Çıkarken soru sorup kaçayımda benide silin
Wavyimbabyim yoğurt işlemi tamamlanınca hemen dolaba mı koyuyorsun, biraz dışarda bekletiyor musun?:44:
Aysrecimcim hangi marka bastonpuset almıştın sen, aklında kalan iyi bir marka model var mı:44:
Tatlişkom albümden video ekleme yok diye biliyorum. Video yüklersende buradan paylaşman gerekir galiba linki.
Şenaysen bebeler birbirine girişince ayırma, enerjilerini atsınlar
ya bu bebeler uyku uyumuyor canim degisikler ne diimm
salamura guzel olur da yaprak cikti mi yahu :44:
hah di mi aciklama yap canimi ye
Ee ben bardaklara öyle havlu koymamıştım. Sulanmasın diye falan mı ? Borcamda dediğin aklımda da onlarada yapmadın
Benim oğlanda korkuyordu şimdi bana vermiyor kendi süpürüyoryok cnm ama haziranın ortası gibi ordayım buyuk ihtimalle. bende cok sıkıldım artık burda.
kızlar yaa evi cok zor supuruyorum oğlan sesi duydumu basıyo cığlığı 1 odam kaldı oda bitse iyiydi. süpürdüğüm odanın kapısını kaapadım kendi oturduğu odayı kapadım tv sesini de actım ama banamısın demedi. şimdi attım beşiğine uyusun bakim salonu öle yaparım kaparımda kapıları inşallah bugunluk böledir
benimki dün ütüye yaptı aynı şeyi düşün:44:
MSOE üzüldüm ya keşke kullanabilseydin
Nane limon koysak nasıl olur kikizimda var bir cadaloz potansiyeli anasi gibi cidden
ama kizanda da var bazen resmen bir horozlaniyor bagirarak aglatiyor kizi
istanbuldan sonra bir de ankara yapsana guzelim bize de bulusma bahanesi olur
ya kizlar bir de utunun ici kireclenmis nasil temizliycem ben bunu :44:
Sadece emiyorsa diştendir canım jel sür soğuk dişlikler ver eline çok işe yarıyor çok huzsuzlanırsa ver fitilitopikcanlarımmmmmnasılsınızz
tatlişkom poyraz da eksiden saç kurutma makinesine bana mısın demez di , amaşimdi sesi duyunca büküyor dudağı başlıyor beeee beeeeeeee diye ağlamaya
bizde biir şey yememe durumu devam ediyor halbuki bu günden umutlu idim , emdiği için üstelemek istemiyorum , yemek seçse birni yer diğerini yemez dimi ama ağzını bile açmadığına göre , huysuzlukta tam gaz,kucağımda yaşamaya karar verdi evde olduğu süre içinde , sanki az ateşi var gibi geliyor ama ölçüyorum 36,5 çıkıyor , ,şimdi biraz uyudu iyi gelir belki ona da,bendebir kahve içeyim ,
bişi itiraf edeyim bu arad bu ev kadınlığının en zor tarafı akşamane pişirsem acaba düşüncesi zannımca,düşünce aklıma geldikçe düğümleniyorum yaa ,
alsen senin minik zıpırcan a çok güldüm
öpimmm
Sanırsam ürünlerimiz aynıbende porçöz gibi bişe var ondan dokmuştum bide tamirciye vermiştim oda aynını yapmıştı sağolsun 15 tl sanki ben bilmiyodum porcoz dökmeyi.sonra o utu ölece allahın rahmetine kavuştu yeni aldım. şimdi sadece cubugunu temziliyorum. hatta iyi hatırlattın şimdide gidip sirkeli suya sokayım çubugu
bnimkinde otomatik temizleme varmış su doldurup iyice ısıtıyosun ışık sonunce hafif sallıyosun lavaboya dokuluyomuş ama denemedim
Şekerim. Boş ver benim ütü bozuldu yenisini aldık onu düşün bunu düşün bizi kim düşünsün anacımyaa kendime kızıyorum aslında eşyayı hor kullanıyorum ben
bak ütü orda duruyo git temizle di mi, yok anacım içimde yok
bi de o işim mi olsun diyo yüreğim kalmamış yaşlandım ben
Heee şimdi dersin iyiki unuttum diye ya yansaydı o zaman ne dicektinben mumlu bişe okumuştum samanında ama nasıl hiç hatırlamıyorum. ütü sıcakken mum mu suruyodun sonra hemen bezle temizliyodun gibi bişe
amannn wavyy biz birbirimiz için koyalım napcan gelmeyeni şimdi koysaydın rondo çalışısırken talya ne tepki veriyo gulerdik ben size oğlanın emziği beşikten düşürmüşte nsaıl bakıp peşinden ağlıyo onu çeker izletirdim
bu arada ben dun utu yaptım akşam sonra dışarı çıktık geldiğimde utu otomatik kapanmaya geçmişti açık unutmuşum. ama unuttuğumda iyi olmuş öle bi özelliği olduğunu oğrendim
haaa bu arada başka bişeyi daaaaaaan diye söylicem
şimdi efendim bu resim dalgasıylan herkesler birbirini ekledi mi, evet
ama selam bile vermiyolar 2 muhabbet etmiyolar soru sorup çıkıyorlar- resim mesim hak getire
ben bi de sizinle aynı hakları mı vercem bu kişilere
yanlış anlaşılmasın silemiyom da, amma velakin topikçek herkes aynı zeminde mi dans edioruz bilemedim.
tamam koyan koysun koymayan koymasın da
sen hiiiiiiiç resim koyma, 2 muhabbete katılma topicte, aaaaaay kızlar ben de sizi görcem bana ne bana ne diyene neden açıyom ben albümümü ya, bi de videomu koycam?
bu eskiden facebookta bi sürü arkadaşın olup gerekli gereksiz herkesin özeline dahil olması gibi..
siz ne diyonuz?
aynını düşündğm bende silemedim ilk işim mepgvn silmek olucak arkadaşlığımdan men edcem onu aha açık açık söyluyorum ne resim yukler ne gelir ne sohbet eder. baska kim var söyle wavyy cekinme ben arkandayımm cok haklısın.
ama eskilerden sildim valla
tatlişkom sözlerine alınıcam diyorum sonra yok canım takılmıştır tatlişkom bana diyorum, bilemedim. ben bir foto yükleyene kadar kaç saat uğraştım ben teknoloji özürlüyüm. onu da wavy'm kızdı aman yanlış anlaşılmıyım diye uğraşa uğraşa yükledim. ben daha şu smile olayınızı çözemedim arkadaşım.bak hep düz yazıp geçiyorum. ayrıca ben hep burdayım da fırsat buldukça da yazıyorum. benim kızım az uyur uyanınca hep kucak ister evdeyken yanımdan gitme ister. dışarda sorun yok ama.. arkadaş listenden çıkar canım benim hiç gücenmem:)))
tatlişkom sözlerine alınıcam diyorum sonra yok canım takılmıştır tatlişkom bana diyorum, bilemedim. ben bir foto yükleyene kadar kaç saat uğraştım ben teknoloji özürlüyüm. onu da wavy'm kızdı aman yanlış anlaşılmıyım diye uğraşa uğraşa yükledim. ben daha şu smile olayınızı çözemedim arkadaşım.bak hep düz yazıp geçiyorum. ayrıca ben hep burdayım da fırsat buldukça da yazıyorum. benim kızım az uyur uyanınca hep kucak ister evdeyken yanımdan gitme ister. dışarda sorun yok ama.. arkadaş listenden çıkar canım benim hiç gücenmem:)))
Buluşma fotolarını koyarım şekerim senin yerine tatlişkoma çatlasın
Ben geldim
Zıpırları aldım parka gittik şimdi oğlan uyudu kızıda sallıyom uyuyacak bende yemek yapıcam
zati tatlişkom bizim buluşma zamanımız yaklaşıyo ya kıskandığından diyo ölee:))
wavyyy iris dediki söle ona ben telekomcularla çay içmedim. yattım bu saate kadar uyudumm.
vay vaaaaay telden haber de veriyo hanım
gelmemiş yani interneti öyle mi?
yok cnm tabiki takıldım yoksa şimdi senide sildiydim demin bi temizlik yaptım.
ama cidden senin böle yapmana kızıyorum. girip özet yapıp cıkıypsun. dinliyomusun peki bizimkilerin ne durumda olduğunubiliyomusun mesela. hani bi geçmiş yapıp cvp verip kendinde yazıp çıkmıyosun. sadece kendinden haber verip çıkıyosun. bende oğlanıı kucağıma alıp yazıyorum. yemek yedirirken b,le yazıyorum tel den. ama tabi ki herkez aynı olmak zorunda değil.
alsen senide silcem ama gıcıklığınasenınde bişene taktım ama sölemicem kırıldım asla sölemem ısrar etme sakın.
wavyyy iris dediki söle ona ben telekomcularla çay içmedim. yattım bu saate kadar uyudumm.
site nin parkı felanmı 2 cocukla surekli gidiyon park bahçe geziyon sen. be cok korkuyorum parka gidince cocuk kollamaktan yoruluyorum yaa
yahu tatlişkom diyorum ya hep burdayım yağmurun doğumgünüsünden yağmurun uyku sırasında göktuğ'un ağzına elini soktuğundan senin tek gözle buna güldüğünden, msoe'nin parisden bildiriyorum dediğinde seninde "bildir bildir bende mukabele evinden bildiriyorum nohutlu pilav yedim şiştim " dediğinden yaaaa yaaa daha sayayım mı??? ne hafıza bendeki de beee:))) geçmiş hep yapıyorum da demişsin ya cvp vermiyosun cvp vercek bi şey olmuyor ki:))) ayrıca da cvp yazabileceğim konulara da giip cvp yazıyorum, muhabbete katılmaca yapıyorum:)))
Yok kız normalde dedemiz alıyor arabaya götürüyor bizi çok güzel sakin bir park var oraya
Ama ben bugün evin yanındaki parka götürdüm ikisini bir salladım ikisini oturtdum kumlara oynadılar
Çıkmazsak uyumuyor be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?