2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olsa olsa şeytNın işidir yoksa allah halime acır vermez. Bende istşyorum nasıl oluyo o hippin sitesinemi üye olcaz. Nerde beleş orays yerleş

Hadi hayirlis canim ..pepee ye biz bakiyoz sarkilarina eslik ediyoruz oynuyoruz ama daha cok keloglan dikkatini cekiyor trt cocukta var canim sabah ve aksam saatlerinde oluyor

Hadi bakalim gecmis gitmis olsun canim asi konusunda ben unuttum aramayi aricaktim ama orda yoksa burdada yoktur..hay dilimi essek arisi sokmasin nerden sordum makarna olayini

Gelmesin sizlere yanik manik yaa Allah korusunn...
Pepeenin abisine cevabin

Canim kardesimi de seviyor bizimki hatta bende sevdim tatliskom kostebekgiller var suan
Sabah yataktan kalkiyodum corabimi verdi elime idilim ayy cok hosuma gitti kalkaarkalkmaz giyerim de ogrenmis akilli bidigim

Olsa olsa şeytNın işidir yoksa allah halime acır vermez. Bende istşyorum nasıl oluyo o hippin sitesinemi üye olcaz. Nerde beleş orays yerleş

aman bencede acısın şu an istemeyen herkese acısın en başda da bana aminnn üye olucan canm adresini falanda yaz gönderiolar eskiden daha çoık gönderiolardı da göndermez oldular

anaaammm kimlen takılıyomuş seherinde sööle çabuk

konuş konuş ,üçüz beşiz ,seneye üçüzler topiğinden toplayalım seni :18:
duck kapalı bizde niyeyse ,babytv açıktı ,duck oldu kapandı anlamadım :44:

ne yedin kız öyle

Canim kardesimi de seviyor bizimki hatta bende sevdim tatliskom kostebekgiller var suan
Sabah yataktan kalkiyodum corabimi verdi elime idilim ayy cok hosuma gitti kalkaarkalkmaz giyerim de ogrenmis akilli bidigim

hadi gözünaydın ..bizimki de giymeyi öğrendi ama tamamen çıkar amaçlı , çorap ve ayakkabı ne bulursa giy giy diyip kapıya götürüyo ,giy de çıkalım bian önce

topik kalabalıklaştımı bana mı öyle geliyo

evet bi kalabalığız sankim

bu arada , geçen sabiha paktuna dan bahsederken , çocuğunu bırakıp 1 yıl amerikaya gitmiş falan diye eleştirilmişti ,başka biyerde mi okudum bilmiyorum...anne iş'te kitabı nı okuyorum da orda bi örnek olarak bahsediliyo sadece bu durumdan ,okuyan yanlış mı anlamış acaba merak ettim :44:

siteye üye olmak yeterli mi , herhangi bi kutu talebi de yapcaz mı ,üye oldum ,beşizlerim var dedim

siteye üye olmak yeterli mi , herhangi bi kutu talebi de yapcaz mı ,üye oldum ,beşizlerim var dedim

toplu cevaplayayım dedim kız bişe yemedim tavuk sote ve yoğurt ekmeksiz neden se midem ağrıo bugün... umayda fena canım gezmek için yaptıklarına bak bizimkide dün adda demeyi öğrenmiş bütün gün adda die gezdi durdu... orada kampanyalardan istiyomusun gibi bişe vardı onu işaretliycennn

Anacim seninki hergun gidiyor disari alisik bakici abladada cocuklar var hevesli bidik:) bizimki kendi giyse daha cok sevincem hatta takla atcam corap cikarma adeti var maalesef bu ne yaman bi celiski bana giy diye uzatiyor kendisi cikariyor
Seher bulusmadan sonra bi gitti bi kac kere ugradi sonra ara ki bulasin nerlerde acep?
Kalabalikta gittmis kimse yazmiyoda

Batıralım hipp i kampanya yaptığına bin pişman edelim. Bu akşam ilk işim üye olup ürün istemek olsun. Sonra bi mesaj atarım biz bunların tadını alamadık bidaha gönderın diye.
Yagmurda basladı kıxı almaya gidicem. Oğlanla romantık romantık yururuz.

evet ,bunlar çok organik yavan bişe anlamadık diyek

evet sürekli giriyoz çıkıyoz eve ...zaten bizimki evi otel sanıyo kesin , haftasonu bile durmuyoz

evet ,bunlar çok organik yavan bişe anlamadık diyek

size bir çakallık öğreteyim hadi bide eşinizin adına üye olun ve farklı adres verin 2 tane olur

Tatlışkom gönderirdim ama meyve suyunu içti takım bozuldu
İrisscan bacım ben önceden uye olmustum. Kampanyaları kabul ediyorum gibi seyler varsa isaretle. Mesaj atarsan gönderirler aslında gercekten

Amerikaya karıyer için gıtmıs evet ama bu benim gozumde pek onemli değil dogrusu. Bende de bir kıtabı var okuyorum arada ama cokta saydıgım bir sahıs değil.
Sebebide bu görüşü: Sabiha Paktuna Keskin ocuk Sal ve Danmanlk Merkezi-STANBUL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…