Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
wavybaby, mepgvn+, alsen+, senaysen+
bende gidiyim o zaman sizi yanlız bırakayım wavyyy
sen hala direksiyon dersi almaya başlamadınmı bulamadınmı bi tanıdık toplasan 3 saatte tamamsın yaa
Yemeğimi yaptım
Akşama çanta hazırlamam lazım yarın öğlen yola çıkıcam inşallah allahım ne olura hava güzel olsun nolur nolur gezelim biraz eskişehiri
Wavyyy siz ne zaman çıkıyorsunuz bellim yolda karşılaşırız
yok nerdeeee
bilet arıyorlar bulamıyorlar
çık çık iyi gelir, geçende ben de arkadaşa gittiğimde baya keyifliydi ama akşam eve dönünce yine aynı maraton devam
olsun çikolata etkisi her zaman işe yarar
pepikcim hayirdir canin sikkinmis galiba ?
odtucanim gecmis olsun dikkat et kendine
wavy im ohh kahve keyfini benim yerime de cikart
alsenim biraz dinlen guzelim senin kizcenin yaptigi da sabah sabah gulme krizine soktu beni
kizlar bu arada dun oglusum kendiliginden tutunup kalkti sonra ellerini de birakti sonra kendi ayakta durduguna kendi de sasirip gulmeye basladi
Ciktim kuafor sonra arkadas yaptim geldim cancanlar. Kendime geldim biraz. Moralim yerine geldi yemek isine giristim. Gecmiside okudum bende bi ara bakip silim su gelmeyenleri. Kalabalik yapmasinSelam kizlar
Dun giremedim hic simdi de soyle bi baktim bir iki sayfa
Pepikcim git arkadasina dagit kafani bazen bi sorunu coziyim diye kafa yordukca daha cok geriliyo insan. Bi ara ver bakalim belki bambaska bi cozum cikar bi anda
Ceydacim gecmis olsun yaa bi kurtaramadin basini hastaliktan dikkat et kendine
Gecmis kandiliniz mubarek olsun
Bugun esim erken gelecek isten. Yemegim de hazir demek isterdim tatliskom gibi ama malesefartik parka goturunce kizi donuste bi doner bi lahmacun falan bakacaz caresine
Optum hepinizi
noldu bunlara yaa ne alaka peşpeşe aynı huylar ediniyolar. bu aylarda her b.ktan korkma zamanlarımı onlymine olaydı sölerdi.
şuanda yatakta vizildanıyo ama bakmıyorum uyusun diye yoruldum valla aç kapa makineyi
Beninmki elektrik supurgesine bayiliyor dibimden ayrilmiyor. Ama hareket eden golgeden korkuyor.topikcanlarımmmmmnasılsınızz
tatlişkom poyraz da eksiden saç kurutma makinesine bana mısın demez di , amaşimdi sesi duyunca büküyor dudağı başlıyor beeee beeeeeeee diye ağlamaya
bizde biir şey yememe durumu devam ediyor halbuki bu günden umutlu idim , emdiği için üstelemek istemiyorum , yemek seçse birni yer diğerini yemez dimi ama ağzını bile açmadığına göre , huysuzlukta tam gaz,kucağımda yaşamaya karar verdi evde olduğu süre içinde , sanki az ateşi var gibi geliyor ama ölçüyorum 36,5 çıkıyor , ,şimdi biraz uyudu iyi gelir belki ona da,bendebir kahve içeyim ,
bişi itiraf edeyim bu arad bu ev kadınlığının en zor tarafı akşamane pişirsem acaba düşüncesi zannımca,düşünce aklıma geldikçe düğümleniyorum yaa ,
alsen senin minik zıpırcan a çok güldüm
öpimmm
o ayşre varya o ayşre onuda cıkarcam hayatımdan onu cıkarsak gerçi yaşayamaz meraktan
yoook onu çıkarma, o elinden geleni yapıyo yine giriyo "paylaşımda" bulunuyo
benim gönderme yaptıklarım canı istediğinde topic bekçilerine bi bakayım çıkayım iki soru sorayım diyenlere
bu iş emek de istiyo, yoksa ziyaretçi oluruz lan ne uğraşcaz
şimdi liste yapc am "topikcan" ları kimler gönderme yaptığımı anlıcak ona göre davrancak kendi silcek.
onu cikarmaz kiz seker o
ama ama bu olmadi wavy im millet yuzunden bizi de mahrum birakiyorsun
isin sakasi bir yana sil guzelim bosver hani iyi niyet tamam da ses soluk yoksa o da bir yere kadar
onemli olan senin icin rahat etsin
Çıkarken soru sorup kaçayımda benide silin
Aysrecimcim hangi marka bastonpuset almıştın sen, aklında kalan iyi bir marka model var mı:44:
:
slmmm
sonunda bızde olduk asımızı
oğlumda 10200 olmuş kılosu boyuda 78 cm
su çiçegıde eklenmıs ası takvımıne haberınız vardır sanırımda yınede yazayım dedım
Sadece emiyorsa diştendir canım jel sür soğuk dişlikler ver eline çok işe yarıyor çok huzsuzlanırsa ver fitili
Gerçekten ev hanımları zor iş anacım ömrü hayatımda şu 2 senede yaptığım yemeği yapmadım bıktım artık
Anaamm bi gittim geldim ki silmeler silinmeler sitemler falan:26:
Bu kiz bugun delirdi. Sabahtan beri uyumadi bi aksilik bi sinir valla bezdimbi de agzimi gozumu yirtti tirmalaya tirmalaya bagirmiyorum oyun zannemesin diye ama acidan agladim resmen yaa
Simdi sizdi bakalim ne kadar uyuycak
kuaför artı arkadaş terapi gibi birşey sanırım ya, hatta kuafördeki çalışanlar konuşkansa kahve içiliyorsa daha da güzel , ne kadan azş ey istiyoruz halbuki biz kadınlar dimi, az bira zaman kendimize aitCiktim kuafor sonra arkadas yaptim geldim cancanlar. Kendime geldim biraz. Moralim yerine geldi yemek isine giristim. Gecmiside okudum bende bi ara bakip silim su gelmeyenleri. Kalabalik yapmasin
Beninmki elektrik supurgesine bayiliyor dibimden ayrilmiyor. Ama hareket eden golgeden korkuyor.
Aysrecim seninki distir kesin. Benimkide ayni yemiyor biberon zaten kabul etmiyor. Sadece parmskla verdiklerimi aliyor. Sende dene elinle verdigini yer belki
piştttt
ama ama nedenki hani karaköy hani güllüpğlu hani balık , hani hayellerimiz
beni de seviyorlarr heyy o
dimi ama şekerim ben:130:
valla ben haşim işcan a gittim aldım, kullanıyorum markasına bile bakmadım ,(çokbıkmışımsanırım diğer koca arabadan ) ama onun öncesinde yolda görüpte beğenip sorduğum marka mother care idi ama ben ondan kullanmıyorum , onda da ayın 15 inde felen indirimoluyor galiba , fiyatı uygun denk gelebiliyor ara ara ,standart baston puset benim kullandığım 75 tl ye aldım
geçmiş olsun , ve maşallah ,su çiçeğinden haberim vardı benim , ebemizi seviyorum
sağol canım jel vs. sürdümde , işe de yarıyor ama geçiyor sonra ,:26: calpol verdim azcık şimdi , onada zor açtı ağzını ya yarısı içine yarısı dışına ,
diştir diş, sabah benim de her iki kolumda tablo yaptı paşa , valla ben kızıyorumama oyun da zannetmeyip ,umursamayıp kendi bildiğini okumaya devam ediyor
kuaför artı arkadaş terapi gibi birşey sanırım ya, hatta kuafördeki çalışanlar konuşkansa kahve içiliyorsa daha da güzel , ne kadan azş ey istiyoruz halbuki biz kadınlar dimi, az bira zaman kendimize ait
poyraz a zaten biberon hiç vermedim ben ,parmakla verdiklerimi alıyor ama daha boğazından geçmeden dışarıya çıkıyor
bu arada bu mesajları alıntılayıp cevaplandırırken Cincan ım 3 kez uyandı
en son şu an yanımda oturuyorrbu günkü tv hakkını kullanıyoruz
Canım ağrı kesici fitil ver en sağlamı
ya ateşi yok ama :26::26:
kızlar bebegınıze cılek verıomusunuz..ben verdım hıc sorun yasamadım ama doktorlar 1 2 yasından once vermeyı onermıolar.:44::44:
bende bunu kara kara düşünüyordum
11 aylıkken annemlere gıdecegım ve babamın bahcesınde organık mıs gıbı cılekler var yemeyecekmı benım oğlum dıye uzuluyordum ama verırım galıba
alerjı yapmadı benım kızımda ama ben 1 taneden fazla vermıorum ben..ohh sızın cılekler mıss gıbıdırr once az bı dılım ver cnm baktın alerjı yapmıo verırsın zaten 11 aylık 1 yasa yakın yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?