Pipetten makarna gecirmece fikri guzel haslanmamis olandan bahsediyoruz dgilmi?
Makarna suzgecinden kurdani daha once soylemistin sordummu bnd hatirlamiyorum ama sorayim suzgecin metal olan mi plastik olan mi? Kurdan batiyor mu eline vs.?
Haşlanmamış düdük makarna:₺
Süzgeç metal benim ama plastik de olur. Eline bayırmadan atıyor ama tabi yanından hiç ayrılmıyorum, dikkatli olmak lazım
Amerikaya karıyer için gıtmıs evet ama bu benim gozumde pek onemli değil dogrusu. Bende de bir kıtabı var okuyorum arada ama cokta saydıgım bir sahıs değil.
Sebebide bu görüşü: Sabiha Paktuna Keskin ocuk Sal ve Danmanlk Merkezi-STANBUL
Gunaydin topikom yanliz mi kaldin sen burda oyyyy kiyamam
Bizbizemi konuscaz hocam. Sabah sabah pttcell le yormuslar seni yavrimuu. Didoda izinli.
umay iyi dimi bitti ates felan yok.
Oyle mayisan erkegin boynu altinda kalsin. ( boyun nasil altta kalir hayalimde canlandiramadim )
selam topikcanlar
meleğe kardeş geliyor. bugün hastaneye gittik dr ultrasonda keseyi gördü 5+2 haftalık kan testine ihtiyaç duymadı 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. bize gene 9 aylık bir maraton görüldü. radyasyonu da sorduk ilk 4 hafta radyasyona maruz kalmışsa zaten kse oluşmadan düşermiş
selam topikcanlar
meleğe kardeş geliyor. bugün hastaneye gittik dr ultrasonda keseyi gördü 5+2 haftalık kan testine ihtiyaç duymadı 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. bize gene 9 aylık bir maraton görüldü. radyasyonu da sorduk ilk 4 hafta radyasyona maruz kalmışsa zaten kse oluşmadan düşermiş
alcam bacım alcam ,bi yerden haber bekliyom ,gelince ilk işim o ,kaçırıyom muhabbetleri olmuyo böyle,bensiz muhabbet mi olurİris al şu akıllıdan cok akıllı olmasına gerek yok azda olsa yeter. Bixim oğlanında yumruğu ağzında geziyo. Senden bunları duydukça korkuyorum. Bide ne zaman başlıcaz dıyete ben aldım başımı kilolarla gidiyorum. Dunde cok tatlı yedım ozellikle mdoe nin istedıgınden 3 hslka kadar indirdim. Nasıl gidecek o
kızlar ya çin takvimine göre kız diyo bebiş için . sizin çin takvimi tutmuşmuydu benim melekte tuttu ama
oooo ,şimdiden başladın sen hesaplarabenimki tutmuştu ama etrafımda tutmayan da çok ...neticede %50 ihtimal değil mi ? kaç haftalık bu arada ?
5+2 haftalık canım ultasonla karından baktı göründü ben görünmez diye düşünmüştüm
selam topikcanlar
kızlar ya çin takvimine göre kız diyo bebiş için . sizin çin takvimi tutmuşmuydu benim melekte tuttu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?