2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da demislerdi mukemmel erkek yoktur egitilebilir okuz var diyeee demek bi bildikleri varmis odtucanim
evet annem diyo ki erkeğin iyisi olmaz
İrirscan benimki de cok az konusur ikisini birbirine katsak bir herif ederler mi

cydkns kullanıcısından alıntı
e biraz öledir evet
ama kendini sanıyo ki dünyanın en iyi en anlayışlı en en adamı
ve artık nerdeyse herşeyde beni suçluyo ondan arada geliyo bana
sen şunu dedin 8 sene önce bunu yaptın
zaten sen hep bölesin
herşeyin en iisini sen bilirsin
ay bitmiyo çenesi
herşeye neden ben karar veiyomuşum vs
e diyom sen ver, elinden mi alıyoz
ama itiraf etti ben de alıştım tembelliğe dedi

biz aile terapisi bile aldık biliyomusun, ama bi işe yaramadı, ben kendimi daha iyi tanıdım ama o hala aynı, beni sürekli suçluyo bıktım artık
onlymine ne yapabilirim sence?
şu anki taktiğim gazına gelmemek, beni suçluyorsun sürekli ama ben de çok değiştim, eski hatalarımı yapmamak için çalışıyorum ve beni anlamanı bekliyorum sabırla dedim
yanlış mı yaptım sence

aynı benim eşimi anlatmışsın cnm benimki de devamlı beni suçlar o suçsuz ben suçluyum hep beni eleştirir ben ona çene yetiştiremiyorum artık ve biz de aile terapisi alalım diyorduk işe yaramıyor mu cnm ? ben umutluydum

Bana da demislerdi mukemmel erkek yoktur egitilebilir okuz var diyeee demek bi bildikleri varmis odtucanim

İrirscan benimki de cok az konusur ikisini birbirine katsak bir herif ederler mi

sanmam ,topikoların bütün herifleri toplasak orta yollu bi adam anca çıkarırız gibime geliyo hunilim

yok ya o kadan yapmadılar
ben zaten yapamam da kocama da indirnmediler

ne biilim ya öenmli olan yakısması tabi ama, bu model sanki daha eski gib geldi, fiyatları da bilemediğimden şüpheye düştüm
ucuz da diilmişl anladıım kadarıyla zaten

bi de oğlana almak istiyom ama bilmiyom gene kendimden geçer ona alırım gibi geliyo
kendime alıım ben evet lazım bana

İriscan kendimi iyi mi hissediyim cumlemize agliyim bilemedim bea )))
İsin sakasi bi yana walla terapi lan burasi yoksa kimseye de anlatmam onlymine nin dedigi gibi adliyede alirdim solugu (bu arada bebeleri dogurup bosarsam tam damizlik muamelesi yapmis olurum haa:))

Konu derin olunca oyun sorumu unuttum :))
Su bebeler bi yurusun ikisini alip gezmezsem neyim oturani kovalasinlar emi

ya ne desem boş, bence denemek lazım, belki terapiste daha sıcak yaklaışır, bizimki kendisiyle ilgili mevzularda tamamen kapatmış kendini, adam bile bişi yapamadı, bana da bunu söyledi yani
belki de yetkin biri değildi bilemiyorum
ama ben problemlerimizin kaynağını anladığım zaman ona karşı eskisinden daha tahammülsüz oldum, çünkü rahatsız olduğu konularda çaba göstermesi gerektiğini kabul etse bile yapmıyor, tembellik yapıyor
bu farkındalık da bende başka sorunlara yol açıyor sanırım, yeni yeni farkediyorum, o da ayrı bi mevzu

Son düzenleme:
Hamam sarmaları benden olsun alalımda canlarıı yürüteçlerinide alın mermerde bi sağa bi sola yardırırlar

ay benimd e derdim olunca çenem kapanmadı

ben sana yazıcaktım odtücanım
ben çocukalrla oyun vs konularına çok takılmıyorum, çünkü fazlası da zarar bu kez de kendi kendine oynamayıi, zaman geçirmeyi bilmiyorlar, sürekli senin peşinde oluyorlar, seninkiler zaten seneye birbirleriyle oynarlar
ben şimdi kızla oyun olarak şu plastik yumuşak küplerle oynuyorum, onun dışında zaten tencere tava peşinde, kağıtlarla haşır neşir, sürekli onu takipteyim yemesin diye
bir de müzik çok seviyor diye ona şarkı söylüyorum, kucağımda dans ediyoruz, o da alkış yapıyo
bu kadar yani
başka fikri olan var mı?

Selamlar
Konular derinmiş bugün

Bir ürün soracam. Ayaklı elektrik süpürgesi almayı düşünüyordum ama çokta gerekli olmadığından erteliyordum. Şimdi anneler günü için indirim varken alayım diyorumda
şu nasıldır acaba ucuzmuş
Sinbo SVC-3463 800 W Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

Birkaçgün önce bakmıştım tam karar vermememiştim. Bugünde tv açtım onun tanıtım reklamını gördüm. Çok nadir tv açtığımdan acaba bu bir işaret mi dedim

Anaaaammm ben 46bbedenim yaaaa. Bende yeni aldim eski sezon bi gozluk 250 ye 800 den dusmus. Once suphevduydum da sonra amaaann al gitsin dedim. Sezona bakmayin kizlar yaa yuzunuze ne yakisiyorsa alin gitsin.
Iris vallavbenim herifde yardim eder. Etmezse zorla soylene soylene ediyor. Hamileyken ev islerinde cok yardim ederdi cocuk olunca cok acayip saldi hic bisiye yardim etmezdi emiri uyutma haric bi kustum tam oldu. Artik emir konusunda soyledikce yardim ediyor ama eve soyleye soyleye yapiyorya oda yetiyor valla.

birinin şu huyu iyi ,ötekinn bu huyu kötü derken hepsi aşağı yukarı aynı be ...
beni çok zorlarsa soluk bile almadan mahkemedeyim valla , bu kadar emeği taşa yapsak bi teşekkür eder , arada ediyo da işte ondan adlyenin adresi bilmiyom

Gez tabi , oturmayla oyalayamzsın zaten onları ,sal ODTÜ çayırlarına bebeleri

Hamam sarmaları benden olsun alalımda canlarıı yürüteçlerinide alın mermerde bi sağa bi sola yardırırlar

oleyyyyyyyy

bizimki de kitapları yeme derdinde ...ben de aynı şeyler ,hatta o kadar bile değil ,çok vaktim olmuyo ki anca haftasonu işte...genelde de kendi kendine takılabiliyo zaten allaha şükür öyle yapışık bi halimiz yok (anası yay ,kendinin de yükseleni yay )

Bende susayım derın mevzular var. Burda yetkili bi ağız var
öyle deme hemşom , hepimiz birer tecrübeyiz kendi çapımızda

Ya canim simdi biz yurutece de binemiyoruz yuruyemiyoruz ya derdim o aslinda..

konu derin ,elektrik süpürgesiyle kimse ilgilenmze şimdi ,benim şalgam soruma da cevap gelmedi ...ayaklı süpürgelerin motoru küçüktür sanırsam , bi de sinbo ne kadar iyidir motor konusunda bilemedim....emiş gücü/motoru güçlü bişey almak lazım bence :44:

Söylensin dursun , söylenmesin diye her işi kendim yapacak halim yok , ev işine söylenmiyo benimki zaten , sorun bebekle ilgili konular ,ona da söylensin umrumda değil , duymuyorum artık ,bildiğimi yapıyorum ,arada lafımı söylüom rahatlıyom,sonra devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…