günaydın
kızlar 2 gundur sıkıntı ıcındeyım
saçma saçma seyler geliyor aklıma
arkadaşlarım Furkan hala nıye bye bye yapmıyor yada gel gel ısaretını yapmıyor dedıkce ağlamak ıstıyorum
8 aylıkken bye bye yapıyordu sımdı yapmıyor
alkış yapıyor ama canı ısterse ben dıyınce degıl
anlamıyormu bu çocuk benım dedıklerımı yoksa
sızın bebekler neler yapıyor söylenince??
2 hafta önce annemlerın ordaydık(başka ılde)
ozaman annem öksürünce öksürüyordu 1 saat öksürsün karşılık verıyor taklıt edıyordu sımdı ben yapıyorum yapmıyor
günaydın
arkadaşlarım Furkan hala nıye bye bye yapmıyor yada gel gel ısaretını yapmıyor dedıkce ağlamak ıstıyorum
ozaman annem öksürünce öksürüyordu 1 saat öksürsün karşılık verıyor taklıt edıyordu sımdı ben yapıyorum yapmıyor
Canim benimkide by by yapmiyor cani isterse yapar alkis bikacgundur yapiyor yine ben diyince degil aklina gelirse kendi.gel gel zaten yapmiyor. Oksurunce oksuruyor hosuna gittiginden. Oyuzden takma kafana her bebek bir degil. Benimki tembel. Bende bazen durgun tuaf tuaf bakiyor ozmn endise duyuyorum ama esim takma diyor ama takipteyim.
cnmm sende benım gıbısın pımpırık annecnm artık onları kesfettı ogrendı yenı seler yapma peşındedır senın yaramaz benım kızda ole aloo yapıor by by gel gel tel sarar hareketı falan ama o ısterse yapar bana karslık verırı ıstemezse yapmaz dun emsela ben oksurdum o da oksurdu basımı yana koyunca o da yaptı aynısını bu gun tekrar oksurdum ama karsılık vermedı ...demek kı oyun aynama ıstemıyor cnm uygun zamanda yapar..rahat bırak yanı bebısı ben artık ole yapıorm yuzustu koydum pırt balık gıbı sırt ustu dondu tekrar koydum ınat yaptı agladı yıne donmedı yanı kafalarına gore takılıyolar ...canını sıkma
abımın oglu 8 aylıkken bılmedıgı yoktu onlar geliyor aklıma demekkı o cok zekıydı napıyım
işik nerde dıyınce ağzını burnunu pipisini bıle gösterırdı
benımkı oldu 9 bakıyorum hıc cabasıda yok ben mı ögretemıyorum demeye başladım sonra cocukda mı sorun vara döndü bu
evde durdukça bısey cıkarıyorum
baska cocuklarla kıyaslama cnm...benım kuzenımde ole masallah cok zekı bır bebektı ..benım kzıda annemı gorunce babsını gorunce cırpınıo sevdıgı sarkıları acınca oynuo tepkısı degısı ama benımkı ne yuvarlandı ne emekledı takma yanı
Normalde de insan kendi evinde rahat eder ,çocukla hepten zor , toplanması yerleşmesi ,tekrardan toplanmasıAllah'ın bi bildiği var da bu çocuklar arada kısa da olsa uyuyor yahu
resmen baygın haldeyim şu an
kendi düzeni olmayınca, bi de arkadaşım da yok evde (gerçi çözdüm evi 2 günde de)
sabahtan beri yedirmeye uğraş, yerlerden topla, kussun temizle oooooyh öldüm öldüm
insan bi düzene alıştırınca bebeleri ne zor oluyo yaaaa- yürüteeeeeeç mama sandalyesiiiiii eve girer girmez sizi öpcem
burdan bi yürüteç buldu arkadaşım, bizimkinin bacakları büküldü içinde- çok kısa geldi
yerde ya da koltukta yedirmeye çalışıyorum ama durmuyo ki 2 dk, eğil büğül derken çıkardı biraz haydii soy bakalım, yeniden bişeyler hazırla bakalım, o sırada kaka yapar, mutfağa gidersin eline suyunu alır sallar her yerini baştan ıslatır
uyudu da resmen doğum yapcak gibi uzandım yattım
Anacım anacım beni niye doğurdun ada neden erkek doğurmadın diyesim geliyor
Saat 6 da uyanan kızım hala direniyor
şimdi papatyam bende elektrolüküs marka olanından var bununSelamlar
Konular derinmiş bugün
Bir ürün soracam. Ayaklı elektrik süpürgesi almayı düşünüyordum ama çokta gerekli olmadığından erteliyordum. Şimdi anneler günü için indirim varken alayım diyorumda
şu nasıldır acaba ucuzmuş
Sinbo SVC-3463 800 W Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
Birkaçgün önce bakmıştım tam karar vermememiştim. Bugünde tv açtım onun tanıtım reklamını gördüm. Çok nadir tv açtığımdan acaba bu bir işaret mi dedim
eee nolcak olursan oooolAnaaaammm ben 46bbedenim yaaaa. Bende yeni aldim eski sezon bi gozluk 250 ye 800 den dusmus. Once suphevduydum da sonra amaaann al gitsin dedim. Sezona bakmayin kizlar yaa yuzunuze ne yakisiyorsa alin gitsin.
Iris vallavbenim herifde yardim eder. Etmezse zorla soylene soylene ediyor. Hamileyken ev islerinde cok yardim ederdi cocuk olunca cok acayip saldi hic bisiye yardim etmezdi emiri uyutma haric bi kustum tam oldu. Artik emir konusunda soyledikce yardim ediyor ama evesoyleye soyleye yapiyorya oda yetiyor valla.
hıı sen nasıl oyalıcam diyosun yaniYa canim simdi biz yurutece de binemiyoruz yuruyemiyoruz ya derdim o aslinda..
istersen şov yapsın annesigünaydın
kalasın kütüğün önde gideniymiş lan seninki de , yok yok benimki o kadar yapmaz , hamileykene bardak bile kaldırtmıyodu lan ,emzirirken falan sürekli taciz ediyodu ; duş aldın mı ( nerden okumuşsa ; duş almak anneyi rahatlatır ,süt kanallarını açar ,bebek de huzur bulur vs.vs. ) ,yemek yedi nmi ,su içtin mi
sabah çok erken kalkıyo ,akşam da geç ve yorgun geliyo ,huysuzluğu ondan , ama söylense de her gece kalkmıştır yani ,allah için bak ,başka odada asla yatmaz ,çocuğun sesini duymam diye , hijyeni benden çok düşünür ...
Aslında benim sorunum ;fazla bıkbık etmesi ,ilgilenmemesi değil haksızlık etmeyim herife
sadece lahmacun +şalgam ...olur mu ,kabul mü
Yav iriss bizim adamlar ayniii. Etraftakilerin laflar da ayni. Son kavgamiz da zaten onun herbokologlugundan cikti. Valla biktim ben detamam yapıyo iyi hoş da ,bazen o kadar karışıyo ki ,ilgisiz bi baba olsaymış keşke diyorum , öylesi de çok yorucu inan ...bebek zaten yoruyo ,bi de adama rapor veriyosun ,menun olmuyo falan
benimkinin de etrafındaki adamların hiçbiri çocuklarını kucağına almamış , e bizimki biraz ilgili ya , bütün kadınlar buna bi gaz veriyolar "ay biz böyle baba görmedik de , kıpır senin omzunda büyüdü de , ne şanslıymış bu iriss de" vs. vs.... en son gittiğimizde , kalabalık bütün akrabalrı orda gene kv coşmuş gidiyo , ben valla çok gördüm dedim , iki abim de aynı , hem de söylenmiyolar ,seninki bi de söyleniyo dedim , oturdu kaldı
söylediği herşeyi ciddiye almıyorum ben de artık ,yoruldum çünkü , bitmiyo mevzu , söyleyeceğimi söylüyorum konuyu kapatıyorum kendimce ,ona da veriyom yapılacaklar listesini - sözlü olarak şimdilik - oyalıyorum ,naapiyim benim bile çenem ağrıyo be ona laf yetiştirmekten
Benim kizim da elleini hic kullanmiyor ne alkis ne bye bye ne gel gel. Ben de el yetenegi yok herhalde diyorm. Cunku hecelemesi emeklemesi ayaklanmasi falan gayet iyi. Her bebegin farkli alanda gelisimi ilerde herhalde diye teselli ediyorum kendimi ama yarin dr kontrolumuz var sorcam yine degünaydın
Ben de birkac gundur mama sandalyesi kullanmiyorum zorunluluktan. Ayyy yerde yedirmek cok zor geldi bana bee. Kolik de agzini asagiya dogru aciyo ne kiyafet kaliyo ne yere serdigim ortuAllah'ın bi bildiği var da bu çocuklar arada kısa da olsa uyuyor yahu
resmen baygın haldeyim şu an
kendi düzeni olmayınca, bi de arkadaşım da yok evde (gerçi çözdüm evi 2 günde de)
sabahtan beri yedirmeye uğraş, yerlerden topla, kussun temizle oooooyh öldüm öldüm
insan bi düzene alıştırınca bebeleri ne zor oluyo yaaaa- yürüteeeeeeç mama sandalyesiiiiii eve girer girmez sizi öpcem
burdan bi yürüteç buldu arkadaşım, bizimkinin bacakları büküldü içinde- çok kısa geldi
yerde ya da koltukta yedirmeye çalışıyorum ama durmuyo ki 2 dk, eğil büğül derken çıkardı biraz haydii soy bakalım, yeniden bişeyler hazırla bakalım, o sırada kaka yapar, mutfağa gidersin eline suyunu alır sallar her yerini baştan ıslatır
uyudu da resmen doğum yapcak gibi uzandım yattım
Normalde de insan kendi evinde rahat eder ,çocukla hepten zor , toplanması yerleşmesi ,tekrardan toplanması
Bu arada ; senin kanama ne durumda wavym bitti değil mi :44:
Ben de birkac gundur mama sandalyesi kullanmiyorum zorunluluktan. Ayyy yerde yedirmek cok zor geldi bana bee. Kolik de agzini asagiya dogru aciyo ne kiyafet kaliyo ne yere serdigim ortu
Yav iriss bizim adamlar ayniii. Etraftakilerin laflar da ayni. Son kavgamiz da zaten onun herbokologlugundan cikti. Valla biktim ben de
Benim kizim da elleini hic kullanmiyor ne alkis ne bye bye ne gel gel. Ben de el yetenegi yok herhalde diyorm. Cunku hecelemesi emeklemesi ayaklanmasi falan gayet iyi. Her bebegin farkli alanda gelisimi ilerde herhalde diye teselli ediyorum kendimi ama yarin dr kontrolumuz var sorcam yine de
Ben de birkac gundur mama sandalyesi kullanmiyorum zorunluluktan. Ayyy yerde yedirmek cok zor geldi bana bee. Kolik de agzini asagiya dogru aciyo ne kiyafet kaliyo ne yere serdigim ortu
sende iyice yor onu salla zıplat yuvarla butun enerjisini al uyuyunca işinmi var ki
biz aile terapisi bile aldık biliyomusun, ama bi işe yaramadı, ben kendimi daha iyi tanıdım ama o hala aynı, beni sürekli suçluyo bıktım artık
onlymine ne yapabilirim sence?
şu anki taktiğim gazına gelmemek, beni suçluyorsun sürekli ama ben de çok değiştim, eski hatalarımı yapmamak için çalışıyorum ve beni anlamanı bekliyorum sabırla dedim
yanlış mı yaptım sence
aynı benim eşimi anlatmışsın cnm benimki de devamlı beni suçlar o suçsuz ben suçluyum hep beni eleştirir ben ona çene yetiştiremiyorum artık ve biz de aile terapisi alalım diyorduk işe yaramıyor mu cnm ? ben umutluydum
aldım ben de dün 7 otluyutelefondan cok zorlandım adamda gidince koştum masaüstüne hadi yazışalım bu arada kendimi 2 kilo vermiş gördumyaa hemen halleye sarıldım yedimneyse napıyım iradem beni, ele geçirdi.
zor ki ne zor iriscan
bi de yalnız kaldım yine, delleniyorum ya benim 24 saat molam olmıcak mı şu çocukla
adet de HALA devam ve bütün depolarım tükendi galiba- 19.gün bugün
hayırdır ne zorunluluğu?
işte onun bi model üstü de yerken hareket etmekten kusan bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?