2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sahira
Face grubu var birkaçtane. Kapalı- gizli gruplardan sanırım. Aratınca cıkan grup var galiba 2012 Temmuz-Ağustos anneleri diye canım.

Muffin; krema kullanmak ne kadar doğru bilemedim ama canımcım :44:

Hepinize iyi geceler, haydi uyuyalım

Hemen çıkayımda bazıları başbaşa kalsın
Nassı yanii???
herkese günaydınlarrrr ctesi çalışan biri olarak benim yerimede uyuyun güzel anneler

Bende calışmayan bi anne olarak 8 de kalktım tavşancık harry i izliyorum

Kız bizi odadan attıı "çıkın dedi uyuyamıyorum sesinizden" bizde cıktık. Babamızda uyuyo bare bende oğlanla markete gideyim

Kız alsen candy de kaçıncı level dasın sinir hastası olsn varmış benım kız kardeşim aynı yerde takılmış kalmış ilerleyemiyomuş sinirden kuduruyoduy geçen

Mutlusuuu mandıra açıkmı çalışıyomu
Öpüyorum hepinizi markete gideyım şunlar uyanıp kahvaltııııı diye cıngar cıkarmadan

Günaydın tüm topic halkına
Kimseyi online göremiyorum ama Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 15 ziyaretçi) :44:

herkese günaydınlarrrr ctesi çalışan biri olarak benim yerimede uyuyun güzel anneler
Günaydın Çalışmasam evde olsam uyuyor olurdum diyorsun yani
Ceyda ile ikiniz bakışın başbaşa kalın demek istemiştim, düzgün trip ve gönderme yapamadım galiba

Son düzenleme:
efe nin beslenme düzeni
kahvaltı bulamaç
meyve
yogurt
akşam tahıllı mama en fazlası 80 cc yi bulur
4 saatte bir de anne sütü veriyorum
sebze çorbası içmes kendini kusturuyor
şimdi kafamı karıştıran şey hafta da kaç gün kırmızı et tavuk balık vermeliyim
kırmızı ete beş gün diyen var
ve tavuk balık henüz yememiştir asıl mesele şu ben dengesiz mi besliyorum hissindeyim
sizler nasıl yapıyorsunuz
forumun amacına uygun bir sorudur umarım

İste oyle hem guzel hem muhtesem olunca saldirgan olamiyor lulecanim. Ne kadar kizsan haklisin bnim de yegenlerimden biri vuran digeri aglayan cinsten. Yazik kizcagiz surekli dayak yiyor otekinin anasi da donup bisey demiyor. Dun diyodum ben de oyle cocugum olsa insan icine cikarmazdim. Milletin coluk cocugunu niye rahatsiz ediyim. Bence de anasiyla konus sonucta yagmurun huyu bu vurmuyor diyosun. Yavrum yaa. Ama gene de ogretmeye calis hakkini aramayi. Okulda falan da sorun olur ilerde.

Tavuk eti ancak organik bulursan ver digerleri cok hormonlu. Balik haftada bir yeter. Kirmizi et de yeseydi sebze corbasina koyardin kusbasi veya kemik suyu seklinde. Onun yerine sulu kofte izgara kofte dolma falan gibi verebilirsin. Benim dr soyledikleri bunlar. Ama dengesiz beslemiyosun sonucta bizden bir ay kucuksunuz. Yavas yavas gecersin ete de

haftada iki kere köfte yapıyorum avuç içi kadar suyla çok keyifli yemese de yutturuyorum
gerçekten kafam çok karıştı haftaya dr kontrolüne gidecez bakalım o ne diyecek
kilosu iyi ama fos beslemiş miyim diyorum 6 ögün falan da hakgetire 4 ü zor sıgdıryorum bir güne

Alışık değiliz ya trip atmana ondan galiba anlamadım

Ben bi çorba yapıyorum içine 2 kofte kadar kıyma atıyoyum iki gun veriyorum zaten 2 kase cıkıyor.çorbayı ya tavuklu ya kıymalı yspıyorum. Bizimki yiyo ama senın ki gibi anne sutum kslmadı veremıyorum bir iki gundur. Balık bende pek vermedim çunku bizde vakti değil diye yemiyıruz arada yağmur yesin diye levrek alıyorum ondada tadımlık yiyo.yogurdu ver meyvesini ver koftesyi yiyosa ver ilka çorba içecek diye bi kaide yok bence belki senınki çorba olarak sevmiyiyo. Fos beslemiş olmazsın çunku anne sutu alıyo

Hepsiburada da en çok satılanlardaymış. Şimdi tek aysrenin dediği yatar pozisyon olsun detayı aklıma takıldı. Ona tam karar verirsem bu güzelmiş gerçekten, yorumlarda güzel.
Ben çoğu gün 4ü bile sığdıramıyorum hala :)
ıce_daisycim eşimle haftasonları sırayla demiri oyalıyoruz biraz o uyuyor biraz ben
Bende zombican annesine göre çok hayalperest bulmuştumda

Ice sakın öle alma o buyuk çocuklar için hiç yatmıyo. Çocuk kazık yutmuş gibi oturuyo. Uyuyuncada kafa durmuyo duşuyo. Haşim işcan a gitt yarar pozisyonlu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…