2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki dün ütüye yaptı aynı şeyi düşün:44:

MSOE üzüldüm ya keşke kullanabilseydin

benimkiler de oyle be guzelim eskiden supurge sesinde uyuyan onlar degildi sanki
sen iyi odada yalniz birakabiliyorsun ben onu da yapamiyorum ya cigligi basiyorlar ya da birbirlerine girisiyorlar

ayyy gerçekmi bi görseydim yaa nasıl giriyolar birbirlerine kim galip geliyoo kesin kızdır. onda o potansiyel var anasına benziyo sanki

benimki dün ütüye yaptı aynı şeyi düşün:44:

MSOE üzüldüm ya keşke kullanabilseydin

noldu bunlara yaa ne alaka peşpeşe aynı huylar ediniyolar. bu aylarda her b.ktan korkma zamanlarımı onlymine olaydı sölerdi.

şuanda yatakta vizildanıyo ama bakmıyorum uyusun diye yoruldum valla aç kapa makineyi

kizimda var bir cadaloz potansiyeli anasi gibi cidden
ama kizanda da var bazen resmen bir horozlaniyor bagirarak aglatiyor kizi
istanbuldan sonra bir de ankara yapsana guzelim bize de bulusma bahanesi olur
ayyy gerçekmi bi görseydim yaa nasıl giriyolar birbirlerine kim galip geliyoo kesin kızdır. onda o potansiyel var anasına benziyo sanki

ya kizlar bir de utunun ici kireclenmis nasil temizliycem ben bunu :44:

topikcanlarımmmmm nasılsınızz
tatlişkom poyraz da eksiden saç kurutma makinesine bana mısın demez di , amaşimdi sesi duyunca büküyor dudağı başlıyor beeee beeeeeeee diye ağlamaya
bizde biir şey yememe durumu devam ediyor halbuki bu günden umutlu idim , emdiği için üstelemek istemiyorum , yemek seçse birni yer diğerini yemez dimi ama ağzını bile açmadığına göre , huysuzlukta tam gaz,kucağımda yaşamaya karar verdi evde olduğu süre içinde , sanki az ateşi var gibi geliyor ama ölçüyorum 36,5 çıkıyor , ,şimdi biraz uyudu iyi gelir belki ona da,bendebir kahve içeyim ,
bişi itiraf edeyim bu arad bu ev kadınlığının en zor tarafı akşamane pişirsem acaba düşüncesi zannımca, düşünce aklıma geldikçe düğümleniyorum yaa ,
alsen senin minik zıpırcan a çok güldüm
öpimmm

bizde de ayni durum var wavyim rondoda ikisi de bir avaza bagiriyor
ya da camasiri asmadan once cirpmaktan da korkuyorlar

poyrazcan cincanin disi geliyordur belki aysem bizde de her diste bir huysuzluk geliyor cildiriimm
sonra normale donuyoruz

bende porçöz gibi bişe var ondan dokmuştum bide tamirciye vermiştim oda aynını yapmıştı sağolsun 15 tl sanki ben bilmiyodum porcoz dökmeyi. sonra o utu ölece allahın rahmetine kavuştu yeni aldım. şimdi sadece cubugunu temziliyorum. hatta iyi hatırlattın şimdide gidip sirkeli suya sokayım çubugu

bnimkinde otomatik temizleme varmış su doldurup iyice ısıtıyosun ışık sonunce hafif sallıyosun lavaboya dokuluyomuş ama denemedim

diş ten senaysen canım ya, üst ten biri göründü diğeride selam duruyor ama çıkmadı henüz , ben de şimdi aile hekimliğine gideyim evde ateş için ne fitil ne calpol var haberlerde de izledim eczanelerden reçetesiz ilaç alamıycakmışız , Acil bir durum olursa evde bulunsun , uyanadı bu arada cincan :) kahve yalan oldu yani :) hem dışarı çıksın oda bir hava alsın ,

havalarda sıcak ya ondan dır ayse yuksek ateş yoksa bırak cocuğu belki içi yanıyodurr cincanın ver suyu sönsün..

ya buraya video yukleyemiyomuyuz ki

oğlan uyudu ben devam edryim işime siz yazın 10 dk biter

porcoz delmez mi ki canim dur deniyim olmazsa
kadin da soylemiyor gomlekler utusuz gibi olmus ben niye boyle diince ablaa artik buhari vermiyor dedi
mubarek soyle de cozum bulalim

kiyamam ben cincana gecen hafta da kizcemin disleri bana patlamisti simdi normale donduk allahtan
eczaneden hakkatten recetesiz ilac alinmayacaksa zor yahu hepsini evde stoklayip sonra tarihlerini gecirip dokmek hepten artacak desene
bi de bu bebeler kahvenin kokusunu aliyor ben de ne zaman aman uyudular hemen iciym desem hemnuyaniyor sipalar

video yuklemislerdi canim ama nasil onu bilmiyom

bjhgdkjag bunu kucagimdaki kizcem sizin icin yazdi teyzoslari

porcoz delmez mi ki canim dur deniyim olmazsa
kadin da soylemiyor gomlekler utusuz gibi olmus ben niye boyle diince ablaa artik buhari vermiyor dedi
mubarek soyle de cozum bulalim

bjhgdkjag bunu kucagimdaki kizcem sizin icin yazdi teyzoslari

yerim ben o güzelliği, gerçi hakkaten yiyebilcem çok yakında
heyecan var mı heyecan?

benim ütü servise gitse iyi olacak, işim bitiyo basıyorum düğmesine çıkıyorum
temizlemek filan hak getire
geçenlerde siyah bluzumun üzerine turuncumsu leke yaptı galiba pas tutmuş kireçten
kazanlılarda işe yarar mı ki porçöz işi?

Son düzenleme:
evettt svgipitircığı yuklemişti haklısın hayır çekelim bizde yukleyelim özelde izleyelim

o porçözun kireç çözücü olanı var ben kettle kullanıyorum bide annem getirmişti utu için onu işte bu yeniye henuz kullanmadım guya bu utu musluk suyuyla oluyomuş

ye wavy im o da kocaman sarilir yeni ogrendik de
heyecan olmaz mi yanima birini ariyorum yalniz esimin calismasi gerekebilirmis annemler sehir disinda olucaklar onun icin butun cazibememi kullaniyorum walla esime sadece sizin icin haaa

utu icin ise yarar bence kazanlilarda da sirkeyi okudum simdi de hem zaten gidicekse servise dene ogren guzelim

bi dakka porçözde ütü yazmıyo baktım şimdi.. lavabo armatur vs yazıyo
kesin ütü için olanları vardır bakın anacım marketlere

ben sirkeyi bozulan utumde kullanmıştım çok fena sirke kokusu yaymıştı ondan sonra daha da yapmadım. bayagda içine su koyup dökmüştümde ama olmamıştı koku cok zor gitmişti

komik olurdu aslında kısa videolar ilginç anlar filan
de bırak video çekip yüklemeyi, millet gelmiyo ki artık topice

kullan kullan
haklısın sana zor olur biri yanında olmazsa
gerçi bi şekilde beraber idare ederiz dicem de söz konusu sensörcanlar olunca bilemiyorum

ya bi de benimkinin tabanında kahverengi lekeler olmuş bişey yapışmış kumaştan galiba o da kurumuş
nasıl çıkartcam ki :44:

bi dakka porçözde ütü yazmıyo baktım şimdi.. lavabo armatur vs yazıyo
kesin ütü için olanları vardır bakın anacım marketlere

ben sirkeyi bozulan utumde kullanmıştım çok fena sirke kokusu yaymıştı ondan sonra daha da yapmadım. bayagda içine su koyup dökmüştümde ama olmamıştı koku cok zor gitmişti

yaa kendime kızıyorum aslında eşyayı hor kullanıyorum ben
bak ütü orda duruyo git temizle di mi, yok anacım içimde yok
bi de o işim mi olsun diyo yüreğim kalmamış yaşlandım ben

ya evet sirkenin kokusu fena biraz sulandirip kullanilabilir belkim
dur bir de markette porcozun utu icin olanina bakiyim belki limon tuzu da olabilir ben bir kere kettle i temizlemistim onunla

ya hakkatten topice nazar degdi herkescikler yok oldu

tek olsa hic sallamam tek basima gelirim de iste iki tane olunca arabaya indir bindir
sonra alisana kadar ustune tirmanmaca biraz zor oluyor onun icin
zaten alisinca onlar kucaginizdan inmezler ki wavy im o kadar da sevgi arsiziyiz

heee citir yasliya bak sen
yaa kendime kızıyorum aslında eşyayı hor kullanıyorum ben
bak ütü orda duruyo git temizle di mi, yok anacım içimde yok
bi de o işim mi olsun diyo yüreğim kalmamış yaşlandım ben

ben mumlu bişe okumuştum samanında ama nasıl hiç hatırlamıyorum. ütü sıcakken mum mu suruyodun sonra hemen bezle temizliyodun gibi bişe
amannn wavyy biz birbirimiz için koyalım napcan gelmeyeni şimdi koysaydın rondo çalışısırken talya ne tepki veriyo gulerdik ben size oğlanın emziği beşikten düşürmüşte nsaıl bakıp peşinden ağlıyo onu çeker izletirdim

bu arada ben dun utu yaptım akşam sonra dışarı çıktık geldiğimde utu otomatik kapanmaya geçmişti açık unutmuşum. ama unuttuğumda iyi olmuş öle bi özelliği olduğunu oğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…