papatyam skype var mı?
Alıntılarım hep gitmiş ya galiba sıpa oğlum gidip gidip modemi çektiğinden oldu.
Skypem vardı da nezamandır kullanmadığımdan unuttum adresi. Kardeşime sorayım, mesaj atarım canım
Skype kurulu değildi zaten nezamandır, pcyi kasıyor, kameramda yok ama :86:
olabilillceyda ya beni skype açmıo ordandamı ceza yedimmm ki
kıskandın di miiiii
sen de bi göriyim istiyon nasıl oluyomuşş
şimdi hemen bile online forum takip yap, orda çok komik konular açılıyo devamlı olarak
dayanamaz yazarsın
yersin ban ı
ya gene silmişin yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
benim neyim eksik niye skype almiyonuz benii
anlamadım ben oniiiii:44:
taam ben kuzuyu beğendim o olsun
koğuşağası zaten içime sinmedi
kadir inanır mıyım lan ben
ilk iki gün sadece meyve suyu nektar olmayacak ama kendin sıkacak marketlerdeki olmuoo kız nete yazıver hollywooddd diyeti diee bakkk
şimdi şöle oldu
iris 2. el forumunda hırsız dedi birine o da hırsız felan değilmiş iris çamur atmış ondan ceza yedi
ben bişey demediim halde yedim ceza neydi konuuuu, şöleki öpüşme eylemi vardı ya, o konuda bi apla bize ahlak dersi veriyodu,
işte ahlaksızlık bu fazla rahatlıktan oluyo vs babında
sadece quote yapıp biraz espri katmıştım olaya
ordan ceza yemişim anlamamış admin espri yaptıımı, onun düşüncelerini destekliyom sandı ordan yedim ceza
ben de istiyom ben deeeeeeanaaa napsam ki tespih de çok severim ben
dolmuşçular gibi yapmaya çalışmak çok eylenceli oluyo
benim neyim eksik niye skype almiyonuz benii
bilmem artık sabahı akşamımsn güncelleyince skype olydu ya onu diyom ya da ben ansı yaptık bilmiyore ,skype yüklü zaten :111::111::111:
tatar ceydaaaaaa
sıkarım kiii sıkacak aldık o kadar
yaaa , gayet lüks içinde yaşayan bi apla torlamış toplamış milletten eşyaları ,ben de ona laf attıydım ( hırsız demeyim mune apla kızıyo) ...
ben de istiyom ben deeeeee
yaaaa ama orda saedec akşamları olsun ,yasak burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam and hoşçakalın :80:
bi bakayım topkeklerime dedim- isimlerinizi bile görmek yeter bana bugünlük
kendinize iyi bakın, ben gideyim de öğle yemeği hazırlayayım
Selam Kızlar
bugün çok kez bağlandım ama selam vermeye bilem fırsat olmadı, bayadır giremiyorum okumak için bile bilmem farkeden oldumu :26: umarım herkeşler iyidir
çok yakın geçmiş yaptım da mapus olayları falan filon birşeyler olmuş, ne oluyor kiiii?
Selam Kızlar
bugün çok kez bağlandım ama selam vermeye bilem fırsat olmadı, bayadır giremiyorum okumak için bile bilmem farkeden oldumu :26: umarım herkeşler iyidir
çok yakın geçmiş yaptım da mapus olayları falan filon birşeyler olmuş, ne oluyor kiiii?
iris le ben ceza yedik de
ondan
sen neden girmedin hastalık felan olmasın da:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?