2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız nutella46, senle takılmak istiyom ben
Gel takil canimmm
türk kevesi miiii
fal da bakıyonmu
Hicc anlamam faldan agzim iyi lafda yspmazki salliyom sana iki bisiii
iriss sen bırak onu bunu bi pazar sabah yardırcan yolu alcan benide merterden bascaz gidcez pepikee anca gideriz cunku trafiksiz uzakta zate. akşama kadar yicez kızım ondan sonra sen yuzmeye ben fitnessa

MSOE de koliki kapar gelir ,aysre ,mutlusu ,seherinde gelmesin uyuz kepekli galetalar ( MSOE tabiriylen )

yok o zayıflar yok onları görunce yiyemem msoe de kend arabasıyla gelir beni oda alsa olur ben birinize kaynak olıyımda farketmez yeterki alın benide

sen ne diyon beee , ben senden daha ciddi bi hatunum ,zaten bu topikte sadece ciddi ve seviyeli sohbetler ederiz ....
gelmeyen iriss olmasın lannnnn

Gelmezseniz topiki terkederim haberiniz olsun. Aksamdsn beri yarim kili baklavayi yedim bu arada. Aksama kadar yrmicekseniz gelmeyin zaten ole yemek yemegi sevmeyenleri sevmem ben.

Canim dondurma cekti
evdeyimm tekim oyy bi tarafim siscek ya
lan 2 bebeyle nasil cikicam disari benim bunu bulmam lazim

bacım geldi ,ben çıkıyom ,yarın sabaha görüşürük ,evde hala net yokkkkkkkkkkk

kızım baklava deyip durma, anteplileri özlettircen bana hee
anca onlar gelirse ya da gönderirse yiyom ben artık baklava
ankarada hacı baba dan bile alsan ı ııııııııh onlarınki başka bişey

SAĞLIK Bakanlığı, soğuk algınlığında kullanılan “Enfexia Film Tablet 500 miligram” adlı ilaçta kıl çıkması nedeniyle toplatma kararı aldı. İlaç hem hastanelerden hem de eczanelerden toplatıldı. Geçtiğimiz ay da Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan Huzeyfe Günbakmaz isimli vatandaşın soğuk algınlığı nedeniyle kullandığı Theraflu Film Tabletin içinden kıl çıkmıştı.

KIL ÇIKAN SERİ TOPLATILDI

sağlık bakanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, “Bilim İlaç San. ve Tic. A.Ş.” adlı firmanın ruhsatına sahip ve üretici firması, “Pharmavision San. ve Tic. A.Ş.” olan “Enfexia Film Tablet 500 miligram” adlı ürünün yapılan fiziksel incelemesi sonucunda tablet içinden dışına doğru uzanan kıl bulunduğu belirlendi. Bakanlık, ilacın kıl çıkan serisini eczane, ecza deposu ve hastanelerden geri çekme kararı aldı. İlaç hafif ve orta derecedeki alt solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılıyor.

Alırız hemşom ayıpsın

doğanay şalgam mı kilikya mı daha iyi dediydim ,ben şalgam sezonunu açtım da

super fresh en iyisi canım bulabilirsen bulmazsan doğanayy

kızım baklava deyip durma, anteplileri özlettircen bana hee
anca onlar gelirse ya da gönderirse yiyom ben artık baklava
ankarada hacı baba dan bile alsan ı ııııııııh onlarınki başka bişey
evet o baklava değil başka bişe ama nasıl bişe offf ayıp ediyosunuz ama
bakkalınız yokmu eve servis yapan
ya da kapıcınıza söle sevaptır
genelde kucuk sehirlerde oluyo onlar antalyadada vardı cok rahat ediyodum asıl bana şimdi lazımmış meğer

Gelmezseniz topiki terkederim haberiniz olsun. Aksamdsn beri yarim kili baklavayi yedim bu arada. Aksama kadar yrmicekseniz gelmeyin zaten ole yemek yemegi sevmeyenleri sevmem ben.
ben yerim hiç çekinmem ben nefret ederim nazlananlardan

bacım geldi ,ben çıkıyom ,yarın sabaha görüşürük ,evde hala net yokkkkkkkkkkk

senin bacın bizimde bacımız onuda katsana topiğimize

Aynen hic sevmem nazi. Bide gittigi yerde eejim yapana gicikim. Rejimdeysen bastan sole hazirlik yapmasin kimse tavugu haslayip koysun onune

Ben geldimmm
Neler kaynattınız ben yokken
Kız uyudu bende yemek ve mutfakta işlerim vardı onları hallettim

Okadar ki harika diyosun. Gulluogluda hic onun yaninda diyomusun eger dersen antepe gitmak istiyorum ben.
yok demiyorum gulluoğluda guzel yapıyo allah için bide kilosu 40 lira olmasa iyiydi.
Ben geldimmm
Neler kaynattınız ben yokken
Kız uyudu bende yemek ve mutfakta işlerim vardı onları hallettim

geldiğin yere geri don bu saatten sonra ne geliyosun topik kapanacak

Wavy tatlım senaysen e buluşma yeri ile ilgili mesaj at dedim ama sanırım sensörcanlardan fırsat bulamadı
Benim aklımda bir yer var giriş çıkış sorunuda yok boş bulduğun yere at örtü otur çocuk parkı falanda var ne düşünüyorsunuz
Mepgvn için tarih uygun
Senaysende olabilir dedi
Yerde karar kılarsak diğer arkadaşlarada mesaj atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…