2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alıntılarım hep gitmiş ya galiba sıpa oğlum gidip gidip modemi çektiğinden oldu.

papatyam skype var mı?

Skypem vardı da nezamandır kullanmadığımdan unuttum adresi. Kardeşime sorayım, mesaj atarım canım
Skype kurulu değildi zaten nezamandır, pcyi kasıyor, kameramda yok ama :86:

ok bekliyom papatyam seninle de mesajlaşırızz

kıskandın di miiiii
sen de bi göriyim istiyon nasıl oluyomuşş
şimdi hemen bile online forum takip yap, orda çok komik konular açılıyo devamlı olarak
dayanamaz yazarsın
yersin ban ı

aY diğer topikler bana göre değil içimm şişdiii kocası aldatmış kendini sizce ne yapyım dioo içim şişdi wallaa

anlamadım ben oniiiii:44:

msn güncelleyince skype olydu ya onu diyom ya da ben ansı yaptık bilmiyore ,skype yüklü zaten :111::111::111:

taam ben kuzuyu beğendim o olsun
koğuşağası zaten içime sinmedi
kadir inanır mıyım lan ben

tatar ceydaaaaaa

ilk iki gün sadece meyve suyu nektar olmayacak ama kendin sıkacak marketlerdeki olmuoo kız nete yazıver hollywooddd diyeti diee bakkk

sıkarım kiii sıkacak aldık o kadar

yaaa , gayet lüks içinde yaşayan bi apla torlamış toplamış milletten eşyaları ,ben de ona laf attıydım ( hırsız demeyim mune apla kızıyo) ...

anaaa napsam ki tespih de çok severim ben
dolmuşçular gibi yapmaya çalışmak çok eylenceli oluyo
ben de istiyom ben deeeeee

benim neyim eksik niye skype almiyonuz benii

yaaaa ama orda saedec akşamları olsun ,yasak burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bilmem artık sabahı akşamı

selam and hoşçakalın :80:
bi bakayım topkeklerime dedim- isimlerinizi bile görmek yeter bana bugünlük
kendinize iyi bakın, ben gideyim de öğle yemeği hazırlayayım

selam and hoşçakalın :80:
bi bakayım topkeklerime dedim- isimlerinizi bile görmek yeter bana bugünlük
kendinize iyi bakın, ben gideyim de öğle yemeği hazırlayayım

lahmacunalrı yemeyinnnnnnnnnnnnnnnn

Selam Kızlar
bugün çok kez bağlandım ama selam vermeye bilem fırsat olmadı, bayadır giremiyorum okumak için bile bilmem farkeden oldumu :26: umarım herkeşler iyidir
çok yakın geçmiş yaptım da mapus olayları falan filon birşeyler olmuş, ne oluyor kiiii?

iris le ben ceza yedik de
ondan
sen neden girmedin hastalık felan olmasın da:44:

geçen gün sordum kızzzz ,gelemiyo diye ...işler yoğun tahmin ettimmmmm , büşra kuzu napıyo

iris le ben ceza yedik de
ondan
sen neden girmedin hastalık felan olmasın da:44:

yaaa geçmiş olsun, ceza meza olaylarıda mı varmış

hastalık yok çok şükür, kardeşim nişanlandı memlekete gittim, öncesinde de işler çok yoğundu.
kısa bir aile turu çok iyi geldi , gezdik dolaştık bol bol yemekler yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…