2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayirmazsam kiyamet kopuyor kafa beyin kalmiyor yahu

Ee ben bardaklara öyle havlu koymamıştım. Sulanmasın diye falan mı ? Borcamda dediğin aklımda da onlarada yapmadın

nemlenmesini engelleyip sulandırmıyor
gerçi yendikçe yoğurt sulanır ama ilk yapıldığında dışarı verdiği buharı hapsetmelisin (isviçreli bilim insanı wavy )

bardakları da nasılsa ağzı açık yapıyorsun, iş bitince makinenin içindeyken kağıtla kapat istersen sonra buzdolabına alırken açar öyle koyarsın

slmmm
sonunda bızde olduk asımızı
oğlumda 10200 olmuş kılosu boyuda 78 cm

su çiçegıde eklenmıs ası takvımıne haberınız vardır sanırımda yınede yazayım dedım

Benim oğlanda korkuyordu şimdi bana vermiyor kendi süpürüyor

benimki dün ütüye yaptı aynı şeyi düşün:44:

MSOE üzüldüm ya keşke kullanabilseydin

Ütü saç kurutma makinesi ve mikser oğlum hala kaçar bunlardan
Ama kızda şimdilik yok bişi cessur mu olcak ne
Nane limon koysak nasıl olur ki
Sadece emiyorsa diştendir canım jel sür soğuk dişlikler ver eline çok işe yarıyor çok huzsuzlanırsa ver fitili
Gerçekten ev hanımları zor iş anacım ömrü hayatımda şu 2 senede yaptığım yemeği yapmadım bıktım artık

Sanırsam ürünlerimiz aynı
yaa kendime kızıyorum aslında eşyayı hor kullanıyorum ben
bak ütü orda duruyo git temizle di mi, yok anacım içimde yok
bi de o işim mi olsun diyo yüreğim kalmamış yaşlandım ben
Şekerim. Boş ver benim ütü bozuldu yenisini aldık onu düşün bunu düşün bizi kim düşünsün anacım

Heee şimdi dersin iyiki unuttum diye ya yansaydı o zaman ne dicektin

Kesinlikle katılıyorum hatta benim eklemediğim kişiler var
Ben şimdi bakım silicem kusura bakmasınlar

Ben geldim
Zıpırları aldım parka gittik şimdi oğlan uyudu kızıda sallıyom uyuyacak bende yemek yapıcam

tatlişkom sözlerine alınıcam diyorum sonra yok canım takılmıştır tatlişkom bana diyorum, bilemedim. ben bir foto yükleyene kadar kaç saat uğraştım ben teknoloji özürlüyüm. onu da wavy'm kızdı aman yanlış anlaşılmıyım diye uğraşa uğraşa yükledim. ben daha şu smile olayınızı çözemedim arkadaşım.bak hep düz yazıp geçiyorum. ayrıca ben hep burdayım da fırsat buldukça da yazıyorum. benim kızım az uyur uyanınca hep kucak ister evdeyken yanımdan gitme ister. dışarda sorun yok ama.. arkadaş listenden çıkar canım benim hiç gücenmem:)))

Buluşma fotolarını koyarım şekerim senin yerine tatlişkoma çatlasın

yok cnm tabiki takıldım yoksa şimdi senide sildiydim demin bi temizlik yaptım.
ama cidden senin böle yapmana kızıyorum. girip özet yapıp cıkıypsun. dinliyomusun peki bizimkilerin ne durumda olduğunubiliyomusun mesela. hani bi geçmiş yapıp cvp verip kendinde yazıp çıkmıyosun. sadece kendinden haber verip çıkıyosun. bende oğlanıı kucağıma alıp yazıyorum. yemek yedirirken b,le yazıyorum tel den. ama tabi ki herkez aynı olmak zorunda değil.

alsen senide silcem ama gıcıklığına senınde bişene taktım ama sölemicem kırıldım asla sölemem ısrar etme sakın.

wavyyy iris dediki söle ona ben telekomcularla çay içmedim. yattım bu saate kadar uyudumm.

yahu tatlişkom diyorum ya hep burdayım yağmurun doğumgünüsünden yağmurun uyku sırasında göktuğ'un ağzına elini soktuğundan senin tek gözle buna güldüğünden, msoe'nin parisden bildiriyorum dediğinde seninde "bildir bildir bende mukabele evinden bildiriyorum nohutlu pilav yedim şiştim " dediğinden yaaaa yaaa daha sayayım mı??? ne hafıza bendeki de beee:))) geçmiş hep yapıyorum da demişsin ya cvp vermiyosun cvp vercek bi şey olmuyor ki:))) ayrıca da cvp yazabileceğim konulara da giip cvp yazıyorum, muhabbete katılmaca yapıyorum:)))

site nin parkı felanmı 2 cocukla surekli gidiyon park bahçe geziyon sen. be cok korkuyorum parka gidince cocuk kollamaktan yoruluyorum yaa

Yok kız normalde dedemiz alıyor arabaya götürüyor bizi çok güzel sakin bir park var oraya
Ama ben bugün evin yanındaki parka götürdüm ikisini bir salladım ikisini oturtdum kumlara oynadılar
Çıkmazsak uyumuyor be canım

ayyy dediğime diyceğimi bin pişman ettın beni sende de ne dil varmış pabuç kadar
he he hee gördünmü gaz adamı ne hale sokuyo nasıl şakıyosun bülbül gibi

o kadar cok çocuk kaçırma izledimki etkisi devam ediyo. bizim burda cok buyuk parklar var göturmedim hi,ç kızı korkudan babası göturdu 2 kere. çunku hem oğlanı hem kıza göz kulak olamam o parklarda. evin yanında var ordada kız kayamıyo kaydırağı bi acayıp çocuklar kayamıyo. sahile gidiyoruz bizde orasıda kalabalık oluyo ama oturuyorum kızın yanına kum a oğlanda kucağımda yada hemen yanındaki salıncağğa koyuyorum saalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…