kızlar bebegınıze cılek verıomusunuz..ben verdım hıc sorun yasamadım ama doktorlar 1 2 yasından once vermeyı onermıolar.:44::44:
Nassı yanii???Hemen çıkayımda bazıları başbaşa kalsın
herkese günaydınlarrrr ctesi çalışan biri olarak benim yerimede uyuyun güzel anneler
Günaydınherkese günaydınlarrrr ctesi çalışan biri olarak benim yerimede uyuyun güzel anneler
Ceyda ile ikiniz bakışın başbaşa kalın demek istemiştim, düzgün trip ve gönderme yapamadım galibaNassı yanii???
Bende calışmayan bi anne olarak 8 de kalktım tavşancık harry i izliyorum
Kız bizi odadan attıı "çıkın dedi uyuyamıyorum sesinizden" bizde cıktık. Babamızda uyuyo bare bende oğlanla markete gideyim
Kız alsen candy de kaçıncı level dasınsinir hastası olsn varmış benım kız kardeşim aynı yerde takılmış kalmış ilerleyemiyomuş sinirden kuduruyoduy geçen
Yok wavy olmasın öle seyler şimdi değil ama ilerde beni anlarsın. Kuz kendini koruyamıyo korkuyo bu sefer hep dayak yiyo bak fıtık yerı acımış. 50 kişinin arasında dayak yenmez o milletede kızcam yarın bi çocuğu koruyamıyonyzmu diye çok darlandım . Sana vurana sen gül at diyemiyorum ben sende vur diyorum. Çocuk sürekli vuruyo çunku bilsem göndermezdim
Ben samimi komşuma gönderdim torunu gelmiş çok iyi arkadaş benim kızla. Onlar sınradan gelmişler. Oğlan huysuz vuran bi çocuk aslında yağmur vursa yıkar onu ama vuramıyo. Ağlıcam sinirden. Dayak yemesin kardeşim kim vuruyosa oda vursun. Şu kuza öğretemedim vurmayı. Bşrbşrlerine vyrsalar gam yemicem bizimki hep dayak yer gider şikayet eder sadece naocak kadında oğluna git oyna ama vurma diyomuş. Öle olmaz huzuru kacırıyosa alcan eve göturcen çocuğunu ceza vercen yok öle
Tavuk eti ancak organik bulursan ver digerleri cok hormonlu. Balik haftada bir yeter. Kirmizi et de yeseydi sebze corbasina koyardin kusbasi veya kemik suyu seklinde. Onun yerine sulu kofte izgara kofte dolma falan gibi verebilirsin. Benim dr soyledikleri bunlar. Ama dengesiz beslemiyosun sonucta bizden bir ay kucuksunuz. Yavas yavas gecersin ete deefe nin beslenme düzeni
kahvaltı bulamaç
meyve
yogurt
akşam tahıllı mama en fazlası 80 cc yi bulur
4 saatte bir de anne sütü veriyorum
sebze çorbası içmes kendini kusturuyor
şimdi kafamı karıştıran şey hafta da kaç gün kırmızı et tavuk balık vermeliyim
kırmızı ete beş gün diyen var
ve tavuk balık henüz yememiştir asıl mesele şu ben dengesiz mi besliyorum hissindeyim
sizler nasıl yapıyorsunuz
forumun amacına uygun bir sorudur umarım
İste oyle hem guzel hem muhtesem olunca saldirgan olamiyor lulecanim. Ne kadar kizsan haklisin bnim de yegenlerimden biri vuran digeri aglayan cinsten. Yazik kizcagiz surekli dayak yiyor otekinin anasi da donup bisey demiyor. Dun diyodum ben de oyle cocugum olsa insan icine cikarmazdim. Milletin coluk cocugunu niye rahatsiz ediyim. Bence de anasiyla konus sonucta yagmurun huyu bu vurmuyor diyosun. Yavrum yaa. Ama gene de ogretmeye calis hakkini aramayi. Okulda falan da sorun olur ilerde.
Tavuk eti ancak organik bulursan ver digerleri cok hormonlu. Balik haftada bir yeter. Kirmizi et de yeseydi sebze corbasina koyardin kusbasi veya kemik suyu seklinde. Onun yerine sulu kofte izgara kofte dolma falan gibi verebilirsin. Benim dr soyledikleri bunlar. Ama dengesiz beslemiyosun sonucta bizden bir ay kucuksunuz. Yavas yavas gecersin ete de
Alışık değiliz ya trip atmana ondan galiba anlamadımGünaydın tüm topic halkına
Kimseyi online göremiyorum ama Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 15 ziyaretçi) :44:
GünaydınÇalışmasam evde olsam uyuyor olurdum diyorsun yani
Ceyda ile ikiniz bakışın başbaşa kalın demek istemiştim, düzgün trip ve gönderme yapamadım galiba
haftada iki kere köfte yapıyorum avuç içi kadar suyla çok keyifli yemese de yutturuyorum
gerçekten kafam çok karıştı haftaya dr kontrolüne gidecez bakalım o ne diyecek
kilosu iyi ama fos beslemiş miyim diyorum 6 ögün falan da hakgetire 4 ü zor sıgdıryorum bir güne
Hepsiburada da en çok satılanlardaymış. Şimdi tek aysrenin dediği yatar pozisyon olsun detayı aklıma takıldı. Ona tam karar verirsem bu güzelmiş gerçekten, yorumlarda güzel.günaydıııın :80:
ice daisycim baston puset arıyordun ya, karşıma şöyle bişey çıktı belki değerlendirmek istersin
Grupanya! - WellGro Easy Wheels Katlanabilir Baston Bebek Arabası 149,90 TL yerine 74,90 TL!
edit: hepsi burada da daha ucuzmuş
WellGro Easy Wheels Baston Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Ben çoğu gün 4ü bile sığdıramıyorum hala :)haftada iki kere köfte yapıyorum avuç içi kadar suyla çok keyifli yemese de yutturuyorum
gerçekten kafam çok karıştı haftaya dr kontrolüne gidecez bakalım o ne diyecek
kilosu iyi ama fos beslemiş miyim diyorum 6 ögün falan da hakgetire 4 ü zor sıgdıryorum bir güne
Bende zombican annesine göre çok hayalperest bulmuştumdaıce_daisycim eşimle haftasonları sırayla demiri oyalıyoruz biraz o uyuyor biraz ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?