2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok saolun kızlar 4-5 gün sonra yaptırabilcem ozaman aşıyı aman ya ne zor çocuk büyütmesi geçen sene ne rahatmışım meğerse

Selamlar kızlar...ben pencere :)
kısmetse 2013 ağustos annesi olucam bende :) Sizden ricm doğum için ailemin yanına gitmeden önce; tecrübelerinizden yola çıkarak
-tırnak makası
-burun aspiraörü
-ateş ölçer
-göğüs kremi ve benzeri konularda bana tavsiyede bulunmanız...gitmeden eksiklerimi tamamlamak istiyorum...birde malum o mevsimleri,telaşı aynı zamanlarda yaşadınız ilk zamanlar için nele çok önemli...hem alıp satmalık hem özel dikkat etmem gereken aklınıza gelen her ne varsa aylaşırsanız çoook sevinirim..
size ve minnoşlarınıza sevgilerimi öpücüklerimi yolluyorum...hayırlı kandiller...mutlu ömürler

-bebedor tırnak makası
-otribebe burun aspiratörü
-kolukaltından dijital ateşölçer mikrolife
-meme ucu krem lansinoh
-pişik kremi bepanten
-süt durumuna göre sağma makinesi alabiirsin doğunca, ben avent elketrikli aldım nerdeyse hiç kullanmadım
-johsons baby sebamed ya da mustela şampuan (duştada kullanabilirsin)
-penye battaniye
-uzun kollu body ağustosta bile üşüyolar
şimdi bunlar geldi aklıma basım agrıyo valla baska hatırlayamadım

Rabbim bu gecenin hürmetine bütün dualarımızı kabul etsin inşaallah...hastalara şifa, dertlilere deva, sıkıntı çekenlere çare, umutsuzlara umut, yalnızlara hatır, yaşlılara hürmet, annelere babalara bol ziyaret, ölmüşlerin, bütün şehitlerimize rahmet, dünyamıza barış, kötülüklere iyilik, insanlığa ıslah ,erdem,güzel cemaliyet ,gözü doymuşluk ve iyi niyet diliyorum...hepimizin kandili mübarek olsun...

çoook teşekkür ederim canım...
geçmiş olsun diliyorum umarım baş ağrında hemen geçsin:)

-chicco tırnak makası ama bildiğin makas şeklide olandan ,tırnak makası gibi değil
-otribebe ( hayat kurtatır )
- aeg kulaktan ölçer ama normal koltukaltından ölçen de var
-lansinoh almıştım ama göğüs yaram olmadı
-emzirme minderi kesinlikle al ve tekli bir koltuğu emzirme için kullan ben umayın odasına koymuştum tekli koltuk ,çok rahhat emzirdim
-ilk aylar için body falan çok alma çok çabuk uzuyolar ilk 6 ay
-bebekbezi de stoklama ,1 ve 2 numara çok kullanılmıyor.

benim de mesai sonu ,aklıma bunlar geldi ,sabahları daha enerjikim canım,sabahları gel soru sormaya

sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini....

Topikomuzun psikoloğu ,aminnnnnnn ,hep güzel şeyler söylüyon sen yaaa ,pozitif kişilik

telekom amcam aradı ,sabah geliyolarmışşşşşşşşşş
yarın ben yokum demek oluyo bu da , telefon hallolursa net kolay hemen açılıyo bildiğim kadarıylan ,belki evden online irisssss :124::124::124::124::124::124:

canımmm yorgun halinle yanıtladığın için çook teşekkürler :)
umay sanırım miniğin adı onu da çook öpüyorum..sağlıcakla kalınn

canımmm yorgun halinle yanıtladığın için çook teşekkürler :)
umay sanırım miniğin adı onu da çook öpüyorum..sağlıcakla kalınn

ne demek canım ,sen gel arada sor da biz de cevaplayalım ,burda 2-3 bebekliler bize hep hava atıyolar bişe sorduğumuzda ,sen de gel bize sor
evet ,profildeki miniğimin adı

ne demek canım ,sen gel arada sor da biz de cevaplayalım ,burda 2-3 bebekliler bize hep hava atıyolar bişe sorduğumuzda ,sen de gel bize sor

yeni doguran arkadaşlarım da beni arıyor
karam sütümü nasıl arttırayım
karam gögüs kremi ne kullanayım
ben de engin tecrübelerimi paylaşıyom onlarlan

Ha tamam hatırladım o konuyu, halinden anlar belki demiştim ama hala anladıgını sanmam :)
Yat dinlen hemencecik geçsin inşallah
çok saolun kızlar 4-5 gün sonra yaptırabilcem ozaman aşıyı aman ya ne zor çocuk büyütmesi geçen sene ne rahatmışım meğerse

Demi çok rahatmışız ama o anları değerlendirmedik hiç :)

Pencere;

Önce kolay, hayırlı doğumlar dilerim :)
Ürünler hemen hemen aynı şeyler. Bebeğe göre değişiyor ihtiyaçlarda belli olmuyor. Birisinin çok kullandığını diğeri bir kenara koyuyor gerek kalmıyor.
Ben sana etrafında az ve öz insan bulundurmanı tavsiye ederim :) Gaz sorunun elbet biteceğini aklından çıkarmamanı birde :)

Bolbol ince pijama takımı kendine. Uygun uygun al. İnsan çok terliyor. Bebek çiş yapıyor, kusuyor vs.
Annene kompostolar hazırlat. Marketteki meyve sularından içim bayılmıştı. -Hala kayısı suyu görmek istemiyorum-
0-3 aylık kıyafetlerden çok alma. 6-9aylık kıyafetlerden alabilirsin. Büyük olunca kıvırıp giydiriyorsun sorun olmuyor.

mesai biter iriss kaçar ,yarın yoğum ona göre ,nerde bu diye merak etmeyin,evdeyim

gelirim canımmm....2-3 çocuklular bana göre ordinaryus o zaman:)

İce_daisy
sağol cannımm...az öz insanda çook haklısın:)
inşallah kolay bir doğum olur...aklınıza geldikçe bana da dua edin neolur, hayırlı kolay doğumum olsun...

Son düzenleme:
gelirim canımmm....2-3 çocuklular bana göre ordinaryus o zaman:)

Hayırlı olsun ben marka bakmadım ama turnsk makası bebedormuş eczaneden aldım ates ölçeride öyle. Nerde oturduğunda önemli kısamı uzunmu guydırcegın için. İstanbulda uzun giydirlrken mersine gelince soydum çocugumu cılcıbıl yapmıştım. Normal pomoa gibi Burun asp. Aldım kullanışlı değildi ama otribebe iyiymiş ondan alırsın. Vucut yağı şampuanı johnsons mıdır nedir ondan alırım. Popo kremimiz sudokrem ben patikli pijama bilerek çok kullanmadım cocuk uzayınca mecbur giydiremıyosun gelsin yenisi o zaman.
Atlet önemli 7 8 tane yeterli bence cunku hemen buyuyolar. 0-3 değilde 3-6 yla başla bence. Dediğim gibi oturdugun şehırdeki gava durumunu bilirsin fazlada bişe alma giyemeden küçülürller
eferim sana yerini biliyon. En çok bana sorcan ben saksı değilim. Ben yoksamda ceyda var en sonda alsen e sorabilirsin. Alsende Çerezden fırsat bulursa cevaplar

İce kız bianda kendimi komşuda buldum bende anlamadım nasıl oldu kısır var dediler bende gittim.
Sonra kızı aldım işmiş yapmadım bşrazdanda parka çıkcaz ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…