2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yatiyorum canim sıkıldı. Şu kız akiam aşagıda arkadaşındaydı diğer komşuda gelmiş benım kıx 3 yaşındaki oğlundan dayak yemiş. Kaç kere vurdu diyorum çok vurdu diyo fıtığına gelmiş canı yanmış. Bunu mu gebertıyım oğlana vurmadı diye yoksa gidip anasınıda danasınıda duvardan duvara vurayım öyle ki sinir bastı

bu sinirle niye gidip yatıyon
çocuklar arasında olur öyle şeyler ne yazık ki
anlıyom ben seni, kıza da kızıyondur belki içinden kendini koruyamadı mı diye
bi kontrol et kızı, olumsuz bi durum yok demi

bu sinirle niye gidip yatıyon
çocuklar arasında olur öyle şeyler ne yazık ki
anlıyom ben seni, kıza da kızıyondur belki içinden kendini koruyamadı mı diye
bi kontrol et kızı, olumsuz bi durum yok demi

Yok wavy olmasın öle seyler şimdi değil ama ilerde beni anlarsın. Kuz kendini koruyamıyo korkuyo bu sefer hep dayak yiyo bak fıtık yerı acımış. 50 kişinin arasında dayak yenmez o milletede kızcam yarın bi çocuğu koruyamıyonyzmu diye çok darlandım . Sana vurana sen gül at diyemiyorum ben sende vur diyorum. Çocuk sürekli vuruyo çunku bilsem göndermezdim

canıııım duygularına hak veriyorum, anlamaz mıyım anlıyorum hassasiyetini tabiiki
demem o ki çocuklar yapıyo bunu, oyun gibi algılıyorlar belki de
ama evime bi komşu cocuğu gelse saldım çayıra yapamam ben de, gönderme sen de boşver eğer hassas bi kadın değilse

danasına bişey yapılmaz onu kızına yaptırcan
anasını da baştan aşağı sıva
anlamazlar yoksa dengesizler
ben bi kere yazlıkta bütün siteye giydirdim bi daha bulaşamıyolar anası manyak diye
onlar düşünsün artık

Ben samimi komşuma gönderdim torunu gelmiş çok iyi arkadaş benim kızla. Onlar sınradan gelmişler. Oğlan huysuz vuran bi çocuk aslında yağmur vursa yıkar onu ama vuramıyo. Ağlıcam sinirden. Dayak yemesin kardeşim kim vuruyosa oda vursun. Şu kuza öğretemedim vurmayı. Bşrbşrlerine vyrsalar gam yemicem bizimki hep dayak yer gider şikayet eder sadece naocak kadında oğluna git oyna ama vurma diyomuş. Öle olmaz huzuru kacırıyosa alcan eve göturcen çocuğunu ceza vercen yok öle

aha başladı gene

tatloşum bazı çocuk öyle oluyo sinirlenme, üzülme, benim oğlum da öyle
yap demeyle yapmıyo işte huyu öyle çocuğun
arada gaz ver kıza, kendini koruyabileceğini görünce biraz daha kendine geliyo merak etme
ama öyle çok da yırtık diil malesef
ben de çocukken öyleydim:44:

Evet cazgır yapamadım bi turlu çok kibar bize cekmedi hiç. Off ne gazlar verıyoruz ama yok almıyo.
wavy hatun iyi geceler diler topkeklerine :80:

Hadin bende kaçtım

Hasbinallahvenivelvekinn.
Bi türlü çıkamadım.

Facebookta aratılınca cıkmıyomu??? Varmışta benim işim olmaz. Bide burada internetle calışıyo neden giremiyosun facebook dahamı kolay ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…