• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,
şu sıcaklar mahvetti bizi.bu gece yine uyku uyuyamadım terlemekten.gece yarısı kalkıp duş aldım.oda değiştirdim.ama nafile.allahım ne zormuş bu sıcaklarda hamile olmak.
Bir de son günlerde doğum korkusu başladı bende.sancılar var ara ara sanırım ondan artık.şimdiye kadar bir şikayetim yoktu.ama artık başladı yavaş yavaş.
Allahım hayırlısıyla doğurup bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.

canım aynı durumdayım gece en az 5 kez uyanmışımdır.salona gidiyorum sıcak odama gidiyorum sıcak banyoya gidip kendimi suluyorum sonra yatıyorum uyuyorum hatun tekmeliyor hadi baştan:52::52::52:

evet canım bence de artık tamamlamam gerek de.... Yapamıyorum bugün park yatak almaya gidicez kısmetse bakalım bikaç bişey alırım sanırım... önerine kulak vereceğim:34:
muffinnn bitanesin sağol listeye ihtiyacım vardı:38:

Allah hepimize güç versin kızlar tek başına çok zor oluyor herşey gözümde büyüyor benim yaaa... Napıcam ben böyle...

canım işallah eksiğimiz olmaz.malum eşler orda bizden panik olacakları için bir de alışverişe yollamak istemem.6-7 farklı topiğin listesinden oluşturdum bu listeyi.sefil gibi gitmekten iyidir.yalnız çoğu hazır çantaya konulacak sadece.aslında kapatıp bagaja atmak lazım ama nolur nolmaz.sezeryan olacaklar için süt problemi olmasın diye mama alın yanınıza diyorlar.bir de ilk zamanlar kaşıkla da anne sütü sağıp veriyorlarmış.1 de mama kaşığı koydum ben.artı süt artırıcı çay(humana aldım sitelerden çok methini duydum) koydum.süt gelmez ya da az gelirse işe yarıyormuş.

biraz geriden takip ediyorum ama... :26:

EMZİK, konusunda ilk 1 ay vermemenin daha doğru olacağını, sonrasında da sadece uykuya dalarken vermek gerektiğini okumuştum.

ANAKUCAĞI, için bel destekleri var, onlardan aldınız mı kızlar ??

Veee, sterilize ettiğiniz biberon, vs leri nasıl muhafaza edeceksiniz ? Ben oğlumda buzdolabında bekletiyordum kullanan kadar. Ve bi de neyle yıkayacaksınız ??

EMZİK, konusunda ilk 1 ay vermemenin daha doğru olacağını, sonrasında da sadece uykuya dalarken vermek gerektiğini okumuştum.

ANAKUCAĞI, için bel destekleri var, onlardan aldınız mı kızlar ??

Veee, sterilize ettiğiniz biberon, vs leri nasıl muhafaza edeceksiniz ? Ben oğlumda buzdolabında bekletiyordum kullanan kadar. Ve bi de neyle yıkayacaksınız ??
canım bende buzdolbında bekletmeyi dusunuyorum sıcak suda bekletip yine içme suyu ile yıkamayı baska birşey kullanırsam kalıntı kalır diye korkuyorum

selam kızlar
umarım herkes iyidir.
biz dün kadın doğumcumuzu değiştirdik. ankarada çağ hastanesine artık kontrolllerimizi yaptıracaz inşallah. dr um çok tatlı bir bayan. ilgilide. kan ve idrar tahlili istedi. idrar yolu enfeksiyonu çıktı. antibiyotik tedavisine başlandı. bu hastalık erken doğuma da sebep oluyomuş. sizde bu rahatsızlıktan haberdar olan varmı dün aşırı midem bulatım ve baş dönmeside oldu acaba antibiyotiktenmi yokda demir ilacındanmı.

biraz önce dr umu aradım. antibiyotiği keselim dedi tek dozluk bir toz varmış gece bir onu iç dedi. sanırım kimse burda idrar yolu enfeksiyonundan haberi yok.

Emzik, konusunda ilk 1 ay vermemenin daha doğru olacağını, sonrasında da sadece uykuya dalarken vermek gerektiğini okumuştum.

Anakucağı, için bel destekleri var, onlardan aldınız mı kızlar ??

canım sabah satın aldım mağazada 38 tl idi.adama anakucaklarından birinin içine koymasını söyledim denedik baya düzleştirdi.benim ana kucağının bel desteği var güya ama bir işe yaramaz incecik.bu üründe çökmede olmuyor.işe yarar bir ürün.sevi bebenin bel desteği.gittigidiyorda kargo dahil 29 tl bir de 6 taksit yapabiliyorsun.attabebek mağazasından aldım.
$8692241006273.webp

BİBERONLARI ÖNCE Z-SİRKELİ SOĞUK SUDA BEKLETTİM DURULADIM.SONRA KAYNAR SU DÖKÜP 5 DK BEKLETTİM.KAĞIT HAVLUYA TERS ÇEVİRDİM.KURUYUNCA BUZDOLABI POŞETİNE KOYDUM BANTLAYIP ÇANTAYA ATTIM.KULLANMAK GEREKİRSE EŞİME SÖYLEDİM HASTANEDE KETTLE DA SU KAYNATIP ÇALKALAYACAK.

Son düzenleme:
biraz önce dr umu aradım. antibiyotiği keselim dedi tek dozluk bir toz varmış gece bir onu iç dedi. sanırım kimse burda idrar yolu enfeksiyonundan haberi yok.

bende oldu cnm tozu bardağa dokup yapıosun gece içip yatıosun 3-4 saat idrara cıkmaman gerekıo gerci 2 saatte bi wc ye gittiğim için zor beklemiştim .. bu gidişimde yine idrar tahlili yaptırıcam inş cıkmaz bida :((

bende oldu cnm tozu bardağa dokup yapıosun gece içip yatıosun 3-4 saat idrara cıkmaman gerekıo gerci 2 saatte bi wc ye gittiğim için zor beklemiştim .. bu gidişimde yine idrar tahlili yaptırıcam inş cıkmaz bida :((

geçmiş olsun canım. inşallah çıkmaz.

Canım bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu.
Tek içimlik antibiyotik verdi faydası olmadı, sonra fitil verdi, oda 1 hafta civarı düzeltti yine tekrarladı.
Sonra hastaneden geldiğim gün çok ilginçtir, yemyeşil bir akıntı geldi, hemde çok fazlaydı, doktora anlattım bu durumu.
Fitili 2'ye çıkardı, şimdilik düzeldi ama yine tekrarlayabilir.
Herşey normal derken enfeksiyondan bahsedince heran suyun patlayabilir dedi...

Canım bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu.
Tek içimlik antibiyotik verdi faydası olmadı, sonra fitil verdi, oda 1 hafta civarı düzeltti yine tekrarladı.
Sonra hastaneden geldiğim gün çok ilginçtir, yemyeşil bir akıntı geldi, hemde çok fazlaydı, doktora anlattım bu durumu.
Fitili 2'ye çıkardı, şimdilik düzeldi ama yine tekrarlayabilir.
Herşey normal derken enfeksiyondan bahsedince heran suyun patlayabilir dedi...

canım öncelikle geçmiş olsun. dr um bana da erken doğuma sebep olabilir dedi. 1 hafta önde başka bir hastanede yaptırmıştık kan ve idrar tahlili onda bir şey çıkmamıştı. ha bide bende kan hücrelerimde azalama vardı 3 hafta önce felan çok şkür artmıştı. dünkü kan sonuçlarında epey bir yüksek çıktı kan hücrlerim. acaba hastaneden hastaneye değişiyomu anlamadım gitti.

canım öncelikle geçmiş olsun. dr um bana da erken doğuma sebep olabilir dedi. 1 hafta önde başka bir hastanede yaptırmıştık kan ve idrar tahlili onda bir şey çıkmamıştı. ha bide bende kan hücrelerimde azalama vardı 3 hafta önce felan çok şkür artmıştı. dünkü kan sonuçlarında epey bir yüksek çıktı kan hücrlerim. acaba hastaneden hastaneye değişiyomu anlamadım gitti.

Ben akıntıdan anlıyorum canım, kaşıntı yapıyor, kan tahlilinde de çıktı zaten...

benim başıma gelmedi ama doktorum taa en başta uyarmıştı beni. hatta hamileliğim,in başından beri haftada bir kez bir jel kullanıyorum, enfeksiyon vs olmasın diye. çok şükür birşey olmadı şimdiye kadar.

İnş. sorun olmaz canım, bizim vakit geldi sayırlı gerçi, oğluşum 1 hafta kadar dayansa iyi olacak, biraz kilo alsın...

Back
X