İrirscan benimki de cok az konusur ikisini birbirine katsak bir herif ederler mievet annem diyo ki erkeğin iyisi olmaz
tamam yapıyo iyi hoş da ,bazen o kadar karışıyo ki ,ilgisiz bi baba olsaymış keşke diyorum , öylesi de çok yorucu inan ...bebek zaten yoruyo ,bi de adama rapor veriyosun ,menun olmuyo falan
benimkinin de etrafındaki adamların hiçbiri çocuklarını kucağına almamış , e bizimki biraz ilgili ya , bütün kadınlar buna bi gaz veriyolar "ay biz böyle baba görmedik de , kıpır senin omzunda büyüdü de , ne şanslıymış bu iriss de" vs. vs.... en son gittiğimizde , kalabalık bütün akrabalrı orda gene kv coşmuş gidiyo , ben valla çok gördüm dedim , iki abim de aynı , hem de söylenmiyolar ,seninki bi de söyleniyo dedim , oturdu kaldı
söylediği herşeyi ciddiye almıyorum ben de artık ,yoruldum çünkü , bitmiyo mevzu , söyleyeceğimi söylüyorum konuyu kapatıyorum kendimce ,ona da veriyom yapılacaklar listesini - sözlü olarak şimdilik - oyalıyorum ,naapiyim benim bile çenem ağrıyo be ona laf yetiştirmekten
Bana da demislerdi mukemmel erkek yoktur egitilebilir okuz var diyeee demek bi bildikleri varmis odtucanim
İrirscan benimki de cok az konusur ikisini birbirine katsak bir herif ederler mi
optikçiler öye canım 300 tl ye beğendiğim gözlüğü pazarlıkla 130 a aldım geçen sene düşün yani inanılmaz indirim yapıolar yakışması önemli bence güneş gözlüğü eski sezonda olsa bişe olmaz bende geçen sene aldığım gözlüğümü doğumdan çıkarken taktım kafama takmışdım o ağrı ile de biryerlerde düşürmüşümmm
ya ne desem boş, bence denemek lazım, belki terapiste daha sıcak yaklaışır, bizimki kendisiyle ilgili mevzularda tamamen kapatmış kendini, adam bile bişi yapamadı, bana da bunu söyledi yaniaynı benim eşimi anlatmışsın cnm benimki de devamlı beni suçlar o suçsuz ben suçluyum hep beni eleştirir ben ona çene yetiştiremiyorum artık ve biz de aile terapisi alalım diyorduk işe yaramıyor mu cnm ? ben umutluydum
İriscan kendimi iyi mi hissediyim cumlemize agliyim bilemedim bea)))
İsin sakasi bi yana walla terapi lan burasi yoksa kimseye de anlatmam onlymine nin dedigi gibi adliyede alirdim solugu (bu arada bebeleri dogurup bosarsam tam damizlik muamelesi yapmis olurum haa:))
Konu derin olunca oyun sorumu unuttum :))
Su bebeler bi yurusun ikisini alip gezmezsem neyim oturani kovalasinlar emi
Anaaaammm ben 46bbedenim yaaaa. Bende yeni aldim eski sezon bi gozluk 250 ye 800 den dusmus. Once suphevduydum da sonra amaaann al gitsin dedim. Sezona bakmayin kizlar yaa yuzunuze ne yakisiyorsa alin gitsin.pek abartmadım da az abarttım 44 beden büyük beden sayılıyo biliyon
hee güneş gözlüüüü, geçen bi tane beğendiydim ya doğğru, optikte bi bakıyım şuna dedim, şak diye hüper yakıştıydı, zaten güneş gözlüüm de çalınmıştı ii olur valla
ne akıllısın sen kız, bi sürü şey öğreniyom senden
güneş gözlüü 320 den 250 ye verdiler fekat neden ucuz bu diye düşünüyorum, eski model mi ki ondan mı acaba
bu seneki modeller nasıl didemcim sen bilirsin?
Iris vallavbenim herifde yardim eder. Etmezse zorla soylene soylene ediyor. Hamileyken ev islerinde cok yardim ederdi cocuk olunca cok acayip saldi hic bisiye yardim etmezdi emiri uyutma haric bi kustum tam oldu. Artik emir konusunda soyledikce yardim ediyor ama evekalasın kütüğün önde gideniymiş lan seninki de , yok yok benimki o kadar yapmaz , hamileykene bardak bile kaldırtmıyodu lan ,emzirirken falan sürekli taciz ediyodu ; duş aldın mı ( nerden okumuşsa ; duş almak anneyi rahatlatır ,süt kanallarını açar ,bebek de huzur bulur vs.vs. ) ,yemek yedi nmi ,su içtin mi
sabah çok erken kalkıyo ,akşam da geç ve yorgun geliyo ,huysuzluğu ondan , ama söylense de her gece kalkmıştır yani ,allah için bak ,başka odada asla yatmaz ,çocuğun sesini duymam diye , hijyeni benden çok düşünür ...
Aslında benim sorunum ;fazla bıkbık etmesi ,ilgilenmemesi değil haksızlık etmeyim herife
sadece lahmacun +şalgam ...olur mu ,kabul mü
İriscan kendimi iyi mi hissediyim cumlemize agliyim bilemedim bea)))
İsin sakasi bi yana walla terapi lan burasi yoksa kimseye de anlatmam onlymine nin dedigi gibi adliyede alirdim solugu (bu arada bebeleri dogurup bosarsam tam damizlik muamelesi yapmis olurum haa:))
Konu derin olunca oyun sorumu unuttum :))
Su bebeler bi yurusun ikisini alip gezmezsem neyim oturani kovalasinlar emi
Hamam sarmaları benden olsun alalımda canlarıı yürüteçlerinide alın mermerde bi sağa bi sola yardırırlar
ay benimd e derdim olunca çenem kapanmadı
ben sana yazıcaktım odtücanım
ben çocukalrla oyun vs konularına çok takılmıyorum, çünkü fazlası da zarar bu kez de kendi kendine oynamayıi, zaman geçirmeyi bilmiyorlar, sürekli senin peşinde oluyorlar, seninkiler zaten seneye birbirleriyle oynarlar
ben şimdi kızla oyun olarak şu plastik yumuşak küplerle oynuyorum, onun dışında zaten tencere tava peşinde, kağıtlarla haşır neşir, sürekli onu takipteyim yemesin diye
bir de müzik çok seviyor diye ona şarkı söylüyorum, kucağımda dans ediyoruz, o da alkış yapıyo
bu kadar yani
başka fikri olan var mı?
öyle deme hemşom , hepimiz birer tecrübeyiz kendi çapımızdaBende susayım derın mevzular var. Burda yetkili bi ağız var
ay benimd e derdim olunca çenem kapanmadı
ben sana yazıcaktım odtücanım
ben çocukalrla oyun vs konularına çok takılmıyorum, çünkü fazlası da zarar bu kez de kendi kendine oynamayıi, zaman geçirmeyi bilmiyorlar, sürekli senin peşinde oluyorlar, seninkiler zaten seneye birbirleriyle oynarlar
ben şimdi kızla oyun olarak şu plastik yumuşak küplerle oynuyorum, onun dışında zaten tencere tava peşinde, kağıtlarla haşır neşir, sürekli onu takipteyim yemesin diye
bir de müzik çok seviyor diye ona şarkı söylüyorum, kucağımda dans ediyoruz, o da alkış yapıyo
bu kadar yani
başka fikri olan var mı?
Pepik sen nasıl 46 bedensin ki emir kucagında bslkon foton var o sen dilmisin
Selamlar
Konular derinmiş bugün
Bir ürün soracam. Ayaklı elektrik süpürgesi almayı düşünüyordum ama çokta gerekli olmadığından erteliyordum. Şimdi anneler günü için indirim varken alayım diyorumda
şu nasıldır acaba ucuzmuş
Sinbo SVC-3463 800 W Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
Birkaçgün önce bakmıştım tam karar vermememiştim. Bugünde tv açtım onun tanıtım reklamını gördüm. Çok nadir tv açtığımdan acaba bu bir işaret mi dedim
Anaaaammm ben 46bbedenim yaaaa. Bende yeni aldim eski sezon bi gozluk 250 ye 800 den dusmus. Once suphevduydum da sonra amaaann al gitsin dedim. Sezona bakmayin kizlar yaa yuzunuze ne yakisiyorsa alin gitsin.
Iris vallavbenim herifde yardim eder. Etmezse zorla soylene soylene ediyor. Hamileyken ev islerinde cok yardim ederdi cocuk olunca cok acayip saldi hic bisiye yardim etmezdi emiri uyutma haric bi kustum tam oldu. Artik emir konusunda soyledikce yardim ediyor ama evesoyleye soyleye yapiyorya oda yetiyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?