yaptım bile cok güzel yaparım türk kahvesini hadi gelde icelim canım
saol cnm ya gormedım valla...bıraz daha ıyı ılaclar ıse yaradı cok sukur..gece nöbet tuttk basında atesını kotrol ettık sureklı neysekı 39 un ustune cıkmadı su an ıyı en azından atesı dusmus keyfı yerınde
Selam kizlar. Ust dis ates yapti oglusa biraz ciplak gezdiriyorum zaten havada cok sicak. Kv ilk gun biraz taktim hala takigim az kaldi ama gun sayiyorum cunku oglum beni cok ozluyor. Haaa ewin icinde olmam yeterli yuzume bakmiyor ya neyse gerci bakcak olsada firsat verilmiyor ya neyse
Bayadir giremiyom nasilsiniz bir sey soracaktim ebe aradi gel kizamik yapalim dedi nasil siz yaptirdiniz mi ates ve huysuzluk oldu mu
hoşgeldin cnm bugun topikte pek kimse yok9. ayda yaptırdık cnm
tek aşı bacğından ateş huysuzluk felen yapmadı bizde çoğunlukta da yapmıyo
oyuzden rahat olabilirsin
Tsk ederim onceden haftasonu az olurdu artik yazgeldi kacamaklar hafta icinede sARkti desene
hoşgeldin cnm bugun topikte pek kimse yok9. ayda yaptırdık cnm
tek aşı bacğından ateş huysuzluk felen yapmadı bizde çoğunlukta da yapmıyo
oyuzden rahat olabilirsin
nedemek efenim aynen öyle oldu havalar güzel evde duran yok pek bebişler park ister oldu
benimde internet yoktu telden zor giriyodum daha dogrusu giresim gelmiyodu
e şimdi net var topiğe gelen yok
Bende telden giriyom bari birini bulmusken ben sorularimi sorayim :) ogunlerinde ne veriyosun
Yok cnm bizde bişe yapmadı yapanıda pek duymadım zatenBayadir giremiyom nasilsiniz bir sey soracaktim ebe aradi gel kizamik yapalim dedi nasil siz yaptirdiniz mi ates ve huysuzluk oldu mu
ASEMB sen nasıl sık girmeye bsşladın. Sardı dimiii seni gidi senii
Yok cnm bizde bişe yapmadı yapanıda pek duymadım zaten
Benimki emmiyo ondan corba yogurt mama kahvalti kasik mamalari seklinde giditovay vay vaaay
bizimki emiyo çok şükür saba son uyanmasında bolca emiyo uyandıktan yarım saat sonra kahvaltı
kimi gün peynir yumurta ceviz bulamaç kimi gün tek tek yediriyorum ozaman pekmezde oluyo
bazen omlet yapıyorum ayda birde kuymak yapıyorum değişik olsun diye
sonra uyutmadan emziriyorum yıne uyandıktan sonra çorba veriyorum ezogelin yayla tarhana ya da sebze çorbası
bir buçuk saat sonra emzirip peşine meyve püresi veriyorum sonra uyursa uyuyo uyumazsada bizimle akşam yemeginde ne varsa ona uygun onu yediriyorum 1buçuk saat sonra yogurt yatmadan da kimi pirinç unu kimi herobaby mamalarından veriyorum genelde böyle cnm menümüzsende neler var acep
olsun artik yiyolar cnm yemeleri iyi olsun kuzularınBenimki emmiyo ondan corba yogurt mama kahvalti kasik mamalari seklinde gidito
Gunaydin. Sicak ve uykusuz bi gun daha.sabah uykusuna hasret kaldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?