2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm ya doru soluosn hasta ıken daha bır mız mız oluolar ..benım kızda ole memede uyuyo besıge koyunca uyanıo sınnır oluorm ..neysekı sımdı yatıo hanfendı ılac verdım uyudu cok sukur darısı sana

çok gıcık dimi uyusunlar sonra yataga koy mıkır mıkır uyansınlar ah bu afacanlar ahh çekeceğimiz var ellerinden
aman uyusun fıstık hasta zaten uyusunda dinlensin

çok gıcık dimi uyusunlar sonra yataga koy mıkır mıkır uyansınlar ah bu afacanlar ahh çekeceğimiz var ellerinden
aman uyusun fıstık hasta zaten uyusunda dinlensin

gunduz neysede gece ole uyanmaları benı bıtırıyor valla kızım uyudu ama ben kendım uyumus kadar mutlu oldum..sıpa bende uyumadı annemın kucagında uyudu ..zaten benım kız anneanne asıgı.ısıme gelıyor benımde

hehe ne güzel sende rahat edersin cnm annanesinde takılırken aynen gece berbat oluyo yat kalk salla inat etsin uyumasın
sende inat et iice sinir bassın falan filan büyüsünler kurtulalım dicem ama büyüdükçe ayrı dertleri oluyo

Asemb bana guvenmiyomusunuz yas ben her sabah 2. Sayfa izliyorum gıtmış senaristte daha gelsede ben kabul etmem demiş. Yerine Vahide GÖRDÜM geliyomuş

Asemb bana guvenmiyomusunuz yas ben her sabah 2. Sayfa izliyorum gıtmış senaristte daha gelsede ben kabul etmem demiş. Yerine Vahide GÖRDÜM geliyomuş

Gecmis yapamadim ama alseni gordum
İrise gecmis oldun allah kurtarsin
Berfenur gecmis olsun minik nasil iyimi biraz daha

saol cnm ya aslında ıyı gıbıydı sımdı yıne huzursuzlastı..ılık dus aldırdım ıste kemık suyuna corba yaptım 2 3 kasık zorla yedı cok ıstahsız ..ılac verecem bırazdan off ılk defa böle oldu yaa cok zor

topikcanlarımmmmmm

topikolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:13::87::118::119:

doktora gıttık kızlar..doktor largopen ve calpol yazdı.calpolu ıstemememe ragmen en ıyı surup calpol dedı ve ısrarla yazdı.kızımın bogazında az bı enfeksıyon vrmıs..

geçmiş olsunnn , tez zamanda geçmiş olsun bak doktora gitmen iyi oldu , enfeksiyon varmış, belki gitmese idin ilerlerdi ,şimdi azken hemen düzzelir inşallah

aysree hürrem gitmişmi temelli merak ettim yahu

enee aysre de gitti bi cvp bulamadım hürremime

heee gitmiş afferin ona, Alalamn doktorlar rapor vermişler zaten kıza bir yıl gibi, yoğun stress sebebi ileynnn

ikinci sayfa hangi kanalda ben çalar saat izliyorumbazı bazı

alsenn bebiş hayırlısı olsun ,iris siiznde hayırlısı olsun
ıcee bahar geçti be kuzu ne yorgunluğu , yaz geldi hadi ohhhhhhh mis miss
wayyy ,wavi,wavim, waayvimm sen ne planlar yapıon bu hafta hee ???? gecelere i akıcann ,:118::124::124:

meryem i izlimmm bari son kesss

Bende izliyorum sabah kalkınca fatih portakal sonra kanalturkte 08:45 gibi 2. Sayfa başlıyo o kızlar takip ediyo hurremi

saolun kızlar netten baktım sımdı yuksek ates dusurme yollarına doru yolda ılerlıyorm cok sukur...atesı 39 u buldu ılac verecem ıns gecer yoksa acıle gıdecem optmm sızlerrı dua edın kızlar bebekerınıze cok ıyı bakınn

Dis istahsizlik yaiyor ama 39 u bulan ates yapmaz cnm. İnsallah iyi olur yarina kadar

oyhhh inşallah düşer yaa, tatlişkom doru diorrr su ile bol boll ama sakın sirkeli su değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…