Hee yaa zararli maddeler gibi buzlandikNapıyosuunuzzz gacılarBizim internet berbat valla mosem şahit :)))
Napıyosuunuzzz gacılar
Bizim internet berbat valla mosem şahit :)))
geçen gün sordum kızzzz ,gelemiyo diye ...işler yoğun tahmin ettimmmmm , büşra kuzu napıyo
sağol canımöncesinde işler yoğundu sonrasında 4 günlük bir tatil, kuzucukta iyi çok şükür çığlıklarına değişik tonlar ekledi, söylenip duruyor kıpırcığım ne yapıyor en son sümüklü bırakmıştım onu
buarada nerdeyse 10 aylık olcaz ama hala öne doğru emekleme yok, vitesler geriye takılı, normal midir?
yaaa geçmiş olsun, ceza meza olaylarıda mı varmış
hastalık yok çok şükür, kardeşim nişanlandı memlekete gittim, öncesinde de işler çok yoğundu.
kısa bir aile turu çok iyi geldi, gezdik dolaştık bol bol yemekler yedik
Bizimkide iki gundur ileri emeklemeye başladı çok şükür olur olur bazı cocuk emeklemez direk yurur benim yeğenim öyle yaptı bicim kız gibi emeklemedi
İris sabah beri internet ya yavaş ya yok meger bakım yapılıyomuş
ooh hayırlı olsun inşallah
gelin mi aldınız
damat mı?
afiyet olsun sen yiyebilirsin tabi
çirozcan nolcak
sümükler aka aka bittiiiisağol canımöncesinde işler yoğundu sonrasında 4 günlük bir tatil, kuzucukta iyi çok şükür çığlıklarına değişik tonlar ekledi, söylenip duruyor kıpırcığım ne yapıyor en son sümüklü bırakmıştım onu
buarada nerdeyse 10 aylık olcaz ama hala öne doğru emekleme yok, vitesler geriye takılı, normal midir?
irrriiiiiissssssss
öpüyos seniiiiii
Bizimkide iki gundur ileri emeklemeye başladı çok şükür olur olur bazı cocuk emeklemez direk yurur benim yeğenim öyle yaptı bicim kız gibi emeklemedi
İris sabah beri internet ya yavaş ya yok meger bakım yapılıyomuş
Yok işte ara ara gidiyo
Kız illaki son sayfayı okumuyolardır herhslde
Aradığı bi konuyu okuyo olabilir bizim konuştuğumuz dimi
bence çirozsunmaşallah oburuma, darısı bizimkine inşallah
damat aldık
çiroz değilim kii, yedim yedim hemde çok
sümükler aka aka bittiiii
geri emekleme normal diye biliyorum ama :44:
tatili de kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kiminlen öpüyonussssssssssssssssss
hızlandı mı bari hemşommmm
bence çirozsun
hamsi de olabilill
tatlışkomlan senaysen le
domuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...akşam dedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.valla girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?