2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu ütüyü en iyi servis paklar güzelim boşver
bi an Göktuğ gözümde öyle canlandı da sarı tosbağam benim

alsenspor sıyırmadı inşallah
iriscan telekomcularla çay içiyodur şimdi
dido süt izninde
ayşe gene gelmedi bak
ice_daisy yoğurdun tuttu mu 2. seferde de?
felixi de yok
ouzi de yok

haaa bu arada başka bişeyi daaaaaaan diye söylicem
şimdi efendim bu resim dalgasıylan herkesler birbirini ekledi mi, evet
ama selam bile vermiyolar 2 muhabbet etmiyolar soru sorup çıkıyorlar- resim mesim hak getire
ben bi de sizinle aynı hakları mı vercem bu kişilere
yanlış anlaşılmasın silemiyom da, amma velakin topikçek herkes aynı zeminde mi dans edioruz bilemedim.
tamam koyan koysun koymayan koymasın da
sen hiiiiiiiç resim koyma, 2 muhabbete katılma topicte, aaaaaay kızlar ben de sizi görcem bana ne bana ne diyene neden açıyom ben albümümü ya, bi de videomu koycam?
bu eskiden facebookta bi sürü arkadaşın olup gerekli gereksiz herkesin özeline dahil olması gibi..
siz ne diyonuz?

hay masallah yavrum iyiki kapanma ozelligi varmis utunun

kizi uyuttum geldim de ondan
bu bebeler artik akillandi tek tek uyuyorlar boylece butun ilgi uyanik olanin ustunde oluyor
haa boyle olunca benim totom yer gormuyor hic o ayrii
noldu yine sus pus oldunuz

wavy im ufak capli yoklamaya cekmissin herkes sinifta kalmiss

bende şimdi avea yı aradım faturamda 5 tl vergiye tabi olmayan tutar vardı sorayım dedim tam fırça atacaktım kiiiii mickey mause ing. seti için kargo odemesi yapmıştım mobil ödeme olarak oymuşş s.ça s.ça gidip toplaya toplaya donme olacaktı az kalsın iyiki bişe dememişim

bence cok da haklisin wavy im
isin gercegi ben oyle bazi kisileri eklemedim istek gonderen
yani iki kelamimiz yok topikte bile gormemisim dogru durust hoop arkadaslik istegi eklemedim anacim

aynını düşündğm bende silemedim ilk işim mepgvn silmek olucak arkadaşlığımdan men edcem onu aha açık açık söyluyorum ne resim yukler ne gelir ne sohbet eder. baska kim var söyle wavyy cekinme ben arkandayımm cok haklısın.
ama eskilerden sildim valla

Son düzenleme:
ben arada yapiyorum oyle farkedince hic bozuntuya vermeden devam ediyorum fircaya

bence cok da haklisin wavy im
isin gercegi ben oyle bazi kisileri eklemedim istek gonderen
yani iki kelamimiz yok topikte bile gormemisim dogru durust hoop arkadaslik istegi eklemedim anacim

ben ekledim işte, hatayı orda mı yaptım bilmiyorum- ha diyeceksiniz niye ekliyon o zaman rahatsızsan bu durumdan
toplasan 2 kere görmüşümdür, o da katılır muhabbete topicte arkadaşlık gelişir belki diye iyi niyet sırf
ama sonradan istemedi canım, şimdi silmek de istemiyom hala aynı niyetteyim zira
ama foto da ekleyesim gelmiyo bu yüzden

o ayşre varya o ayşre onuda cıkarcam hayatımdan onu cıkarsak gerçi yaşayamaz meraktan

yoook onu çıkarma, o elinden geleni yapıyo yine giriyo "paylaşımda" bulunuyo
benim gönderme yaptıklarım canı istediğinde topic bekçilerine bi bakayım çıkayım iki soru sorayım diyenlere
bu iş emek de istiyo, yoksa ziyaretçi oluruz lan ne uğraşcaz

şimdi liste yapcam "topikcan" ları kimler gönderme yaptığımı anlıcak ona göre davrancak kendi silcek.

ben arada yapiyorum oyle farkedince hic bozuntuya vermeden devam ediyorum fircaya

kimler kız yap ben arada siliyorum girmeyenleri sende sil.

onu cikarmaz kiz seker o
o ayşre varya o ayşre onuda cıkarcam hayatımdan onu cıkarsak gerçi yaşayamaz meraktan

ama ama bu olmadi wavy im millet yuzunden bizi de mahrum birakiyorsun
isin sakasi bir yana sil guzelim bosver hani iyi niyet tamam da ses soluk yoksa o da bir yere kadar
onemli olan senin icin rahat etsin

Tuttu canım, yine 6saate ayarladım ama 5i deneyecektim birde halbuki :44: Neyse bir ara 5saati de denerim.

Dün çok geç yattım, Atakanda doğru dürüst uyumadı. Sabah biraz usluydu ya mutlaka acısını çıkartmalıydı Tüm gün uslu olamaz.

Bugün temizlik yapcam, heryer darmadağınık. Yemekte yok. Daha hiç başlamadım. Bebe sabah kaktıgından bu yana yeni uyudu, nasıl bebekse
Sonracığıma pazara gitcem bugün Çok güzel yaprak varmış alıp, salamur yapmayı denicem Becerebilirim inşallah
Siz devam ededurun biryerde sizi yakalarım elbet

ben hallettim valla kimse kusura bakmasın. ayda yılda bi gel soru sor resimlerede bak git yok öle yağma.
ayrıca ouzide kız benim kocam kızar yuklemem sizinkilerede bakıyım demeye yuzum yok dedi. bende normal karsıladım. öle desinler canımı yesinler..

Çıkarken soru sorup kaçayımda benide silin

Wavyimbabyim yoğurt işlemi tamamlanınca hemen dolaba mı koyuyorsun, biraz dışarda bekletiyor musun?:44:
Aysrecimcim hangi marka bastonpuset almıştın sen, aklında kalan iyi bir marka model var mı:44:

Tatlişkom albümden video ekleme yok diye biliyorum. Video yüklersende buradan paylaşman gerekir galiba linki.

Şenaysen bebeler birbirine girişince ayırma, enerjilerini atsınlar

ya bu bebeler uyku uyumuyor canim degisikler ne diimm
salamura guzel olur da yaprak cikti mi yahu :44:

hah di mi aciklama yap canimi ye

yavaşça makineden çıkar canım sarsmadan, üzerine 2-3 kat kağıt havlu kapatıp kapağını kapat.
hala ılık olduğundan koymuyorum ben dolaba- bi 15 dk sonra yine yavaşça koy ve 24 saat sonra happur huppur

Ee ben bardaklara öyle havlu koymamıştım. Sulanmasın diye falan mı ? Borcamda dediğin aklımda da onlarada yapmadın
ya bu bebeler uyku uyumuyor canim degisikler ne diimm
salamura guzel olur da yaprak cikti mi yahu :44:

hah di mi aciklama yap canimi ye

Karşı komşumun annesigil almış, sarmışlar geçen hafta, çok güzel ince yapraktı. Annesi burdaydı bizde alak demiştik, hemen alın sonra kartları kalır demişti teyze. Bende anlamamda inşallah gidip kazıklanıp kart yaprakları alıp gelmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…