2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar bu arada benım kızım orumcekte ve ılk arabasında nedense hep gerı gerı ya da yan yan ılerlıo..henuz duz gıtmedı ya cok nadır duz gıdıo ama adımlarda duz atıo ben agırlıgı one verıorm

alıntı yapttım ve hepiciini sildim
uğraşamam valla
napıyosnuz
behzat başlayana kadan sizinim yavrularım

Selam topikler
Aksamust gezmesi yaptik biraz herifle. Kiz disarda da uyumadi. Bugn tam zombiye bagladi simdi de babasi uyutuyor ve direnme seslerini duyabiliyorum
Ben de yogurdunu falan mayalayip yatacam yarin da sokaklarda oluruz hava duzeldi
Ceydacim tadini cikar behzatin son bolumu galiba...
Alsencim ve wavycim simdiden iyi yolculuklar. Wavy karadeniz havasi hic belli olmaz bi gun sicak yapar ertesi gun sis pus olur. Kokosuma her duruma gore kiyafet al ve katli giydir her ihtimale karsi yesilin en guzel zamani donuste fotolari da bekliyoruz.
Hepinize iyi gecele canlar

İyi akşamlar millet
Kız uyudu duşumu aldım iki bebe olunca 2 günde olsa çantayı doldurdum
Düğünde giyeceğim kıyafetimide seçtim
Lannnn bütün elbiselerime giriyorum2 senedir denemiyordum
Oğlanıda babasına sardım
Eeee sizler ne yapıyorsunuz

tatloşuummm
albümdekiylen idare etcen malesef :)
malesef saçlarım güzelkene ben çekemedim, o ortamda olmadı
ama fotoğrafçı çekti, haftaya bize getirir
ordan yüklerim gene

Son düzenleme:

evet ne yazık kiii sonnn
ben behzatsız netcem yaa
tek izlediim diziydi

Valla kendim zayıflamışta o elbiselerın içine girmiş kadar sevindim

yaalan dunya var onu ızle sekerım bende kuzey guney bıtınce cok uzulucem yaa...ama behzatuı hıc ızlemedım..

behzat ayrı bi şey berfenurcum
kuzey güney gider doğu batı gelir
avrupa yakası gider
yalan dünya gelir
ama bi behzat gibisi daha da gelmez
:84::84::84::84:

kocısımle sınema keyfı yapacaz kızlarr bu gunluk benden bu kadar ..kızıda uyuttuk guzel bı sınema ortamı hazırlamak basa dustu..cıps kola ya hayır tabı ama esım hazırlamya basladı bıle..neyse guzell anneler opuldunuzzz

huuu ne diyom ben size ev yapımı diyom labne diyom yaptım diyom oldu diyom hooopppp rejimdesiniz di mi sizi gidi sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…