2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende taze haber veriyim evden
canlı canlı
kocamdan yardım istedim, yapmadı tabi, işi daha da betrbat edip bağırdıııı
bende salladım gittim internetten gözlük aldım lan kendime iyi mi:82:

ohh canıma değsin
o böyle yapsın bende böle yapcam

Kaça aldın ne aldın bende istiyorum ama almıcam bu sene olanlarla idare edeyim. Burda kim kârda kim zararda

Kendim icin bisi istedim iste oda yine dolasti ayagima.

noluyo ya pepik, eşin ne diyo bu duruma
son sayfayı okuyabildim sadece
Esimle konusmadik. Yorgundu uyudu sadece izne ayrilabilurmisin dedim mumkun olmadigini soyledi. Dert etme annemi getirtiriz dedi okaaaaaa. Kendime hakkaten vakit ayirmiyorum. Aslinda beni bunaltan bu kv mevzusu da o konuya hic girmiyim simdi sizle cok konusurum. Bole cnm sıkılinca cok basa sariyorum ben.

Bak gulelim eglenelim dimi tatliiii hala salya sumugum ya cok sulu gozum yaa.

Cok iyi yapmissin. Yardim yoksa para harcama harcatmak var

Buda hepinize gelsin çok uykum var gidip uyuyayım

Eklentiler

• $image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Kaça aldın ne aldın bende istiyorum ama almıcam bu sene olanlarla idare edeyim. Burda kim kârda kim zararda
aman ucuz ya 1v1y den aldım ama 3 dene birden, 60 ar kaat beğenmezsem de bunları geri gönderir avm den beğendiimi alırım, zaten ordan istediim bunların hepsinden daa pahalı
aslında şimdi bi de rayban in int sitesine girdim orda da 82 tlye var gözlük
ondan da istiyom, ama benim kafam biraz büyüktür de bu modeller ufak gibi
olmazsa bi tane erkek gözlüü alıyım ya du bi bakıyım da, o olur nasılsa
ya ağlama yaaa
üzülüyom bak bende ağlıcammm
kv niye bunaltıyo ve neden
anlat rahatlarsın
Cok iyi yapmissin. Yardim yoksa para harcama harcatmak var
evet aynen cicim
daha kesmedi tam, ama biraz rahatladım

Son düzenleme:

Kv bunaltmuyir direk ben bunaliyorum. Sen bakma bana ceydacim arada gelir bana bole sabaha kadar aglarim ikigunde migren cekerim pozitife baglarim. Benim gecisler cok cabuk oluyor koc burcumuyum beyim cok basa sariyorum ven ondan cabuk toplayamiyorum. Taaa dugun zamanina kadar gidiyor ofkem sonra geri geliyor.bi sigara icsem rahatlarim da kuzum var iste onuda yaoamiyorum. Ayrica telden cok zor yaaa bu is bugun nette sorun nu var anlamadim

Ne cok gozluk almissin ayrica. Bi tane neye yetmiyor kiss. Hic netten alis veris yapamam. Tipim ole her aldigina uycak tipten degil. İmreniyorum ama bazen size. Begen al tak giy hop harika

boşver canım ozman kv yi, eskiyi sarıyosan, yeni yapmıyosa üzme kendini,
sarma başa geçti bitttttiiii
en çok sana dokunuyor işte zararı ben de yapıyom bazen sonra diyorum lan ozman hadi üzüldüm şimdi bi daha niye üzüleyim ki

iç bi sigara ya, en azında bi nefes al, ondan bişi olmaz
ama bisürü vicdan yapcaksan içme tabi

Ne cok gozluk almissin ayrica. Bi tane neye yetmiyor kiss. Hic netten alis veris yapamam. Tipim ole her aldigina uycak tipten degil. İmreniyorum ama bazen size. Begen al tak giy hop harika

e ucuzzz
e bide kocama kızınca tabi bu ikisi b,rleşince içimdeki canavarı alışverişe yönlendiriyom
ay sonunda o düşünsün

ben seviyom interneti, çünkü beğenmediğim zaman hop geri veriyom kargoya
benim tipim de zaten öle her aldııma uycak cinsten diil de, biliyom bana uycak gözlüğü
kafama da küçük gelmezse tamamdır bu iş

bi tanesini de oğluşuma aldım hehehehehehe
aslanım yavrum
babası olcak gıcık ona bağırdı
ben de ona kızdım zaten, bana bağırsa neyse

Hem vicdan hem esim bıt bıt edicek. İste eskiye sarmamak elde degil yari yolda birakti beni. Neysemmm gececek de once onla konusmadan bi cozum bulmak istiyorum

Kargoyla ugrasmak zor grlmiyorsa super. Niye bagirdi? Sebebi varsa kizma. Bagirmadan cocuk yetistirmek herkesin harci degil.( benim hic degil)

Benim kızın derdi benimle uyumak bende alışsın istemiyorum o inat ben inat ne olcak bu işin sonu
Dün gece wc ye girdim kapı hafif açık kafamı bi kaldırdım kapı açılıyor geceninnbir yarısı nasıl korktum anlatamam
Kimdi gelen hadi tahmin edin

Kargoyla ugrasmak zor grlmiyorsa super. Niye bagirdi? Sebebi varsa kizma. Bagirmadan cocuk yetistirmek herkesin harci degil.( benim hic degil)

yok ya kargoyla uğraşmıyorum, arabayla yakın hemen
aman yorgunum oğlan da şımardı al bi sakinleştir nolur dedim iyice b.k etti

Son düzenleme:
minik zıpırcaaaann

ben çok seviyom valla beraber kokulu kokulu misss
büyüyünce yatırcam nasıl olsa yatağına
şimdi koklaya koklaya uyuma zamanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…