2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yeni görüşme yöntemleri var, bende herşey mevcut, skype, whatsapp, tango, gtalk, benide ekleyin ama çok ayıp yaptığınız

sümükler aka aka bittiiii
geri emekleme normal diye biliyorum ama :44:
tatili de kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş gitmiş çok şükür, valla ayıptır solemesi kıskanmakta haklısın,ama henüz mardine gitmeyen varsa mutlaka gidin memleketim diye demiyorum görülmesi gereken bir yer,gidince de bana haber verin mutlaka
yediklerimi hiç saymıyorum bile

domuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...akşam dedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.valla girmem
taam taam konuşmayız, zaten senaysen toplantıya gitti
sen neyi beğendim MSOEEEE ,sen de onlarlasın biliyom
yok o tatloşumla takılıyo, biz daa görüşmedik
takılın oralarda buraya bişe yazmayınnnnnn :120::120::120::120::120::120:
kız uyandı geldim irisimmm

slm kızlar
hoşgeldin ceydaa irisden sonra sana da kavuştuk

bugun epey bi temizlik yaptım daha da var da artık oğlan uyandıgında yaparım
bi de yemek yapıcam çorbam varda bi de mücver yapam dıyorum tabi üşenmezsem

hee erik çorbası içdinmi kıs nasıl bişedir o öylee hayatımda tattığım en güzel çorbbaaa

hoşbulduk canımm
hee erik çorbası içdinmi kıs nasıl bişedir o öylee hayatımda tattığım en güzel çorbbaaa

çok merak eetim nannnnnn
erik hoşafını biliyom da çorbayı ilk duyuyom:44:

hoşbulduk canımm

çok merak eetim nannnnnn
erik hoşafını biliyom da çorbayı ilk duyuyom:44:

Çorbasını bilmiyorum ama yemeği çok harika, kuzu eti, kabak, biber domates ve erik ve yeşil soğandan yapılıyor, ekşi sevenler bayılıyor benim gibi, ama öyle çok ekşi de değil, tutturmak biraz zordur ama yemesi çok güzel

nasıl acep bi tarif alsak merak ettim denerim bi ara

hımm seherinde tarif versin de yapalım madem
diyet nasıl gidiyo cnm

canım içindekileri biliyorum ama tarifini bilmiyorum açıkçası,sadece yemesiyle ilgilendiğimden , anneme sorarım ama
diyet 4 kilo verdim ama devam etmedim, göbiş dışında problem kalmadı gibi ona da mekik çekmek gerekir ama üşeniyorum işte

tşk ederim cnmm sen zayıfsın zatii o göbek de gider kuzum hiiiç dert etme sen benım fotolara bakda gör beni
moralin yerine gelir haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…