Selamlar kızlar...ben pencere :)
kısmetse 2013 ağustos annesi olucam bende :) Sizden ricm doğum için ailemin yanına gitmeden önce; tecrübelerinizden yola çıkarak
-tırnak makası
-burun aspiraörü
-ateş ölçer
-göğüs kremi ve benzeri konularda bana tavsiyede bulunmanız...gitmeden eksiklerimi tamamlamak istiyorum...birde malum o mevsimleri,telaşı aynı zamanlarda yaşadınız ilk zamanlar için nele çok önemli...hem alıp satmalık hem özel dikkat etmem gereken aklınıza gelen her ne varsa aylaşırsanız çoook sevinirim..
size ve minnoşlarınıza sevgilerimi öpücüklerimi yolluyorum...hayırlı kandiller...mutlu ömürler
-bebedor tırnak makası
-otribebe burun aspiratörü
-kolukaltından dijital ateşölçer mikrolife
-meme ucu krem lansinoh
-pişik kremi bepanten
-süt durumuna göre sağma makinesi alabiirsin doğunca, ben avent elketrikli aldım nerdeyse hiç kullanmadım
-johsons baby sebamed ya da mustela şampuan (duştada kullanabilirsin)
-penye battaniye
-uzun kollu body ağustosta bile üşüyolar
şimdi bunlar geldi aklıma basım agrıyo valla baska hatırlayamadım
Selamlar kızlar...ben pencere :)
kısmetse 2013 ağustos annesi olucam bende :) Sizden ricm doğum için ailemin yanına gitmeden önce; tecrübelerinizden yola çıkarak
-tırnak makası
-burun aspiraörü
-ateş ölçer
-göğüs kremi ve benzeri konularda bana tavsiyede bulunmanız...gitmeden eksiklerimi tamamlamak istiyorum...birde malum o mevsimleri,telaşı aynı zamanlarda yaşadınız ilk zamanlar için nele çok önemli...hem alıp satmalık hem özel dikkat etmem gereken aklınıza gelen her ne varsa aylaşırsanız çoook sevinirim..
size ve minnoşlarınıza sevgilerimi öpücüklerimi yolluyorum...hayırlı kandiller...mutlu ömürler
Rabbim bu gecenin hürmetine bütün dualarımızı kabul etsin inşaallah...hastalara şifa, dertlilere deva, sıkıntı çekenlere çare, umutsuzlara umut, yalnızlara hatır, yaşlılara hürmet, annelere babalara bol ziyaret, ölmüşlerin, bütün şehitlerimize rahmet, dünyamıza barış, kötülüklere iyilik, insanlığa ıslah ,erdem,güzel cemaliyet ,gözü doymuşluk ve iyi niyet diliyorum...hepimizin kandili mübarek olsun...
Tamam bir ara çaya gelirim, inşallah bol sohbetli bir ana denk gelirim
Şimdi ağlaya ağlaya kalkarAman annem rahat etmiştir, dinlenmiştir tüh diye mızırdanır durur
-chicco tırnak makası ama bildiğin makas şeklide olandan ,tırnak makası gibi değil
-otribebe ( hayat kurtatır)
- aeg kulaktan ölçer ama normal koltukaltından ölçen de var
-lansinoh almıştım ama göğüs yaram olmadı
-emzirme minderi kesinlikle al ve tekli bir koltuğu emzirme için kullan ben umayın odasına koymuştum tekli koltuk ,çok rahhat emzirdim
-ilk aylar için body falan çok alma çok çabuk uzuyolar ilk 6 ay
-bebekbezi de stoklama ,1 ve 2 numara çok kullanılmıyor.
benim de mesai sonu ,aklıma bunlar geldi ,sabahları daha enerjikim canım,sabahları gel soru sormaya
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini....
canımmm yorgun halinle yanıtladığın için çook teşekkürler :)
umay sanırım miniğin adı onu da çook öpüyorum..sağlıcakla kalınn
ne demek canım ,sen gel arada sor da biz de cevaplayalım ,burda 2-3 bebekliler bize hep hava atıyolar bişe sorduğumuzda ,sen de gel bize sor
evet ,profildeki miniğimin adı
Ha tamam hatırladım o konuyu, halinden anlar belki demiştim ama hala anladıgını sanmam :)alıntılarım kaybolmuş,çıksınlar ortayaaaaaaaaa
neyse hatırladıım kadarıylan yazıyım
papatyam annem bi geldi, şimdi yok, eşim izinde, 60 gün izni varmış onu kullanıyo, ben süt iznimdeyken, ama dayanamayıp yarım gün gene gidiyo
başka başkaaaa
unuttum ay kazan gibi zaten beynim , eve geldim şimdi,
bi ilaç içcem yatcam ya ben başım zonkluyo, yeryanım ağrıyoooo
işimi de yarım yamalak yaptım zaten aklım onda,
akşama gene çalışıcam yatıyım bi yoksam kıza bakamıcam
hadin çüss
çok saolun kızlar 4-5 gün sonra yaptırabilcem ozaman aşıyı aman ya ne zor çocuk büyütmesi geçen sene ne rahatmışım meğerse
ne demek canım ,sen gel arada sor da biz de cevaplayalım ,burda 2-3 bebekliler bize hep hava atıyolar bişe sorduğumuzda ,sen de gel bize sor
evet ,profildeki miniğimin adı
İce_daisy
sağol cannımm...az öz insanda çook haklısın:)
inşallah kolay bir doğum olur...aklınıza geldikçe bana da dua edin neolur, hayırlı kolay doğumum olsun...
gelirim canımmm....2-3 çocuklular bana göre ordinaryus o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?