- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artıküstelk evde nette yok artık hç giremiyorum
![]()
cnm yaa cok gecmıs olsun..ıns annen tez zamanda saglıgına kavusur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artıküstelk evde nette yok artık hç giremiyorum
![]()
niyeki ya zaten sadece biz görüyozzbulursan bakarsın biz bi süre sonra kaldırıyoruz wavyyy hiç gözünün yaşına bakmaz hemen kaldırrıır
valla bilmiomki ilgilenmednzmi yoksa kızlaahaa kankin geldi ayse sen yokken uğramadı pek protesto etti sanırım![]()
saol canm benm nasılsın efe nasıl iyimiÇok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin ayşemm![]()
hakkaten mi yaa , niye kaldırıyon kız wavym , özel değil mi zaten albüm ,herkesler görmüyo ki![]()
dönüp dönüp bakıyon mu len
bundan sonra 2-3 kişiye mesaj atcam
biz koyuyoz bakıyoz yorumluyoz
koyar kaldırır yenilerim ben merak etme![]()
eee sende senin resimleri kaldırmısın yaa.. bende benimkileri kaldırıyorum yenisini yukluyorum cok kalabalık olmasın diyehakkaten mi yaa , niye kaldırıyon kız wavym , özel değil mi zaten albüm ,herkesler görmüyo ki![]()
dönüp dönüp bakıyon mu len
bundan sonra 2-3 kişiye mesaj atcam
biz koyuyoz bakıyoz yorumluyoz
koyar kaldırır yenilerim ben merak etme![]()
cnm yaa cok gecmıs olsun..ıns annen tez zamanda saglıgına kavusur
heee özlüyodur belki kokoşcanımı
senin tercihin tabi wavym ,bilemedim :44:
niyeki ya zaten sadece biz görüyozz
valla bilmiomki ilgilenmednzmi yoksa kızla
saol canm benm nasılsın efe nasıl iyimi
aynen aynen kaldırmış bile zaten hemenkuzum sende güle güle otur evnde yerleşmişsndir artık dimi
![]()
eee sende senin resimleri kaldırmısın yaa.. bende benimkileri kaldırıyorum yenisini yukluyorum cok kalabalık olmasın diye
hatta konusu olduya seni o an resim yuklediğinde burda olmayan göremiyo diyee sende diyonya bi ara yine yüklerim aaaaa üstüme iyliksağlık ayrıca bakarım belki döner döner bakarım kardeşim hesap mı vercem sevaba ihtiyacım var blki![]()
kim incenik kiii:90::90::90:yok şaka yapıyom fikrimin incecik gülü
koyarım yenilerini![]()
ama beş yüz milyon foto birikiyo o zaman, silip 5-6 yeniden yüklüyom
aslında çoğu kişi böyle yapıyo
hatta kimileri hiç yapmıyo da
wavy foto yükle wavy foto yükle![]()
kız sölemedinmi ki yoksa biz meraklıyızdır bakarızbende album paylastım ama ıce daısy den baska kımse bakmamıs :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
eee resimlerin vardı senin kendi resimlerin onlar yokkhee nihayet yerleştim ,10 gün sürdü ,ulan perşembe pazarını bile 2 günde yerleştirir adamlar
hangi resimleri kaldırdım kız ,ben bişe kaldırmadım ,orda duruyo albümler :44:
kaç kere uygulandı canm fayda etmiyo felç gibi kaldı kadın daha 40 yaşında![]()
bende album paylastım ama ıce daısy den baska kımse bakmamıs :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kim incenik kiii:90::90::90:
kız sölemedinmi ki yoksa biz meraklıyızdır bakarız
eee resimlerin vardı senin kendi resimlerin onlar yokk
hee evet evt buldum fazlası yazan yerdeymiş meğersem amannn nepcan kaldır yenisini yukle karışmasın
iris spanı aldın mı?
Arkadaslar bizde sabah 5 seromoni haline geldi gece uyyanmalardan hiç bahsetmiyorumda 5 ten sonra hep sallanmak istiyo sallamazsan mizliyo uykusudavar anlamadım hergüne ayni şey 6 da uyuyodu hadi uykusunu aliyodur dedim 9 da uyutuyorum yine ayni hatta şimdi gunduzleride huysuz bı fikri olan varmi napabilirim
Arkadaslar bizde sabah 5 seromoni haline geldi gece uyyanmalardan hiç bahsetmiyorumda 5 ten sonra hep sallanmak istiyo sallamazsan mizliyo uykusudavar anlamadım hergüne ayni şey 6 da uyuyodu hadi uykusunu aliyodur dedim 9 da uyutuyorum yine ayni hatta şimdi gunduzleride huysuz bı fikri olan varmi napabilirim