2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr felixii bugun girmiş 14 de kimse görmedimi niye bu kız selam vermeden girdi cıktıı. oda mı bişe ye darıldı dicem darılsa bize kalayı ceker öle gider o potansiyeli gördum ben onda

Anaamm bi gittim geldim ki silmeler silinmeler sitemler falan:26:

Bu kiz bugun delirdi. Sabahtan beri uyumadi bi aksilik bi sinir valla bezdim bi de agzimi gozumu yirtti tirmalaya tirmalaya bagirmiyorum oyun zannemesin diye ama acidan agladim resmen yaa
Simdi sizdi bakalim ne kadar uyuycak

Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, halı yıkamacılar vs olmasa ne yapardık yav. Analarımız nasıl yapıyormuş hala çözemedim. Hala işleri yetiştiremiyorum halaa

kızlarr felixii bugun girmiş 14 de kimse görmedimi niye bu kız selam vermeden girdi cıktıı. oda mı bişe ye darıldı dicem darılsa bize kalayı ceker öle gider o potansiyeli gördum ben onda

Felixi giriyor ama yazmıyor kaçgündür:44: Bende dündü galiba tam gördüm altta yazacaktım, pc kapandı - batarya bitik kablo kıpırdayınca gidiyor-

Gevherin yok çok uzun zamandır.
Birde geriatri yok girmiyor hiç
Gulsun giriyor hemen çıkıyor
Çirkinördekyavrusu da yok galiba bir süredir... vs birsürü var farkında olduğumda nickleri unutuyorum hep.

ahanda yine günahımı aldı, konumuzla hiç bir ilgisi yok bi kerem.. tamamen bambaşka bir konu:)))) buluşmayla da ilgili değil söylemiycem çatla ( sana da dil çıkaran smile)

Kız bu FaceTime mıdır nedir tabletten yapamaıyomuyuz
Burdada var öle bişi ama ben hiç kullanmadım

ahanda yine günahımı aldı, konumuzla hiç bir ilgisi yok bi kerem.. tamamen bambaşka bir konu:)))) buluşmayla da ilgili değil söylemiycem çatla ( sana da dil çıkaran smile)

sen neyden giriyosun tel denmi mobil surumse smile yok onda. full site yazıyodu o sayfanın en altında. ona tıklayınca normal site acılıyo ama bu seferde cok yavaş çalışıyo. bende 2 side mevcut. cok darlanırsam mobil sürümden giriyorum sonra kimseyi beğenemeyince ve smile yaamayınca kendimi eksik hissediyorum normal sürüme geciyorum. alışmış kudurmuştan beterdir.

İyiki ücretsiz izne ayrıldım ha devlete borcumu bitiremedim anacım bugün yine aradılar borcum varmış laaannnn bir yere kaçmıyor dönecek geri
Toptan söyleseler ya şunu ben şimdi nasıl gidip vereyim iki bebeyle

Kız bu FaceTime mıdır nedir tabletten yapamaıyomuyuz
Burdada var öle bişi ama ben hiç kullanmadım

evet var ıpade ama bende bilmiyorum onun ayarını bizim ıpadimiz yok bi karıştır. onda sanırım tel no yerine mail adresi giriyosun. benim eltide var oğrenirim sana. yada bak işte bi karıştır.

sen hala direksiyon dersi almaya başlamadınmı bulamadınmı bi tanıdık toplasan 3 saatte tamamsın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…