2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm.wavynin dedigini Ihlamurla bikac gun yapinca tum bronslarini bosaltiyor ama feci bi burun akıntsi da oluyor. Bukez cbuk toparlarsin insllah

Sagol cnm simdi bi dus aldim kendime geldim. Kuafore gidim bi sonra arkadasima kahveye daha iyi olucam ozmn. Araba yok die kapattim kendimi ewe bunalima giriyorum. Taksiler ne gune duruyor dimi canm. Senin hala cektimi kapiyi artik

yok nerdeeee
bilet arıyorlar bulamıyorlar

çık çık iyi gelir, geçende ben de arkadaşa gittiğimde baya keyifliydi ama akşam eve dönünce yine aynı maraton devam
olsun çikolata etkisi her zaman işe yarar

pepikcim hayirdir canin sikkinmis galiba ?
odtucanim gecmis olsun dikkat et kendine
wavy im ohh kahve keyfini benim yerime de cikart
alsenim biraz dinlen guzelim senin kizcenin yaptigi da sabah sabah gulme krizine soktu beni

kizlar bu arada dun oglusum kendiliginden tutunup kalkti sonra ellerini de birakti sonra kendi ayakta durduguna kendi de sasirip gulmeye basladi

Canım evde sıkılıyorlar oğlana değişik bir oyun oluyor pasta yapmak puding i parmaklıyor nasıl hoşuna gidiyor
Ben yemek yaparken onunda eline veriyorum bıçak dogruyor sebzeleri

Maşallah oğluna erken yürüyecekyürüsün de elinden tut gezin

Günaydınnnnnn
Ohhh sonunda halam geldi de rahatladım biraz
Şimdi sende sinir minir kalmaz ohhh ver de kendini çikolataya. Noldu bu aralar soor yapmıyomusun ben yine kilı almışım galiba lahana yolları göründü yine
günaydın hepicinizeeee
ağlıcam yaaa
gene sinüzit oldum deliriciiimmm

Gecmiş olsun ne bitmez çilen var hani resim bugun cuma

Wavyyy seninde ne yuzsuz halan var gitmedi gitti

Ben azcık temizlik yapıyım sonra eşimde cıkacak yemeğimde var acıcam buyuk pc yii ohhhakşama kadar sizinleyım

Arada plates yapıyorum koşu bandı na hiç çıkmıyorum o bana bakıyor ben ona hiçççç bakmıyorum

Wavyyy halasını kovmaktan beter etti bi dahaki ziyareti kısa tutar yüzü kalmadı

Selam kizlar
Dun giremedim hic simdi de soyle bi baktim bir iki sayfa
Pepikcim git arkadasina dagit kafani bazen bi sorunu coziyim diye kafa yordukca daha cok geriliyo insan. Bi ara ver bakalim belki bambaska bi cozum cikar bi anda
Ceydacim gecmis olsun yaa bi kurtaramadin basini hastaliktan dikkat et kendine
Gecmis kandiliniz mubarek olsun
Bugun esim erken gelecek isten. Yemegim de hazir demek isterdim tatliskom gibi ama malesef artik parka goturunce kizi donuste bi doner bi lahmacun falan bakacaz caresine
Optum hepinizi

MSOE hanım
dün çamaşır şeysi konuşuldu memnun musun diye
iriscana da gösterdim de
bi de MSOEnin açılımını yapcan mı artık, iriscan biliyomuş ama söylemiyo
1-2 sayfa daha geçmiş yapaydın be annem

ohhh sefan olsun ye tabi olsa guzel bi lahmacuncu olsa bizde yerdik ama foruma gitmek lazım sokak aralarındakinden almam.

ceydaa bende senin yuzunden sabah baktım gözluklere bi dene beğendim rayban 350 lira alamam pahalı

kiyamam ben ona ya becerikli kizan desene ya bu evde sıkılma isine cozum dusunuyorum dusunuyorum anca dusunuyorum
bir once yuruseler wallahi hic evde durmuycam tek basima hoop bunlar arabanin arkasina

lan iki saattir hala gercek hala niyetine okuyorum allah iyiliginizi versinnnn

bizim evde de var bir kosu bandi bizim adam kosacagini iddia ediyor hicc kosmuyor
gecen gorumcem sulandi kiza da kosucam ben ayagi cekti
bir yolunu bulsam (essek olusu gibi zira) direk yolluycam evden kazulet gibi alet
Arada plates yapıyorum koşu bandı na hiç çıkmıyorum o bana bakıyor ben ona hiçççç bakmıyorum

Wavyyy halasını kovmaktan beter etti bi dahaki ziyareti kısa tutar yüzü kalmadı

demedi demeyin
mepgvn şimdi gelcek bi paragraf döşencek
merhaba arkideşlerim dicek
sonra gitcek
heyecan durumları nasıl canım?

arkideşlerim selamlar; güzel bir haftasonu geçirmek dileğiyle herkese öncelikle merhaba demek istedim. geçmiş yapamadım çok konuşmuşsunuz yahu:))

dün kızımın kontrolü vardı. (tatlişkom'un müsadesiyle özet yapayım nitekim,kendisi kızıyor özet yapıp kaçıyon diye)
sinek ısırığı için defrans diye bi kremin adını verdi, güneş koruması için ben başka marka almıştım ama bioderma 50 faktör iyi dedi. dişlerimiz yok çıkar dert etme dedi, ton ve kılıç balığı dışındaki mümkünse iri balıkları ver dedi, balık verince yoğurt süt nasıl vercem dedim balık bayatsa zaten zehirler ilgisi yok ver dedi. yeni aşı menenjit için kendi çocuklarıma yaptırmadım türkiye deki durumu gözlemleyelim bekleyelim zaten bize erken dedi. kızamık aşısını yaptır dedi. bugün sabah da gidip sağlık ocagında kızamık aşısını yaptırdık. şimdilik iyi gibi de bekliyorum. inşallah ateş vs olmaz.

bizden haberler böyle topikcanlarım şimdi çorba yeme zamanı geldi:)))

demedi demeyin
mepgvn şimdi gelcek bi paragraf döşencek
merhaba arkideşlerim dicek
sonra gitcek
heyecan durumları nasıl canım?

canımın içi bak şimdi kız gözümün içine bakıyor kucağına al diye. ya hep buralardayım da işte yavvv çok utandım şimdi...

nasıl bildim nasıl bildim
hayırlı olsun yeni ayınız ve aşınız yeşilimsi mavimsi gözlüm

Simdi okudum o sayfalari da yavrus. MSOE'nin acilimini yapip da desifre edemem kendimi ele gune. O kadar diyim sana
Camasir asacagini asacak yer bulamadik evde. Daha dogrusu ben balkonu dusunmustum ama bizim duvarlardan biri delinmiyomus evin icine de asilmayacagi icin oldugu gibi duruyo. İriscan kullanirsan verebilirim sana ilk gorustugumuzde

Bi de tatliskom gelis tarihin belli oldu mu. Ben temmuzda yokum haziranda sen gelir gelmez goruselim agustosa kalmasin

bende biliyom wavyyy özet yaptı çıktı her zamanki gibi ama artık napıyoruz MEPGVN yi hiç merak etmiyoruzz

yok cnm ama haziranın ortası gibi ordayım buyuk ihtimalle. bende cok sıkıldım artık burda.

kızlar yaa evi cok zor supuruyorum oğlan sesi duydumu basıyo cığlığı 1 odam kaldı oda bitse iyiydi. süpürdüğüm odanın kapısını kaapadım kendi oturduğu odayı kapadım tv sesini de actım ama banamısın demedi. şimdi attım beşiğine uyusun bakim salonu öle yaparım kaparımda kapıları inşallah bugunluk böledir

benimkiler de oyle be guzelim eskiden supurge sesinde uyuyan onlar degildi sanki
sen iyi odada yalniz birakabiliyorsun ben onu da yapamiyorum ya cigligi basiyorlar ya da birbirlerine girisiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…