2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktora gıttık kızlar..doktor largopen ve calpol yazdı.calpolu ıstemememe ragmen en ıyı surup calpol dedı ve ısrarla yazdı.kızımın bogazında az bı enfeksıyon vrmıs..

doktora gıttık kızlar..doktor largopen ve calpol yazdı.calpolu ıstemememe ragmen en ıyı surup calpol dedı ve ısrarla yazdı.kızımın bogazında az bı enfeksıyon vrmıs..

geçmiş olsun gıdıgıdımaaa , iyileşsin inşllah hemencik

Ben yokken muhabbet mi olur bee ,hey gidi heyyyy
Baksana zaten kimse yoktu birden kalabalıklaştı sen gelince

Geçmiş olsun gıdıcana, gıdısından öpelim hepimiz hemen iyileşsin

8000 sayfayı da devirmişiz haaa geveze ağustos topikolarıııııııııı

alışkınım ben mapusa da ,sizlerden ayrı kalmak koyuyo be adama
Biz de seni özledik

Niye calpol e ne olmuş ki veçmiş olsun hemso

muhabbet es verdi gene , gidiyom ben ,özgürlüğümü kutlamaya

selam kızlar, alıntı yapamadım, angara caddelerini ağlattım geldim bi sizlere bakiim dedim, şmdi yoğurt zamanı..

irisim geçmiş olsun, Allah bi daha düşürmesin diyelim:))
berfenur geçmiş olsun minik kuşa,
didemcim tebrik ederim, bizim de dşimiz çıksa da bizde parti yapsak,
tatlişkom'un temizliği bitmemiş sabahtan yapıcam diyodu şimdi kızı almaya gitti heralde,
alsenim minik bebişiniz sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah , pazara kızı da bırakamıycan şimdi onu da getirir sevimli pıtırı,
wavyim kv ler gelmiş gözün aydın:)))))

cok saol cnm benımm

nedemek cnmcım bebişler hasta olmasın olurlarsa da çabucak iileşsinler
benim oğlanıda salladım okaa uyudu ayagımda yerine koydum uyandı hemen fıtık oldum
bidaha sallıyım dedim yarım saat ugraştırrdı uyumadı sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…