aaaaaaaaaaaa

hayırlısı olsunn

bebişte anne de iyidir inşallah , zamanında hepimize güzel doğumlar nasip etsin Yaradan 'ım
bence para için yapmıyorlardır eğer raporun süresi geçti ise onlar içinde sorun olabilir çünkü

onlarında bu raporları ileticekleri yerler var sanoçta , sen hiç mi rapor alamazsın şeker ya , bir dene sen diyorum
yav sizinde öyledir herhalde millet daha sık aramaya başladı , birde korkuyormusun , nasılsın , gibi enteresan sorular

hıhhh sanki ben biliyorum ne hissettiğimi

korkuyorum desem nolcakkk , korkma korkma klasik cevapları felen ,i en iyisi düşünmemek yada hayırlısını güzelini düşünmek , yoksa topluca bir zırlama seansına giriceğiz

:2:
yerlere eğilme, birde yukarılara uzanma , gözünü korkutucam ama , Allah korusun bebiş in kordonu var içerde dolanır felen , bende temizlik yapıyorum evde, habire iş çıkartıyorum ama , şimdilik bir şeylerden taviz vermemiz gerekli ,sende hepsini tüm günde yapmayı planlıyorsun maşalllah ,

teker teker yapsana şunnları , bir gün cam , bir gün koltuk , yavaş yavaş ,
ya ben ayaklarımı yere bastıkça acıyor , şişmiş gibi hissediyorum ,püffffffffffff ,hatta şişmiş te olabilirler

kabullenmek zor geliyor , su içiyorum , su da bekliyorum ama,
ve müslüman tüm herkesin ramazanı hayırlı olsun , bol bereketli, şanslı , uğurlu gelsin herkese inşallah