saol canım kızımız oldu görsen minicik lannn bizimkiler çok büyümüş beAlsencin gozunuz aydin. Saglikla buyusun. Kiz mi erkekmi bebisiniz
dr antibiyotik vermedimi bu geceyi bir atlatın yarına toparlar inşallahsaolun kızlar netten baktım sımdı yuksek ates dusurme yollarına doru yolda ılerlıyorm cok sukur...atesı 39 u buldu ılac verecem ıns gecer yoksa acıle gıdecem optmm sızlerrı dua edın kızlar bebekerınıze cok ıyı bakınn
bunun 4 ü 5 i 6 sı varda var allah yardımcımız olsun4. Dis geliyor sanirim bizi bitirdi beeeaa
Oğlanda dorduncuyu hatta 5. patlatmış hafifte uzamış ben bugun gördum ama yanlış yerden patlatmış.
Alsencim nasıl görümce gittinizmi bebeği görmeye
Normalde 2 alt 2 üst ön dişler çıkmalıya (galiba) alttan 2 , üstten bir ön bide yanındaki ( köpek dişe doğru olan) çıkmış bilmem anlatabildimmiAlsen bizimkiler dana oldu danaaaa.
Kiz nerden cikmis disler niye yanlis yer
Ben bahar temizliğine de yeni başladım ondan olabilir o yorgunlukalsenn bebiş hayırlısı olsun ,iris siiznde hayırlısı olsun
ıcee bahar geçti be kuzu ne yorgunluğu , yaz geldi hadi ohhhhhhh mis miss
wayyy ,wavi,wavim, waayvimmsen ne planlar yapıon bu hafta hee ???? gecelere i akıcann , :118::124::124:
meryem i izlimmm bari son kesss
Bir arkadaşımın bebekide bu sırayla çıkarıyor. Oda yandakini bekliyordu diğeri fırtladıNormalde 2 alt 2 üst ön dişler çıkmalıya (galiba) alttan 2 , üstten bir ön bide yanındaki ( köpek dişe doğru olan) çıkmış bilmem anlatabildimmi
geldim nannnnnn
öslediniz mi bakiim:44:
geldim nannnnnn
öslediniz mi bakiim:44:
Sence
Ama artık sana diğer topicler yasak
yaaaa bana neee
Puanlar birikince tamamen banlıyorlarmış:26: Gitme boşver burda tartışak aramızda milli konuları
kaç puana daha ihtiyacım var ozman şimdilik 20
Bilmem ki 100mü acabaTatlışkomunda 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?