• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu rahımde acıklık olayı nedır bırı anlatabılırmı.yanı vajınanın dısardan gorunen kısmında mı oluyor acılma.assagıya dogru.yoksa ıcerde mı oluyor.icerde oluyorsa bebegın kafası o dısardan gorunen daracık yerden nasıl cıkıyor:44::44:mecburen doktorun kesık atması gerekır yada ıkınmayla yırtılıyor sanırım:27::27:offf ben yatıp kalkıp dogumu dusunuyorum yaa

canım cok tatlısın
2 ay önce anneme dıyorum ben aynadan bakarım acıklık buyuynca gıderım dr a
evde sancı cekerım dıye
annem dedı onu nasıl görcen saf kızım orası vajına gırısı rahım ıcerde dedı
yanı ıcerde bı gırıs daha var
orda acıklık oluyormus
ama doktor kesıgı dısarıya vajına gırısıne atıyormus
ben bu yasımda ögrendım utanıyorum:17::17::17:

kızlar bu rahımde acıklık olayı nedır bırı anlatabılırmı.yanı vajınanın dısardan gorunen kısmında mı oluyor acılma.assagıya dogru.yoksa ıcerde mı oluyor.icerde oluyorsa bebegın kafası o dısardan gorunen daracık yerden nasıl cıkıyor:44::44:mecburen doktorun kesık atması gerekır yada ıkınmayla yırtılıyor sanırım:27::27:offf ben yatıp kalkıp dogumu dusunuyorum yaa

Benim nstde sancılarım cıkınca doktor bakalım acıklık var mı dedi alttan muayene sandım normal ultrasondan baktı ve yok iyi dedi sonuc olarak.

canım cok tatlısın
2 ay önce anneme dıyorum ben aynadan bakarım acıklık buyuynca gıderım dr a
evde sancı cekerım dıye
annem dedı onu nasıl görcen saf kızım orası vajına gırısı rahım ıcerde dedı
yanı ıcerde bı gırıs daha var
orda acıklık oluyormus
ama doktor kesıgı dısarıya vajına gırısıne atıyormus
ben bu yasımda ögrendım utanıyorum:17::17::17:

:1::1:ay tesekkur ederım canım sen daha tatlıymısın valla:9::9:
ben de sımdı ogrendım yaa demek oyle oluyor.pekı dıkıssız dogum yapanlar nasıl yapıyo.ya vajına gırısı buyuktur yada bebısın kafası kucuktur mumkun degıl yanı oracıktan fırtlaması

Gunaydinlar herkese. Sicak uyutmadi bizi. 6 da kalktim dus aldim yarim saat anca uzanabildim terlemeden.esim gidince balkonda kahvalti yaptik en serin yer orasi die. Ama simdi yatmak istiyorum ayaklarimin sisi insin die ama yok yatilmiyor. Bu saat bukadar sicak varsa ewin her yerinde ogleden sonrayi dusunemiyorum. Sabahtan aksama kadar gunesicinde ewimiz.

aynen canım yumurta olsa pişer.gece yatmadan el-kafa-kol iyice yıkıyorum sulu sulu uylkuya.sonra da sağa dön tekme sola dön tekme modunda.gece de birsürü kez kalkıyorum.ama düzenli uyuyamama rağmen halsizlik vb olmuyo şükür.ben bunu yaza bağlıyorum.kışın olsa bu uykusuzluğa dayanamazdık.

bu arada kızlar akşama kışlık domates püresi yapcam kavanozlara doldurcam.kışın ohhh mis gibi sos-domates çorbası için de iyi olur:39::39:

Revolucion
hediye fikrin mükemmel ben de çalabilirim.detayları anlatır mısın nasıl ve nereye başvuruluyoor ödeme vb ne kadar canım

Son düzenleme:
Benim nstde sancılarım cıkınca doktor bakalım acıklık var mı dedi alttan muayene sandım normal ultrasondan baktı ve yok iyi dedi sonuc olarak.

hımmm anladım canım bu dısardan gorulebılecek bısey degıl yanı bılırkısının bır dokunması usgyle bakması gerek...tesekkur ederım.:34:

aynen canım yumurta olsa pişer.gece yatmadan el-kafa-kol iyice yıkıyorum sulu sulu uylkuya.sonra da sağa dön tekme sola dön tekme modunda.gece de birsürü kez kalkıyorum.ama düzenli uyuyamama rağmen halsizlik vb olmuyo şükür.ben bunu yaza bağlıyorum.kışın olsa bu uykusuzluğa dayanamazdık.

bu arada kızlar akşama kışlık domates püresi yapcam kavanozlara doldurcam.kışın ohhh mis gibi sos-domates çorbası için de iyi olur:39::39:

mufinnncim bu ne hamaratlık hıc bos durmuyorsun valla o aldıgın 20 kılo nereye gıttı kuzum

hımmm anladım canım bu dısardan gorulebılecek bısey degıl yanı bılırkısının bır dokunması usgyle bakması gerek...tesekkur ederım.:34:

Bende dısardan gorulecek birsey sandım osekilde bir muayene bekledim eşimde odada eyvah dedim tam kızardım falan ama ultarasonla biraz kasıklarıma dogru inerek baktı teknoloji iste yok acıklık dedi bitti :)

Son düzenleme:
:9::9:
peki çatı muaynesi yaptı canım oncesınde falan.

Ben çatı muayenesi olmadım hiç normal devam etse 36-37de falan yapar diyordum ama şimdi su azaldıgı için farklı seyler takip ediliyor birgun durması kar deyip takip ediyorlar gelişimi tamamlansın diye buyuk olasılıkla sezeryan olacak.O sıkıntıların arasında dogum nesekilde olur diye konusmadık ama her testte gun verilebilir dediler ve acil yatıs seklinde tepklier oldugundan normalden umudu kestim. Ondan catı muayenesi hiç olmayabilir bende

ben renk ayrımı yaptım. kısa programda ayrı ayrı yıkadım herşeyi. tüm beyazlar-maviler ve diğer yakın renkler olarak. (1 er yemek kaşığı dalan roxy ile)

tamamdır,makinada dönüolar minik minik:))) roxy çok güzel kokuo ya bende ndan kuıllanıorum

selam kızlar nasılsınız...bakıyorum da ilk anne olacaklara panik düşmüş her şeyden korkmalar başlamış:)) korkmayın kızlar allahın izniyle sıkıntılı dönemleri atlattık bundan sonra bebişlerimiz doğsa da çok sıkıntı yaşamazlar inşallah. ben ilk oğlumu 1300 gr 31. haftamda doğurmak zornda kaldım.1 ay küvezde kaldı.çok sıkıntı çekti bana verdiklerinde 1800 gr dı ama maşallah gayet sağlıklıydı.şimdi yaşıtlarını yakaladı bile.içinizi ferah tutun.pozitif düşünün ve bu günlerin kıymetini bilin.hamilelik sultanlıktır çünkü.bunu unutmayın:9:

ayyy en büyük korkum da sinderellalıktan külkedisine dönüşmek.malum doğumdan sonra külkedisi olcaz.ayyy nazlar sökmez artık.yerime küçük sultan geçer kesin.2. yi mi düşünsem ne bu ilgi çok güzeldi:9::9::9::9:

antalyalı anneler güllükteki selekler çarşısının zemın katında hemen gırıste,bebek ve nıkah şekerleri,çikolataları yapan bi yer,çeşit çok fiyat uygun,fiyatlar 1 tlden baslıyor 6 tl ye kadar degısıyor adet olarak (ayrıca kendınız yapmak ıstersenız MALZEMELERİNİDE satıyorlar,ben söyle bir baktım yapmakla ugrasamam dedım sıparıs verdım:1: ) tavsiye ederım hepsıde cok guzellerdı yanlız çok yoğun eger yaptırtıcaksanız acele edın benımkını 4 gun sonraya verebılırız dedıler persembe gunu alıcam. inşallah ogüne kadar doğurmam :9: benim şekerler sepetiyle birlikte 75 tl tuttu.
:34: görmeyenler için tekrar paylaşiyim dedim:34:

Kızlar ben oğlumun çamaşırlarını ayrı yıkadım, ama koyu mavili bir şapkasının mavisi battaniyesine bulaşmış :(
Allah'tan diğer kıyafetlere boya vermemiş...

Bu arada bizim doktor hiç bahsetmiyor çatı muayenesinden yapmayacakmı yoksa, malum bebekte rahim kanalına girmiş belki yapmaz...

Bu arada bizim doktor hiç bahsetmiyor çatı muayenesinden yapmayacakmı yoksa, malum bebekte rahim kanalına girmiş belki yapmaz...

her türlü yapıyolar o muayeneyi malesef:)) randevunda yapar zaten son haftaların,banada son ayında yapıcam demişti,ayın 4 ünde randevum muhtemelen göreceğiz çatıyı:1::1:

kızlar oğlumun eksik bebek eşyalarını tamamlarken,satıcı kız bana organıc sıvı bir deterjan önerdi adı FRİENDLY tüm kıyefetlerını,battanıyerını hepsını bır arada 30 derece hijyenik programa attım yumusacık tertemiz cıktılar şuanlık memnunum :21:aynı markanın bebek beslenme gereçleri temizleyiciside var organik onuda aldım ama henüz kullanmadım.ilginizi çekerse deneyin:34:

her türlü yapıyolar o muayeneyi malesef:)) randevunda yapar zaten son haftaların,banada son ayında yapıcam demişti,ayın 4 ünde randevum muhtemelen göreceğiz çatıyı:1::1:

Sırf onun yüzünden her hafta strese giriyorum, malum temizlik için...
Bu hafta sıkıntı yaşamazsam 2 hafta sonra gidicem zaten, her hafta sıkılıyorum nst'de...

5 gündür etkili olan aşırı sıcak hava dalgası, Batı'yı terk ediyor. Kuzey Avrupa üzerinden esecek kuvvetli poyraz, bu geceden başlayarak hissedilen sıcaklığı Marmara'da 10, Ege'de 7 derece düşürecek.

Yarın Balıkesir, Çanakkale, Bozcaada, Çeşme açıklarında fırtına da bekleniyor. Batı’da rüzgarlar cumaya kadar kuvvetli esmeyi sürdürecek. Günlerdir sıcaklıktan kavrulan İstanbul aşırı sıcakların son saatlerini yaşıyor. Bu gece rüzgar çıkacak, sıcaklık 4 derece, hissedilen sıcaklık ise 9 derece düşecek, yarın hissedilen sıcaklığın 25-26 derecelerde olması bekleniyor.

İstanbul ve Marmara genelinde bazı ilçelerde yağmur geçişleri de olacak. İzmir ve Çeşme'de 40 dereceyi bulan sıcaklıklar yarın 33-34 dereye inecek. Serinlik veren rüzgarlar batıda 3 gün kalacak. Anadolu genelinde ise aşırı sıcaklar devam ediyor.
:10::10::10:

mufinnncim bu ne hamaratlık hıc bos durmuyorsun valla o aldıgın 20 kılo nereye gıttı kuzum

tatlım maşallah de valla yattığımda ninja kaplumbağa gibiyim kalkamıyorumeşim tutup çekiyo yakında vinçle çekerler beni.ayakta olunca sıkıntı olmuyor.iş bitince ayak tabnlarım ve dizlerim ağrıyor.yük ayaklarda benim.kızım bana zorluk yaşatmadı sağolsun sadece abur cuburların etkisi.ilk aylar iyiydi de 2. üç aya girince abur cubur krizi başladı.şimdi kestim.çikolata mutfakta duruyor haftada bir yersem yiyorum.20 kg şaka gibi vitamin haplarını 2-3 güne bir içiyorum.o pisboğaz yaptı beni.:52::52:

Back
X