Kendim icin bisi istedim iste oda yine dolasti ayagima.pepikspor eşinin tavrı önemli burda
kv bakamıyorsa, annem de bakamıyo diyosun, o yardımcı olsa sana?
ya kendi ayrılabilse biraz izne, ya da ne bileyim top senden çıksa biraz
ah ah kendimize ayıracak vakit yok anacım, bi saat molam yok benim de
Esimle konusmadik. Yorgundu uyudu sadece izne ayrilabilurmisin dedim mumkun olmadigini soyledi. Dert etme annemi getirtiriz dedi okaaaaaa. Kendime hakkaten vakit ayirmiyorum. Aslinda beni bunaltan bu kv mevzusu da o konuya hic girmiyim simdi sizle cok konusurum. Bole cnm sıkılinca cok basa sariyorum ben.noluyo ya pepik, eşin ne diyo bu duruma
son sayfayı okuyabildim sadece
Eki Görüntüle 713757 . Pepiikkk gül biraz bu sana
bende taze haber veriyim evden
canlı canlı
kocamdan yardım istedim, yapmadı tabi, işi daha da betrbat edip bağırdıııı
bende salladım gittim internetten gözlük aldım lan kendime iyi mi:82:
ohh canıma değsin
o böyle yapsın bende böle yapcam
Buda hepinize gelsin çok uykum var gidip uyuyayım
aman ucuz ya 1v1y den aldım ama 3 dene birden, 60 ar kaatKaça aldın ne aldın bende istiyorum ama almıcam bu sene olanlarla idare edeyim. Burda kim kârda kim zararda
ya ağlama yaaaEsimle konusmadik. Yorgundu uyudu sadece izne ayrilabilurmisin dedim mumkun olmadigini soyledi. Dert etme annemi getirtiriz dedi okaaaaaa. Kendime hakkaten vakit ayirmiyorum. Aslinda beni bunaltan bu kv mevzusu da o konuya hic girmiyim simdi sizle cok konusurum. Bole cnm sıkılinca cok basa sariyorum ben.
Bak gulelim eglenelim dimi tatliiiihala salya sumugum ya cok sulu gozum yaa.
evet aynen cicimCok iyi yapmissin. Yardim yoksa para harcama harcatmak var
aman ucuz ya 1v1y den aldım ama 3 dene birden, 60 ar kaatbeğenmezsem de bunları geri gönderir avm den beğendiimi alırım, zaten ordan istediim bunların hepsinden daa pahalı
aslında şimdi bi de rayban in int sitesine girdim orda da 82 tlye var gözlük
ondan da istiyom, ama benim kafam biraz büyüktür de bu modeller ufak gibi
olmazsa bi tane erkek gözlüü alıyım ya du bi bakıyım da, o olur nasılsa
ya ağlama yaaa
üzülüyom bak bende ağlıcammm
kv niye bunaltıyo ve neden
anlat rahatlarsın
evet aynen cicim
daha kesmedi tam, ama biraz rahatladım
Kv bunaltmuyir direk ben bunaliyorum. Sen bakma bana ceydacim arada gelir bana bole sabaha kadar aglarim ikigunde migren cekerim pozitife baglarim. Benim gecisler cok cabuk oluyor koc burcumuyum beyimcok basa sariyorum ven ondan cabuk toplayamiyorum. Taaa dugun zamanina kadar gidiyor ofkem sonra geri geliyor. bi sigara icsem rahatlarim da kuzum var iste onuda yaoamiyorum. Ayrica telden cok zor yaaa bu is bugun nette sorun nu var anlamadim
Ne cok gozluk almissin ayrica. Bi tane neye yetmiyor kiss. Hic netten alis veris yapamam. Tipim ole her aldigina uycak tipten degil. İmreniyorum ama bazen size. Begen al tak giy hop harika
boşver canım ozman kv yi, eskiyi sarıyosan, yeni yapmıyosa üzme kendini,
sarma başa geçti bitttttiiii
en çok sana dokunuyor işte zararı ben de yapıyom bazen sonra diyorum lan ozman hadi üzüldüm şimdi bi daha niye üzüleyim ki
iç bi sigara ya, en azında bi nefes al, ondan bişi olmaz
ama bisürü vicdan yapcaksan içme tabi
Kargoyla ugrasmak zor grlmiyorsa super. Niye bagirdi? Sebebi varsa kizma. Bagirmadan cocuk yetistirmek herkesin harci degil.( benim hic degil)e ucuzzz
e bide kocama kızınca tabi bu ikisi b,rleşince içimdeki canavarı alışverişe yönlendiriyom
ay sonunda o düşünsün
ben seviyom interneti, çünkü beğenmediğim zaman hop geri veriyom kargoya
benim tipim de zaten öle her aldııma uycak cinsten diil de, biliyom bana uycak gözlüğü
kafama da küçük gelmezse tamamdır bu iş
bi tanesini de oğluşuma aldım hehehehehehe
aslanım yavrum
babası olcak gıcık ona bağırdı
ben de ona kızdım zaten, bana bağırsa neyse
Kargoyla ugrasmak zor grlmiyorsa super. Niye bagirdi? Sebebi varsa kizma. Bagirmadan cocuk yetistirmek herkesin harci degil.( benim hic degil)
minik zıpırcaaaannBenim kızın derdi benimle uyumak bende alışsın istemiyorum o inat ben inat ne olcak bu işin sonu
Dün gece wc ye girdim kapı hafif açık kafamı bi kaldırdım kapı açılıyor geceninnbir yarısı nasıl korktum anlatamam
Kimdi gelen hadi tahmin edin
Benim kızın derdi benimle uyumak bende alışsın istemiyorum o inat ben inat ne olcak bu işin sonu
Dün gece wc ye girdim kapı hafif açık kafamı bi kaldırdım kapı açılıyor geceninnbir yarısı nasıl korktum anlatamam
Kimdi gelen hadi tahmin edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?