anne sütü alınca yogurt pek önemli degilmiş diye duyunca dedim yogurdu azaltıp kıyma tavuga mı yönelsem
Yoğurt zaten doyurmazki ben bazen çorbanın yanında bi fincan yogurt da yediriyorum.
benimki muzlu yiyor ya ondan dedim tok mu tuyor tatlişkom:44:
Ice sakın öle alma o buyuk çocuklar için hiç yatmıyo. Çocuk kazık yutmuş gibi oturuyo. Uyuyuncada kafa durmuyo duşuyo. Haşim işcan a gitt yarar pozisyonlu al.
J
Neyi muzlu yiyo yogurdumu?? Gercek muz mu peki? Bende meyvesine yogurt karıştırıyorum. Mesela akşam 6 gibi yogurt yese 7:30 8 gibide tahıllı verıyorum
Evet bildigimiz çikita muzyogurt da ev yapımı
Ben de artık allah ne verdiyse verecem
Anladım hazır muzlu yoğurtmu diye sordum. Huzel bendenyapıyorum bazen öle. Ben en fazla 2 saat sonra yemek verıyorum
Tatlişkom son yüz msj atsan kapcan 5 kalbi
sen önce nickimi doğru yaz güzel kız
ama sen butun kıyafetlere giriyon ya ben ya ben ???
kesin sendin uykun gelmistir 50 dene topik gezmisindir yine
Mosemm burdamusin degilmisin burdaysan 3 kere el salla
Bende yatiyorum canim sıkıldı. Şu kız akiam aşagıda arkadaşındaydı diğer komşuda gelmiş benım kıx 3 yaşındaki oğlundan dayak yemiş. Kaç kere vurdu diyorum çok vurdu diyo fıtığına gelmiş canı yanmış. Bunu mu gebertıyım oğlana vurmadı diye yoksa gidip anasınıda danasınıda duvardan duvara vurayım öyle ki sinir bastı
Evet bildigimiz çikita muzyogurt da ev yapımı
Ben de artık allah ne verdiyse verecem
Az mı ki 15 kilo genelinde öyle yazıyor baktımda. Zaten kilo sorunumuz yok oğlum çok fit, kilosuna dikkat ederIce ben 104 tl ye kipa dan aldım tam yatıyo sepetli yağmurluklu fena değil kilıta takmıştım ama bunlarda 15 kg ya kadar diyo
Salamur yaptım inşallah yapabilmişimdir yaniBen cıkıyorum sizin havanız yerinde değil yazmıyosunuz hadi iyi günlerrr
Sen paylaş paylaş. Bakamadığıma yanarım demişlernabersiniz?
alsen hala evde misiniz?
ice daisycim örnek öyle görünce paylaştım sen tabi değerlendir kendine en uyanı al
aysre gündüz gündüz seni görmek ne güzel
Ben azcık daha bakayım modellerebende wayiiii ninlink e tıkladımsonra tam bu arabayı bulmuştum sana ama yatar pozisyonu anlatmak için , ama bende bu pahalı ,birde kargo ücreti olabilir ,ben bir keresinbde arabanın yağmurluğu için yağmurluk kaadar kargo ödemiştim de mother care nin d aynı fiyatta ortalama diye biliyorum bir bakınıcağım , birde haşim işçcan da 100 civarında bir rakama alabilrisin yatar pozisyonlu ,biz idare ediyoruz zaten uzak mesafe pek çıkmadım ,
wayv immmmmmmmmmmpaşa ile karşılıklı krizi sonrası o uyudu bende kendimi evde derin sessziliğe verdim , çıt çıkartmıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?