laaan aynı mesajı ne yazıp duruyon be , tek saksı sen misin ,tecrübelerimi paylaşıyom dedim ya
ordaki sağlık ocağına götürürsün aşı kartıyla yaptırırsın olmaz mı ki :44:ıce_daisycim 9.ay aşılarını olduk 12.ayda bidaha varmış ama bizim tatile denk geliyor ordada bulamam belki gitmeden yada döndükten sonra vurdursam olurmu acaba
Bugün bu moddayım
İdare edin beni siZi okumak iyi geliyor
Saksı değilim diyosun ve tecrübelerini paylaşıyosun ,alayım da dursun ,sakar bi kişilk olduğumdan lekesiz kıyafetim yok benimTelefonunda tuhafına gitti demek durumun sürekli aynı mesajı atıp duruyo
Koslanın sıvısını lekenın uzerine dök beklet bi kaç saat sonra yıka cıkıyo...
Bugün bu moddayım
İdare edin beni siZi okumak iyi geliyor
ıce_daisycim 9.ay aşılarını olduk 12.ayda bidaha varmış ama bizim tatile denk geliyor ordada bulamam belki gitmeden yada döndükten sonra vurdursam olurmu acaba
Başka şehirde olunca misafir olarak giriş yapıp, yapıyorlar. Ama aynı şehirde isen ne kadar uzakta olursan ol illa kendi sağlık ocağına gitcekmişsin. Biz birkere annemgildeyken kendi semtimize gitmek zorunda kaldık. Ufak şehirde neysede İstanbulda ne saçma birşey. Diyelimki karşıda oturuyorum, yinede taa kendi s.ocağımıza mı gitcez diyorum evet diyorlar. Ne saçma.ordaki sağlık ocağına götürürsün aşı kartıyla yaptırırsın olmaz mı ki :44:
Arkadaslar bu konu kafama takılmaya başladı bebisleriniz kac kilo benimki 8 aylik kontrolünde hareketinden cok iyi olcemediler ama 11 civariydi boyuda 75 şimdi 9.5 aylıgiz evdeki tartıda ölçtüm doktora götürmedik 11.300 fln cokmu yaa bugun birisi yine kilo almış öğünlerini azalt fln dedi yurtdışında olduğumuzdan başka bebekde gormuyorumki kiyasliyim
Başka şehirde olunca misafir olarak giriş yapıp, yapıyorlar. Ama aynı şehirde isen ne kadar uzakta olursan ol illa kendi sağlık ocağına gitcekmişsin. Biz birkere annemgildeyken kendi semtimize gitmek zorunda kaldık. Ufak şehirde neysede İstanbulda ne saçma birşey. Diyelimki karşıda oturuyorum, yinede taa kendi s.ocağımıza mı gitcez diyorum evet diyorlar. Ne saçma.
Arkadaslar bu konu kafama takılmaya başladı bebisleriniz kac kilo benimki 8 aylik kontrolünde hareketinden cok iyi olcemediler ama 11 civariydi boyuda 75 şimdi 9.5 aylıgiz evdeki tartıda ölçtüm doktora götürmedik 11.300 fln cokmu yaa bugun birisi yine kilo almış öğünlerini azalt fln dedi yurtdışında olduğumuzdan başka bebekde gormuyorumki kiyasliyim
karam sen kocanı bıldırcınım diye mi seviyon takviminde öyle yazıyo da
keltoşundan öperim ben onunnnnn
arada derim öyleama bizim topikte bir geyik dönünce öyle yazdım
Kelaynak kuşunun azcık çıktı saçlarıTam keltoşken ne komikmiş Sabah baktım baktım güldüm fotolarına, burayada ekledim
Bende sizi mi takip etsem ki şimdi merak ederim
Bebe uyuyalı 1saat oldu galiba hayırdır inşallah:44:
Bende sizi mi takip etsem ki şimdi merak ederim
Bebe uyuyalı 1saat oldu galiba hayırdır inşallah:44:
gel arada bize de çay içelim
maaşallah de uyusun işte ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?