2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizz burda en uyduruk pastane bile 35 e satiyor.ki agzina koymazsin hakkaten
hadi beee ne pahalı gulluoğlundan başka yere o parayı vermem aslaa
Buluşma için fikriniz nedir bana özelden cevap yazın lütfen

alsen senin bu çabanı cok takdir ediyorum da bunlar buluşmak mı istemiyolar acaba hiç uğraşmıyılar sanki

biz 25 inde mi 26 sında mı döneriz bilmem, ama sırf sizi görebilmek için yoldan gelip buluşmaya gelirim
yerle ilgili ayrıntıları istersen bi mesajla canım bana ve diğerlerine de

şöyle yapalım mı trafiği?
alsen --> wavy --> senaysen --> mepgvn

bu arada süpermuh de vardı ama o uzun zamandır gözükmüyor.

Ben sana. Msj attım tatlım
Süper-muh arkadaşımızada attım
Bide asemb ve Aybur vardı ankaradan

Sen çok sıkışıcaksan bir sonraki haftayada alabiliriz herkese uyarsa

ben geldim bugn kızım ilk balıpğını yedi ama kafama bişey takıldı yardım edin bana ben şimdi balık verdim akşam yogurt verebilir miyim ?? kızın balık yediğini gören oğlumda bi güzel yedi bu yaşına kadr balığı yedirememiştim kızı yerken görünce oda bi güzel yedi bu arada sohbet baya kouymuş ben yokken hadi siz anlatmışsın yha bebişleriniz by by alkış yapıyor diye benm ki bnların hiç birini yapmıyor anca ba ba ab ba vee auuu diye bağırıyor

Ben sana. Msj attım tatlım
Süper-muh arkadaşımızada attım
Bide asemb ve Aybur vardı ankaradan

Sen çok sıkışıcaksan bir sonraki haftayada alabiliriz herkese uyarsa

yo yo hayır
zaten benim şu afyon işi yüzünden 5 i olmadı
bu sefer diyorum ya yoldan inip gelicem

eee kimse bu aralar resim yuklemiyo ne iş bi dido yukledi oda ne kadar zayıfladığını gösterdi. şişştt dombililer sizde yukleyin asabımız bozulmasınn .
aal canım ben yükledim yeni albüm var sıcak sıcak hastalık dönemimiz
irisim buda sizin için istanbul da http://www.grupanya.com/spa/satin-al/tunel-residence-masaj-45dak?irc=d3-ssi
ankarada http://www.grupanya.com/ankara-spa-wellness/satin-al/grand-work-hotel?irc=d3-ssi

CNM bende yaklasık 1 aydır balık verıyorum ..aynı gun yogurt verdıgım zamanlarda oldu hatta uztune emzırdıgımde oldu yanı bı sorun yasamadım ben ..cnm pekı sen kızının kulaklarını deldırdın mı

saol cnım yok daha deldirmedim ama düşünüyorum haziranda deldireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…