alsenn telefon aldınmı ? yada kara verdinmi ne alacağına
Karar veremedim ama % 70 iPhone olcak sanırım benim odun alıcak bakalım bi 15. Güne kadar
birazdan cıkcam haberiniz ola kızı almaya gidcem
ba ba baa hareketlere ba. reklam kokan hareketler bunlaralsenim mesajın var..
ıphone android değilmiki. kız niye gıcıksın ne guzel telefon al kız alsen facetime yaparız.alsenim samsung al ya gicigim iphone a yasasin androiddd
sen bana gönülden bağlısın asla beni silemezsin yoksa olacağı buOlmaz cikma hemen silerim seni listemden bak
kızlarr felixii bugun girmiş 14 de kimse görmedimi niye bu kız selam vermeden girdi cıktıı. oda mı bişe ye darıldı dicem darılsa bize kalayı ceker öle gider o potansiyeli gördum ben onda
ba ba baa hareketlere ba. reklam kokan hareketler bunlar
ıphone android değilmiki. kız niye gıcıksın ne guzel telefon al kız alsen facetime yaparız.
sen bana gönülden bağlısın asla beni silemezsin yoksa olacağı bu
ba ba baa hareketlere ba. reklam kokan hareketler bunlar
ıphone android değilmiki. kız niye gıcıksın ne guzel telefon al kız alsen facetime yaparız.
sen bana gönülden bağlısın asla beni silemezsin yoksa olacağı bu
ahanda yine günahımı aldı, konumuzla hiç bir ilgisi yok bi kerem.. tamamen bambaşka bir konu:)))) buluşmayla da ilgili değil söylemiycem çatla ( sana da dil çıkaran smile)
Kız bu FaceTime mıdır nedir tabletten yapamaıyomuyuz
Burdada var öle bişi ama ben hiç kullanmadım
İyiki ücretsiz izne ayrıldım ha devlete borcumu bitiremedim anacım bugün yine aradılar borcum varmış laaannnn bir yere kaçmıyor dönecek geri
Toptan söyleseler ya şunu ben şimdi nasıl gidip vereyim iki bebeyle
evet var ıpade ama bende bilmiyorum onun ayarını bizim ıpadimiz yokbi karıştır. onda sanırım tel no yerine mail adresi giriyosun. benim eltide var oğrenirim sana. yada bak işte bi karıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?