2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sepeti yok bide internetten alma yaa gidin unkapanına bak gör oturma yerıne rahat sürülğyomu hem burdada bu fiyata mothetcarede alırsın

Ice ben 104 tl ye kipa dan aldım tam yatıyo sepetli yağmurluklu fena değil kilıta takmıştım ama bunlarda 15 kg ya kadar diyo

nabersiniz?
alsen hala evde misiniz?
ice daisycim örnek öyle görünce paylaştım sen tabi değerlendir kendine en uyanı al
aysre gündüz gündüz seni görmek ne güzel

sen önce nickimi doğru yaz güzel kız

kodluyorum W ashington Adana V an Yozgat

ama sen butun kıyafetlere giriyon ya ben ya ben ???

kesin sendin uykun gelmistir 50 dene topik gezmisindir yine

Mosemm burdamusin degilmisin burdaysan 3 kere el salla

yok canım ya gezmedim de, dün gece telefondan girince ekran ne küçük öle ne sıkıcı bişi o

genelde çoçuk kavgası yüzünden tartışan ebeyevnlere kızılır ama sanırım bende senin yerinde olsamsinirler tepemde dolaşırdım , annesine bir şey demek para etmez düşünce olsaydı baştan yaptırtmazdı , o nedenle sen en iyisi kıza vurmuyorsa bile öyle bir şey olunca eve gelmesi gerektiğini öğretmeye çalış , bu geldi aklıma

bende wayiiii nin link e tıkladımsonra tam bu arabayı bulmuştum sana ama yatar pozisyonu anlatmak için , ama bende bu pahalı ,birde kargo ücreti olabilir ,ben bir keresinbde arabanın yağmurluğu için yağmurluk kaadar kargo ödemiştim de mother care nin d aynı fiyatta ortalama diye biliyorum bir bakınıcağım , birde haşim işçcan da 100 civarında bir rakama alabilrisin yatar pozisyonlu ,biz idare ediyoruz zaten uzak mesafe pek çıkmadım ,
wayv immmmmmmmmmm paşa ile karşılıklı krizi sonrası o uyudu bende kendimi evde derin sessziliğe verdim , çıt çıkartmıyorum :))

Evet bildigimiz çikita muzyogurt da ev yapımı
Ben de artık allah ne verdiyse verecem

cnm bende artık Allah ne verdıyse verıyorum valla eskısı gıbı kasmıyorum..zaten benım kız ev yemeklerı sevıom..sabah kahvaltısını yaptırıyorm ara ogunde meyve aksam ustu sebze yada et balık yemegı aralarda kuru meyve ve yogurtta verdıgım oluo tabı..ben aksam ne yemek yapacaksam kızımıda ondan yedırıorm artık sorun olmuyo cok sukur

Ice ben 104 tl ye kipa dan aldım tam yatıyo sepetli yağmurluklu fena değil kilıta takmıştım ama bunlarda 15 kg ya kadar diyo
Az mı ki 15 kilo genelinde öyle yazıyor baktımda. Zaten kilo sorunumuz yok oğlum çok fit, kilosuna dikkat eder
Ben cıkıyorum sizin havanız yerinde değil yazmıyosunuz hadi iyi günlerrr
Salamur yaptım inşallah yapabilmişimdir yani
nabersiniz?
alsen hala evde misiniz?
ice daisycim örnek öyle görünce paylaştım sen tabi değerlendir kendine en uyanı al
aysre gündüz gündüz seni görmek ne güzel
Sen paylaş paylaş. Bakamadığıma yanarım demişler
Ben azcık daha bakayım modellere Öyle gidip alamam ki onu arabayı satmadan yapacaktım, şimdi öyle kaldım.
Bu ay zaten yeterince para harcıcam, halı, koltuk yıkatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…