Gel takil canimmmkız nutella46, senle takılmak istiyom ben
Hicc anlamam faldan agzim iyi lafda yspmazki salliyom sana iki bisiiitürk kevesi miiii
fal da bakıyonmu
iriss sen bırak onu bunu bi pazar sabah yardırcan yolu alcan benide merterden bascaz gidcez pepikee anca gideriz cunku trafiksiz uzakta zate. akşama kadar yicez kızım ondan sonra sen yuzmeye ben fitnessa
MSOE de koliki kapar gelir ,aysre ,mutlusu ,seherinde gelmesin uyuz kepekli galetalar ( MSOE tabiriylen)
yok o zayıflar yok onları görunce yiyemem msoe de kend arabasıyla gelir beni oda alsa olur ben birinize kaynak olıyımda farketmez yeterki alın benide
sen ne diyon beee , ben senden daha ciddi bi hatunum ,zaten bu topikte sadece ciddi ve seviyeli sohbetler ederiz ....
gelmeyen iriss olmasın lannnnn
Gel takil canimmm
Hicc anlamam faldan agzim iyi lafda yspmazki salliyom sana iki bisiii
Gelmezseniz topiki terkederim haberiniz olsun. Aksamdsn beri yarim kili baklavayi yedim bu arada. Aksama kadar yrmicekseniz gelmeyin zaten ole yemek yemegi sevmeyenleri sevmem ben.
Canim dondurma cekti
evdeyimm tekim oyy bi tarafim siscek ya
lan 2 bebeyle nasil cikicam disari benim bunu bulmam lazim
yok ya o kadan yapmadılar
ben zaten yapamam da koama da indirnmediler
ne biilim ya öenmli olan yakısması tabi ama, bu model sanki daha eski gib geldi, fiyatları da bilemediğimden şüpheye düştüm
ucuz da diilmişl anladıım kadarıyla zaten
bi de oğlana almak istiyom ama bilmiyom gene kendimden geçer ona alırım gibi geliyo
kendime alıım ben evet lazım bana
Alırız hemşom ayıpsın
doğanay şalgam mı kilikya mı daha iyi dediydim ,ben şalgam sezonunu açtım da
bakkalınız yokmu eve servis yapan
ya da kapıcınıza söle sevaptır
evet o baklava değil başka bişe ama nasıl bişe offf ayıp ediyosunuz amakızım baklava deyip durma, anteplileri özlettircen bana hee
anca onlar gelirse ya da gönderirse yiyom ben artık baklava
ankarada hacı baba dan bile alsan ı ııııııııh onlarınki başka bişey
genelde kucuk sehirlerde oluyo onlar antalyadada vardı cok rahat ediyodum asıl bana şimdi lazımmış meğerbakkalınız yokmu eve servis yapan
ya da kapıcınıza söle sevaptır
ben yerim hiç çekinmem ben nefret ederim nazlananlardanGelmezseniz topiki terkederim haberiniz olsun. Aksamdsn beri yarim kili baklavayi yedim bu arada. Aksama kadar yrmicekseniz gelmeyin zaten ole yemek yemegi sevmeyenleri sevmem ben.
bacım geldi ,ben çıkıyom ,yarın sabaha görüşürük ,evde hala net yokkkkkkkkkkk
kızım baklava deyip durma, anteplileri özlettircen bana hee
anca onlar gelirse ya da gönderirse yiyom ben artık baklava
ankarada hacı baba dan bile alsan ı ııııııııh onlarınki başka bişey
super fresh en iyisi canım bulabilirsen bulmazsan doğanayy
evet o baklava değil başka bişe ama nasıl bişe offf ayıp ediyosunuz ama
genelde kucuk sehirlerde oluyo onlar antalyadada vardı cok rahat ediyodum asıl bana şimdi lazımmış meğer
ben yerim hiç çekinmem ben nefret ederim nazlananlardan
senin bacın bizimde bacımız onuda katsana topiğimize
Antepte yemedim yesem oraya yerlesirim heraldee.
zaten yesen o yediklerinin baklava olmadığını anlarsın. ben burdakilere gözümü kapayıp niyet ediyorum. antep baklavası niyetine diye. midem sen kabul eyle
tavuk neyine salata yap ver otlasın
yok demiyorum gulluoğluda guzel yapıyo allah için bide kilosu 40 lira olmasa iyiydi.Okadar ki harika diyosun. Gulluogluda hic onun yaninda diyomusun eger dersen antepe gitmak istiyorum ben.
Ben geldimmm
Neler kaynattınız ben yokken
Kız uyudu bende yemek ve mutfakta işlerim vardı onları hallettim
yok demiyorum gulluoğluda guzel yapıyo allah için bide kilosu 40 lira olmasa iyiydi.
geldiğin yere geri don bu saatten sonra ne geliyosun topik kapanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?