• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hidir baba aldi dilekleri gitti hanimlar seneye isteyeceksiniz artik bunlari :1:

yaa ben bu sene karmaşada unuttum ya hıdrellezi :47::47::47:
ne güzel kurdeleler bağlıyodum güldalına bennnnn :16::16::16:

senelerce bunları dinledim hafızamda hepsi duruyo hiç çıkmazlar aklımda. havanız nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun sayın seyircilerim

sen cok şey istiyon. kızz benimkide ağlama numarası yapıyo utanmaz bide bakıyo ki biz bakıypomuyuz ona bakmıyosak bu sefer cıglık atıyo delii manyak

sen ne diyon ,bizimki de söyleniyo bildiğin , bu aysre nin cincanı gördükten sonra böyle oldu bu :47::47::47:

töbeee gıderayak ne geldiniz bee işim gücüm var çıkamadım a
alsene bakın tam reklamdaki gibi benim alsenim hem ahçı hem dr hem ayakkabı bağlamacı hem gergin hemdee en önemlisi kuruyemişçi

senelerce bunları dinledim hafızamda hepsi duruyo hiç çıkmazlar aklımda. havanız nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun sayın seyircilerim

sen cok şey istiyon. kızz benimkide ağlama numarası yapıyo utanmaz bide bakıyo ki biz bakıypomuyuz ona bakmıyosak bu sefer cıglık atıyo delii manyak

Cok istiyorum cok. Butun gun boyle gezilmezki yaaa beni gordugu anda numaraya basliyor yatiyo oldugu yere istedigini yapana kadar devam bende inat yapmiyorum tabi dinle butun gun:52:

anlasılan hepımızın cok cok ısteklerı var ama faalıyet yok :1: ben de gobegım gıtsın ıstıyor ama bu aralar ozellıkle yemek yeme rekoru kırdım ...:56::56::56::56:

sen yemekleri ,börekleri,pastaları,kısırları,mezeleri,zeytinyağlıları yap ,buzluğa at , anahtarı da giderken kapıcıya bırak ,biz takılırız :32::32::32:
bakkk hemen arazı oluyolarr gördunmu korktu kız napsın.

sen ne diyon ,bizimki de söyleniyo bildiğin , bu aysre nin cincanı gördükten sonra böyle oldu bu :47::47::47:

tabi sen sarıyerde güldalını buldun bbağladın biz elektrik direğinemi bağlıcaz kurdeleleri:28:

Başlayabilrsin canım destek olur sana:34:

Ispanagı yumurtalı yap çorbasını yap bol burgurlu yap ne bilim uydur işte :33:

Çorbaya sarımsak katıyon demi wavy im tadını değiştiriyor biraz
Bide ben içine yarma yada yeşil mercimek yada Erişte koyuyorum bazen:34:

Daha sürerse bence gitmelisin doktora usg ile bakar kan tahlili yapar ona göre vitamin falan verir

Becerikli hatun seni

Valla nasıl yapıyorlar aklım almıyor irisim:44:

Evde ki tehlikeleri ortadan kaldır bırak gezsin dursun ya
Geçen benim kızı yine bulamadım evin içnde banyoya girmiş ışık kapalı karanlık kapının arkasına da saklanmış seslenince çıktı artık:52:

Bende bebelerin uyumasını bekliyor valla:5:

Ahhh canım ya beni nasıl üzdüler bugün bir bilsen
Oğlanı 12 de almaya geliyorlar zaten o saate kadar anamdan erdiğin süt burnumdan geldi
Sonra yemek ti ev işiydi bakamadım hiç

Canım çokkkk geçmiş olsun kötü hastalıktır ama atlatır merak etme:34:

Anacım biz bu yaşımızda zor idare ediyor onlar nasıl yaptıki:50:

Yok kız bilemedin cilvenin C si yok bende
Ama doğru olan şeylerde yok değil:52:

Büyümesini bekleyecek bacım:50:

Yüzmeyemi bende bende ama ancak tatilde oda bebelerden fırsat bulursam:50:

Ahhh canım senin diline kurban:16:

Heeee demek öyle hemen beni es geçtin yani:19:

Ya sorma ayvaki ne ayva karpuz kadar:5:
Ne iyi okur bana yardıma gelseler ama 1 saate kaçarlar anacım benim ev panayır alanı gibi
Bide hala adet olamadım acayip gerginim:ssz:

alsennnn naptın lan sen , aynı ben gibi oldun :1::1::1:

panayır gibi olmayan bitek tatlişkomun evidir kesin ,gerisi perşembe pazarı :118:

tabi sen sarıyerde güldalını buldun bbağladın biz elektrik direğinemi bağlıcaz kurdeleleri:28:

he valla hemen araziiiii :10::10::10:
bana gelin lan ,çok güzel kuru pasta servis ediyom :33:

ben de istiyommmm ,hem lahmacun gelsin hem göbeğim gitsin istiyom :7::7::7:
nar ekşisi ne zamandı kız ,eylül müydü :44:
kayınçom da hataylı birini bulmuş lan bu arada ,hataylı eltim oluyo , her sene iriss e nar ekşisi yollamaktan yırttınız hataylı topikolarım :52::52::52:

trt sipikeri gibin konuştun lan hemşommm :42:
ooo hataylı eltın oluo demek hayırlı olsun :=) evet cnm eylulde nar eksı yapımları oluoo :) bız yıne yollarız sana cnmm nar eksısı sen yeter kı ıste:34:

eeee iriss in mesai bitmiş ,kimse bişe demiyo ,irss gidiyoooooo :10::10::10:

öpüyorum cancan kuzularımııııı :54::54::54:

sen yemekleri ,börekleri,pastaları,kısırları,mezeleri,zeytinyağlıları yap ,buzluğa at , anahtarı da giderken kapıcıya bırak ,biz takılırız :32::32::32:
Hidrellez gectimi yaaaaaa! Yaparim gulum yaaa dolapta su boeegim tatlim hazir anahtari birakirim oluuuurrr biteeerrrr.

Yok cnmm olmamda haziran basi gidip temmuzda donucem.

Hidrellez gectimi yaaaaaa! Yaparim gulum yaaa dolapta su boeegim tatlim hazir anahtari birakirim oluuuurrr biteeerrrr.

Yok cnmm olmamda haziran basi gidip temmuzda donucem.

kız hıder dede suan avusturyaya varmıştır ne diyon sen 1 hafta oldu

valla ben cok ciddiyim sana kaynak olmayada bunları bilmem

evet benimde market yalan oldu bari kızı alayım. şimdi mızmızlanacak yorgunum markete gitmeyelim diye elimi çabuk tutayımda kızda yalan olmasın

Son düzenleme:
ben cıkıyorum ya geldin dimi gidiyom şimdi bensiz yap sohbetini rahat et
Yok gııı yemekleri yaptim kizi uyutuyom simdi anca gelebildim
Haziranda bulursaniz beni tabiiiiiiiii
Aha aninda satis geldi :)

Ben de firsat bulup da ciziktiremedim dileklerimi bu sene. Uslu ve iyi uyuyan kiz nasil cizilirdi ki zaten abidin??:9:
amann nolcak anamın 90 m2 evinde alayınızı ağırlRIM BANA gelin :8::8::8:
90 m2 diyo kucumsuyon mu kiz sen? Burda evler boyle napacan oturacan mecburrrr :1:

Alsen yaa hangi birini kaldiracak ortadan hadi hepsini kaldirdim tv sehbasini ve koltugun sivri ve metal ayaklaini napacam??:44:

Yok gııı yemekleri yaptim kizi uyutuyom simdi anca gelebildim

Aha aninda satis geldi :)

Ben de firsat bulup da ciziktiremedim dileklerimi bu sene. Uslu ve iyi uyuyan kiz nasil cizilirdi ki zaten abidin??:9:

90 m2 diyo kucumsuyon mu kiz sen? Burda evler boyle napacan oturacan mecburrrr :1:

Alsen yaa hangi birini kaldiracak ortadan hadi hepsini kaldirdim tv sehbasini ve koltugun sivri ve metal ayaklaini napacam??:44:

Ben yutabileceği tutup devirebileceği şeyleri kaldırdım saldım kızı ortaya başka 1 -2 kez düştü ama şimdi öğrendi önce biraz eğiliyor bir elini koyuyor sonra oturuyor :52:serbest bırakmazsan ögrenemez:34:

ben de istiyommmm ,hem lahmacun gelsin hem göbeğim gitsin istiyom :7::7::7:
nar ekşisi ne zamandı kız ,eylül müydü :44:
kayınçom da hataylı birini bulmuş lan bu arada ,hataylı eltim oluyo , her sene iriss e nar ekşisi yollamaktan yırttınız hataylı topikolarım :52::52::52:

trt sipikeri gibin konuştun lan hemşommm :42:

yok iris sözüm söz gönderecem ben sana eylülü bekle:5:

Back
X