2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aldim koca bi cay fincani turk kahvemi yanina baklavalarimi oglunada verdim bi cubuk kraker birlikte keyif yapiyoruz

iriss sen bırak onu bunu bi pazar sabah yardırcan yolu alcan benide merterden bascaz gidcez pepikee anca gideriz cunku trafiksiz uzakta zate. akşama kadar yicez kızım ondan sonra sen yuzmeye ben fitnessa

anladım wavym ,joker de 3 ten fazla vermiyo kuponu , yani indirim alamıyom ...
bu lokumbebe nasıldır ki ,bodyleri falan ,alsam mı ki bayağı uygunmuş , çocuk kategorisinden mi giriyon da bakıyon :44:

anladım wavym ,joker de 3 ten fazla vermiyo kuponu , yani indirim alamıyom ...
bu lokumbebe nasıldır ki ,bodyleri falan ,alsam mı ki bayağı uygunmuş , çocuk kategorisinden mi giriyon da bakıyon :44:

baktım ben siteye de şimdi ürünleri hiç beğenmedim ya
çok uçuk geldi fiyatları
dümdüz penye elbise 85 noluyo

sen al masajını bi güzel gün geçir
her kesede beni hatırlarsın artık

iriss sen bırak onu bunu bi pazar sabah yardırcan yolu alcan benide merterden bascaz gidcez pepikee anca gideriz cunku trafiksiz uzakta zate. akşama kadar yicez kızım ondan sonra sen yuzmeye ben fitnessa

MSOE de koliki kapar gelir ,aysre ,mutlusu ,seherinde gelmesin uyuz kepekli galetalar ( MSOE tabiriylen )

MSOE de koliki kapar gelir ,aysre ,mutlusu ,seherinde gelmesin uyuz kepekli galetalar ( MSOE tabiriylen )

yok o zayıflar yok onları görunce yiyemem msoe de kend arabasıyla gelir beni oda alsa olur ben birinize kaynak olıyımda farketmez yeterki alın benide

senin işin zor ama bizimki kolay biz yaparız. bak iriss ciddiyim

sen ne diyon beee , ben senden daha ciddi bi hatunum ,zaten bu topikte sadece ciddi ve seviyeli sohbetler ederiz ....
gelmeyen iriss olmasın lannnnn

yok o zayıflar yok onları görunce yiyemem msoe de kend arabasıyla gelir beni oda alsa olur ben birinize kaynak olıyımda farketmez yeterki alın benide

Alırız hemşom ayıpsın

ayy onu görmedim canım bidaha tekrarla sorunu hemen cewaplayayım canım
doğanay şalgam mı kilikya mı daha iyi dediydim ,ben şalgam sezonunu açtım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…