Selam herkese:))
Geçmişi bitiremedim her zamanki gibi.. Umarım herkes iyidir..
Ben bu hafta çok yoruldum. İşlerim zaten yoğun, bir de çok fena trafîk var. 3 gündür eve gitmem 2.5 saat sürüyor( bîr de üstüne grîp oldum.. Ela da gece çok uyanıyor. Dün artık gaz ilacı verdim de 4 saat uyudu. Bıktım bu gazdan. Gaz ilacı vermek istemiyorum hiç. Amaverince de güzel uyuyor..
Bugün arabayı bıraktım, metrobüse terfi ettim.. Yine trafik kötü, iyi ki de öyle yapmışım.. Az kaldı eve.. Öpüyorum hepinizi..
Canim cok sıkkın. Butun gun emir bunaltmis oturmus agliyorken daha beteri varmis bi haber aldim. Ne sanssiz bi insanim. Gurbet ne zor biseymis ya. Niye geldim ben bu istanbula ki
Canim cok sıkkın. Butun gun emir bunaltmis oturmus agliyorken daha beteri varmis bi haber aldim. Ne sanssiz bi insanim. Gurbet ne zor biseymis ya. Niye geldim ben bu istanbula ki
noldu canım hayırdır inşallah
Hayır olsun inşallah
topikcanlarım3.dişimiz geldi 4.yü bekliyoruz ondan sanırım bir şenlik var ki sormayın halay başı oldum çıktım , birde ek gıdaları yalan oldu resmen bugün , akşamöğünü diyordum , ooooooooooo sadece emiyor diştendir diyorum buna bakalım
kısa bir geçmiş yapıyımbişiler atıştırayım az uyumuşken , birde ıce akşam diyemedim sana hani yol uzun zor oluyor demişsin ya , baston puset belki almışsındır ama almadı isen kesinlikle tavsiye ederim ,benim için resmen hayat kurtarıcı oldu o ne rahatlıktır öyle ya, yalnız be yatmayanlarından almışım sen yatanlarından alki çoçuk arabada uyuduğunda boynu bükük kalmasın ,(ona da yastık ile çözüm buldum ama )
herkesler iyimi bir bakıyım bakalım
Benim bu kurs isi. Cocuga bakicak birini bulamiyorum 15 gun icin
noldu canım hayırdır inşallah
Ya 15 gün komşunuz falan yokmu verirsiniz parasını bakar
Başka türlü nasıl olcak annen yada kv gelicek kısa bir süre zaten
Eşin işten izin alabilirse o bakacak bu sürede
En son çözüm kursa gitmeyecen bacım
Bu kadar üzme kendini Allah böyle sıkıntı versin beterinden korusun
Amaannn bende bişe oldu zannettım yaaa aileden birine felan
Benim bu kurs isi. Cocuga bakicak birini bulamiyorum 15 gun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?