2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bayadir giremiyom nasilsiniz bir sey soracaktim ebe aradi gel kizamik yapalim dedi nasil siz yaptirdiniz mi ates ve huysuzluk oldu mu

yaptım bile cok güzel yaparım türk kahvesini hadi gelde icelim canım

hemmenn geliyorum :)) afiyet bal şeker olsun cnm oh miss :126:

önemli değil cnm benım aman çıkmasın ateşi iileşsin kuzucuk hemencecik nazar değiyo bizim afacanlara
çok zor o başında beklemek sabaha kadr çıkdımı çıkmadımı ateşi diye hadi beklemek neysede düşeremeyince kötü oluyo
Rabbim korusun yavrularımızı

a.s cnm hoşgeldin ah bu dişler ne çektik be dişlerden
ben mevzuya uzağım kuzum işe felenmi başladın diycem gün saydıgına göre değil :44:
hee tmm sanırım kursa gidiyodun umarım az kalmıstır sıkma canını

Bayadir giremiyom nasilsiniz bir sey soracaktim ebe aradi gel kizamik yapalim dedi nasil siz yaptirdiniz mi ates ve huysuzluk oldu mu

hoşgeldin cnm bugun topikte pek kimse yok 9. ayda yaptırdık cnm
tek aşı bacğından ateş huysuzluk felen yapmadı bizde çoğunlukta da yapmıyo
oyuzden rahat olabilirsin

ahanda şekerciik geldii kahvem nerdeeee ben yokken yapıyosun içiyosun
ben anlamam isterim bi orta kahve

Tsk ederim onceden haftasonu az olurdu artik yazgeldi kacamaklar hafta icinede sARkti desene

Tsk ederim onceden haftasonu az olurdu artik yazgeldi kacamaklar hafta icinede sARkti desene

nedemek efenim aynen öyle oldu havalar güzel evde duran yok pek bebişler park ister oldu
benimde internet yoktu telden zor giriyodum daha dogrusu giresim gelmiyodu
e şimdi net var topiğe gelen yok

nedemek efenim aynen öyle oldu havalar güzel evde duran yok pek bebişler park ister oldu
benimde internet yoktu telden zor giriyodum daha dogrusu giresim gelmiyodu
e şimdi net var topiğe gelen yok

Bende telden giriyom bari birini bulmusken ben sorularimi sorayim :) ogunlerinde ne veriyosun

Bende telden giriyom bari birini bulmusken ben sorularimi sorayim :) ogunlerinde ne veriyosun

vay vay vaaay
bizimki emiyo çok şükür saba son uyanmasında bolca emiyo uyandıktan yarım saat sonra kahvaltı
kimi gün peynir yumurta ceviz bulamaç kimi gün tek tek yediriyorum ozaman pekmezde oluyo
bazen omlet yapıyorum ayda birde kuymak yapıyorum değişik olsun diye
sonra uyutmadan emziriyorum yıne uyandıktan sonra çorba veriyorum ezogelin yayla tarhana ya da sebze çorbası
bir buçuk saat sonra emzirip peşine meyve püresi veriyorum sonra uyursa uyuyo uyumazsada bizimle akşam yemeginde ne varsa ona uygun onu yediriyorum 1buçuk saat sonra yogurt yatmadan da kimi pirinç unu kimi herobaby mamalarından veriyorum genelde böyle cnm menümüz sende neler var acep

ASEMB sen nasıl sık girmeye bsşladın. Sardı dimiii seni gidi senii

yok kız ondan değil ben önceden de girerdim pc de net olunca sonra ankaradan buraya taşındık
eve net bağlanamadı iskan olmayınca onu bekledik o arada telden gelmeye çalışıyodum da o zor olunca giresim gelmiyodu
bu haftasonu eşim acıdı bana vınn aldı baktı iskan olana kaa ben patlıycam sıkıntıdan evde:)
yoksam daha sık gelirdim ha bide akşamları kociş olunca pek giremiyorum ama gündüz oğlandan fırsat buldukça damlıycam cnm

Benimki emmiyo ondan corba yogurt mama kahvalti kasik mamalari seklinde gidito

Yine dustuk yollara yollara yollara
Ankara yolundan gunaydin toppikler
Gece de sessizmis burasi. Acilis da benden oldu bu sabah, yarin sabah da benden olur yuksek ihtimalle.
Ankaraya indigimizde hizli internete ulasinca gorusuruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…