibi bişiyle
onlymineeağzına sağlık
işte buu yapılması gereken eğer kendi haklılığınıza inanıyorsanız ,aldırmamak ve polimeğe girmemektir, çünkü her polimikte sizde mutsuz olucak ve kendinizi sorgulayacaksınız, evde mutsuzluk ve uyumsuzluk atmosferi oluşacaktır
ama bak sana zorluk oluyo işte neyse sen rahatsan problem yok önemli olan senın huzurun.irisim doğumdan sonra ilk ya, ona veriyorum ama valla 1 hafta daha bu "hızda" sürerse ve ben kk ya giremezsem bilin ki uçuyoree
tatlişkom benim gelmem daha iyi oldu, çünkü kız zaten geliyo ara ara bize ama hep davet ediyordu senin söylediğin sebepten gelemiyordum. e bakıcı başlayacak 1 aya, sonra tatildi vs derken gelemicektim. bi de odtüde şenlikler var şu an, ben gidemicem bari eşim gitsin istedim. biz ordayken içi el vermiyordu yalnız bırakmaya bari şimdi sosyalleşsin. bi de anneler gününe burda giricem, daha değişik bi attraksiyon olacak inşallah
soyle bişideyatark yedirmek nasıl bişey kız , ben bazen kucağıma oturtup yediriyom mama sandalyesinde cazgırlık yaparsa :44:
irisim doğumdan sonra ilk ya, ona veriyorum ama valla 1 hafta daha bu "hızda" sürerse ve ben kk ya giremezsem bilin ki uçuyoree
tatlişkom benim gelmem daha iyi oldu, çünkü kız zaten geliyo ara ara bize ama hep davet ediyordu senin söylediğin sebepten gelemiyordum. e bakıcı başlayacak 1 aya, sonra tatildi vs derken gelemicektim. bi de odtüde şenlikler var şu an, ben gidemicem bari eşim gitsin istedim. biz ordayken içi el vermiyordu yalnız bırakmaya bari şimdi sosyalleşsin. bi de anneler gününe burda giricem, daha değişik bi attraksiyon olacak inşallah
ama bak sana zorluk oluyo işte neyse sen rahatsan problem yok önemli olan senın huzurun.
soyle bişide
Mamas Papas Buzz Ana Kucağı | joker
haydi kendimize allık alalım ruj alalım
kod: MP2013
MissPera | Parfüm, Makyaj Malzemeleri ve Bakım Ürünleri
%15 indirim yapıyo- 20 tl üzeri de kargo bedava
eee kimse bu aralar resim yuklemiyo ne iş bi dido yukledi oda ne kadar zayıfladığını gösterdi. şişştt dombililer sizde yukleyin asabımız bozulmasınn .
eee kimse bu aralar resim yuklemiyo ne iş bi dido yukledi oda ne kadar zayıfladığını gösterdi. şişştt dombililer sizde yukleyin asabımız bozulmasınn .
iris sen benden önce yazmışsın görmedim canım
bak aynı sitede istediginiz türden de bişey var
Bonubon
50 tl alışverişe 30 tl indirim veriyo verdiğim kod, duyurulur
evet duruyo dinlenmek için arda koyuyorum bide yemek yedirmek rahat oluyo arada sağa sola donuyo ama tutuyorum napıyım. yağmurumu hep bunda yedirdim o hiç zorluk cıkarmadı. dur bi fotosunu yuklıyım kızımın bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?