2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

laaan aynı mesajı ne yazıp duruyon be , tek saksı sen misin ,tecrübelerimi paylaşıyom dedim ya

Telefonunda tuhafına gitti demek durumun sürekli aynı mesajı atıp duruyo

Koslanın sıvısını lekenın uzerine dök beklet bi kaç saat sonra yıka cıkıyo...

ıce_daisycim 9.ay aşılarını olduk 12.ayda bidaha varmış ama bizim tatile denk geliyor ordada bulamam belki gitmeden yada döndükten sonra vurdursam olurmu acaba
ordaki sağlık ocağına götürürsün aşı kartıyla yaptırırsın olmaz mı ki :44:

Bugün bu moddayım

İdare edin beni siZi okumak iyi geliyor

modunu yerim alsenimmm , takılma boşver,wavy de sıyırdı bugün

Telefonunda tuhafına gitti demek durumun sürekli aynı mesajı atıp duruyo

Koslanın sıvısını lekenın uzerine dök beklet bi kaç saat sonra yıka cıkıyo...
Saksı değilim diyosun ve tecrübelerini paylaşıyosun ,alayım da dursun ,sakar bi kişilk olduğumdan lekesiz kıyafetim yok benim

ıce_daisycim 9.ay aşılarını olduk 12.ayda bidaha varmış ama bizim tatile denk geliyor ordada bulamam belki gitmeden yada döndükten sonra vurdursam olurmu acaba

Hee canım onuda yazacaktım. Ramazan tatili Ağustosta demişti hemşireler,kaçgün tatil olacak bilmiyoruz, tatilden sonra getirirsin 1hafta falan aksayabilir demişlerdi. Önceden de öyle haftasonu-tatil gibi konularda erken getirme ama biraz geç olabilir diyorlardı.

Arkadaslar bu konu kafama takılmaya başladı bebisleriniz kac kilo benimki 8 aylik kontrolünde hareketinden cok iyi olcemediler ama 11 civariydi boyuda 75 şimdi 9.5 aylıgiz evdeki tartıda ölçtüm doktora götürmedik 11.300 fln cokmu yaa bugun birisi yine kilo almış öğünlerini azalt fln dedi yurtdışında olduğumuzdan başka bebekde gormuyorumki kiyasliyim

ordaki sağlık ocağına götürürsün aşı kartıyla yaptırırsın olmaz mı ki :44:
Başka şehirde olunca misafir olarak giriş yapıp, yapıyorlar. Ama aynı şehirde isen ne kadar uzakta olursan ol illa kendi sağlık ocağına gitcekmişsin. Biz birkere annemgildeyken kendi semtimize gitmek zorunda kaldık. Ufak şehirde neysede İstanbulda ne saçma birşey. Diyelimki karşıda oturuyorum, yinede taa kendi s.ocağımıza mı gitcez diyorum evet diyorlar. Ne saçma.

persentil tablosuna baksana , doğum kilosu ve boy ölçüsüne göre normal mi değil mi diye...çok mu tombilik görüntüsü ,sadece birileri söyledi diye takılma,zayıf olunca da bakamıyon bu çocuğa der onlar boşver....
Umay da 75 cm ,9.500 gr kilolu değil görüntüsü.

devletimizin ,muhteşem mantıklı güzide uygulamalrından biri daha

Benim 2arkadaşımın yaşıt bebeği var. Benimki 6aylık kontrolde kıyafetleri ile 7kiloydu, birinin kızı 9kilo, diğerinin oğlu 10.500 kiloydu. Tabi irisin dediği gibi doğum kilosuda önemli. Benimki 2kilo birşeydi, diğer erkek 4kilo doğdu. Genlerde önemli. Yani bebek olsada etrafında kıyaslamak çok zor.
Sağlıklı beslendikten sonra takılma bence, ayaklanınca zayıflar, diş sıkıntısında yemez zayıflar.
O kilosu iyi olan bebek 4kilo doğup aylık 2kilo aldı ilk aylarda, hep obez sınırındaydı ama sadece emiyordu. Neden kesebilir ki. Emmeside inan 7dakikayı geçmeyen bir bebekti. Aç bebekte huzursuz olur zaten nasıl azaltcan öğün anlayamadım.

dr a falan gitmediniz mi o ne diyor normalden biraz fazla ama benim oglum da öyle tombiş
anne sütü alırken de öyleydi benimki demekki ek gıdadan degil zaten yedikleri az kilo tutuyor bünyesi öyle napim

Cnm benimkide 9.5 aylik ve iri bi bebek.ilk zamanlar mama aliyor die sisman dediler simdi kati gida mama 1 yada 2 alir gece yine kilosu var. Yemeginide az veriyordum yinede kilo aliyor. Tembel et tutuyor cocuk napim. Ondan takma kafana gayet normal. Boyu uzun kilosu da iyi. Bende miktarini artirmistim kati gidanin saat arasini aciyorum simdi.cok kilo aldi bu ay.

alıntılarım kaybolmuş,çıksınlar ortayaaaaaaaaa

neyse hatırladıım kadarıylan yazıyım
papatyam annem bi geldi, şimdi yok, eşim izinde, 60 gün izni varmış onu kullanıyo, ben süt iznimdeyken, ama dayanamayıp yarım gün gene gidiyo

başka başkaaaa
unuttum ay kazan gibi zaten beynim , eve geldim şimdi,
bi ilaç içcem yatcam ya ben başım zonkluyo, yeryanım ağrıyoooo
işimi de yarım yamalak yaptım zaten aklım onda,
akşama gene çalışıcam yatıyım bi yoksam kıza bakamıcam

hadin çüss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…