• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben daha nerde doğurcama karar veremedim
gittiğim hastaneye kimi ii diyo kimi kötü
bi tanıdığımın yaptığı bi hastane var acaba orayamı gitsem offf:((
ben sezeryan olmak istiyorum
aslında benım mecburi belimde 3 fıtık ve omurilikte açıklık var
raporumda var ama gittiğim hastanedeki doktor eski tarih die kabul etmıyor
ya şimdi bide beyin cerrahisine gidip bana rapormu verin dicem
mecburi ve isteğe bağlı sezeryan doğum arasında tam 550 tl fiyat farkı var
acaba para için yapıo olabilirlermi
içime birden bu şüphe geldi
diğer hastanede özel oda herşey dahil 850 tl ve daha uygun isteğe bağlı olan
sizce ne yapım bi akıl verin
yoksa evde yada yolda doğurcam
Seninki istege baglı değil ama bence doktorlar ile gorusecegine bu konuyu hasta yatış işlemlerindekiler ile gorus. Eger rapor al derlersede gidip rapor alırsın.Biran once kesinleştirsen daha rahat eder kafan.

kızlar günaydınn.doğum cetvelimde şu yazıyor

Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. bu doğru mudur.az daha büyüseydi yahu.canımı sıktı sabah sabah

Doğru olabilir çünkü ben 2 hafta önce gittiğimde bebek 2500 gr dı dün gittim kontrole bebek 200 gram almış ben 1 kilo vermişim demek ki bazı kişilerde bu dönemde olabilen birşey gerçi ben zaten hamileliğimin toplamında 6 kilo almıştım 1 i gitti kaldı 5 :))

günaydın kızlar bugün sabah miğde bulantısıyla uyandım,kahvaltı bile hazırlayamadım,cnm kocam sağolsun kahvaltımızı hazırladı yaptık oda işe gitti:16:kendime daha yeni yeni gelmeye basladım,şuan bulantım yok şükürler olsun:49:

berenay cnm ucret konusunda baska hastane ile gorusebilirsin hemde blgi alarak gdersin bence once hastaneni belirle bu telaşlara girip stres olma ayrıca senin gerçekten sezeryan gibi duruyor dediğin rahatsızlıklar omurilikle ilgili senin riske atamazlar bu konudada rahat ol sen etrafınd onerilen hastane yokmu bak bence

tatlım başa gelen çekilir ne yapayım yardımcımız tatile çıktı ellerimden öpecek Allah korusun bir erken doğursam bittim demektir:45::53: bebişimin tüm kıyafetlerini eşyalarını kendim yıkadım ütüledim yerleştirdim k.validem görümcem vs çok ısrar ettiler ama ben kendim yapmak istedim offf pofff diye diye yapıcaz artık :1:

democanım günaydın kuzum dün gece saolsun davulcu beni de yerimden hoplattı geçen sene ramazanda evimizde kalmadığımız için bu sene tanık oldum bu sese de annemlerin evinde hiç gelmezdi sesler bu davulcu saolsun davulu deldi şevkten heyecandan sanırım:1:

valla bizimki 2 senedir böyle, akşam bekliyordum zaten hazırlıklıydım da yerimden hoplamadım :1:

Kızlar dün bel ağrısıyla acile gittim.nstde çok az sancım çıktı. Kum döküyormuşum. Doktor böbreklerimede baktı sağolsun herhangi bi sorun çıkmadı.Benim ilki sezeryan olduğu için normal doğuramam o yüzden sancılardan korkuyorum.Birde orda başka hamileleri gördüm karınları benimkinin 3 katı falandı doktor siz güzel bi hamilelik geçirmişsiniz karnınız ufak diye üzülmeyin kilonuz az olduğu için böyle dedi ama benim karnım onların yanında 5 aylık gibiydi.Bebişim iyi durumda erken doğum yapma ihtimalim hala var.Hayırlısıyla kurtulsaydık bi... :49:

canım geçmiş olsun, kum ağrısı da ayrı bir zordur

yok yok hiç endişe etme..
bi günde olcak bitcek inş
doğumu düşünme sen bebeğini düşün..
ona kavuştuğn anı
doğum olacak bi şekilde
Allah verir onun kolaylığını inş.:nazar::emir_bebek:

seni de görücem 10 günün kaldığında :33::33::33:

günaydın kızlar
bende temizlik konusunu yavas yavas hallediyorum dun yerleri elimle sildim yer paspasları temiz yapmıyormus gibi geliyor bugun kapılar koltu sandalye ve camları yapacam inşallah

Allah kolaylık versisn canım, fazla yorma kendini ama:20:

demmir can canım ağlama moduna geçince benide cağır beraber ağlayalım ihtiyacım var bu doğumu benmi yapacam diye ama elimiz mecbur doğuracaz bir sekilde

ay canım ben son 2-3 gündür sürekli o moddayım :5::5:

evet evet :46: burcunun nicki bchemist miş :1: faceten eklemiştik birbirimizi oradan biliyorum :49:

amaniiiinnnnnnn bchemist de mi doğurduuuu :46::46: ayy gözü aydın olsun maşallahh maşallahhhh :nazar:
nasıl olmuş acep ???

valla bizimki 2 senedir böyle, akşam bekliyordum zaten hazırlıklıydım da yerimden hoplamadım :1:

canım geçmiş olsun, kum ağrısı da ayrı bir zordur

seni de görücem 10 günün kaldığında :33::33::33:

Allah kolaylık versisn canım, fazla yorma kendini ama:20:

ay canım ben son 2-3 gündür sürekli o moddayım :5::5:

amaniiiinnnnnnn bchemist de mi doğurduuuu :46::46: ayy gözü aydın olsun maşallahh maşallahhhh :nazar:
nasıl olmuş acep ???

ayy canım benim bende yakında baslarımm bende caktırmıyorum ama korkudan oluyorummmmmm

demmir can canım ağlama moduna geçince benide cağır beraber ağlayalım ihtiyacım var bu doğumu benmi yapacam diye ama elimiz mecbur doğuracaz bir sekilde
aman büyütmeyelim öylede böylede bir şekilde çıkıcak bizim yaramazlar,ben akışına bıraktım:52: rahatlayın kızlar :16:

:17:
günaydın kızlar
bende temizlik konusunu yavas yavas hallediyorum dun yerleri elimle sildim yer paspasları temiz yapmıyormus gibi geliyor bugun kapılar koltu sandalye ve camları yapacam inşallah

Hepsini birden nasil yapicaksin cok yorar. Beli kopuyor insanin sanki zaten yarim gun bile ayakta kalsa

günaydın kızlar bugün sabah miğde bulantısıyla uyandım,kahvaltı bile hazırlayamadım,cnm kocam sağolsun kahvaltımızı hazırladı yaptık oda işe gitti:16:kendime daha yeni yeni gelmeye basladım,şuan bulantım yok şükürler olsun:49:

dunurum aclıktan bulanıyor aynısını yasıyorum kalkar kalkmaz azcık bişeyler yiyorum geçiyor kendini ac bırakma

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr .. bu günde güzel haberlerle geldik burcu diye arkadaşımız vardı nickini hatırlamıyorum hatırladığımda yazarım onunda dün oğluşu dünyaya açtı gözlerini :nazar::emir_bebek: çok güzel 2 bebeğimiz geldi .. çorap söküğü gibi de gelmeye devam edicek galiba :1: allah herkese zamanında güzel doğumlar nasip etsin inşalllahhhh :49:

aaaaaaaaaaaa :27::46::46::46::46::46: hayırlısı olsunn :nazar: bebişte anne de iyidir inşallah , zamanında hepimize güzel doğumlar nasip etsin Yaradan 'ım

ya ben daha nerde doğurcama karar veremedim
gittiğim hastaneye kimi ii diyo kimi kötü
bi tanıdığımın yaptığı bi hastane var acaba orayamı gitsem offf:((
ben sezeryan olmak istiyorum
aslında benım mecburi belimde 3 fıtık ve omurilikte açıklık var
raporumda var ama gittiğim hastanedeki doktor eski tarih die kabul etmıyor
ya şimdi bide beyin cerrahisine gidip bana rapormu verin dicem
mecburi ve isteğe bağlı sezeryan doğum arasında tam 550 tl fiyat farkı var
acaba para için yapıo olabilirlermi
içime birden bu şüphe geldi
diğer hastanede özel oda herşey dahil 850 tl ve daha uygun isteğe bağlı olan
sizce ne yapım bi akıl verin
yoksa evde yada yolda doğurcam

bence para için yapmıyorlardır eğer raporun süresi geçti ise onlar içinde sorun olabilir çünkü :ssz: onlarında bu raporları ileticekleri yerler var sanoçta , sen hiç mi rapor alamazsın şeker ya , bir dene sen diyorum :34:

evet canım hayırlısıyla bir atlatsaydık,
valla günler yaklaştıkça benim sakinlikten eser kalmamaya başladı, heran ağlamaya hazır ve nazırım :14:
kendime bile çaktırmıyorum ama galiba bayaa korkuyorum:18:

yav sizinde öyledir herhalde millet daha sık aramaya başladı , birde korkuyormusun , nasılsın , gibi enteresan sorular :15: hıhhh sanki ben biliyorum ne hissettiğimi :30: korkuyorum desem nolcakkk , korkma korkma klasik cevapları felen ,i en iyisi düşünmemek yada hayırlısını güzelini düşünmek , yoksa topluca bir zırlama seansına giriceğiz :43::43::43::2::1:

günaydın kızlar

yerlere eğilme, birde yukarılara uzanma , gözünü korkutucam ama , Allah korusun bebiş in kordonu var içerde dolanır felen , bende temizlik yapıyorum evde, habire iş çıkartıyorum ama , şimdilik bir şeylerden taviz vermemiz gerekli ,sende hepsini tüm günde yapmayı planlıyorsun maşalllah , :19::19: teker teker yapsana şunnları , bir gün cam , bir gün koltuk , yavaş yavaş , :19:

ya ben ayaklarımı yere bastıkça acıyor , şişmiş gibi hissediyorum ,püffffffffffff ,hatta şişmiş te olabilirler :17:kabullenmek zor geliyor , su içiyorum , su da bekliyorum ama,

ve müslüman tüm herkesin ramazanı hayırlı olsun , bol bereketli, şanslı , uğurlu gelsin herkese inşallah

ayy canım benim bende yakında baslarımm bende caktırmıyorum ama korkudan oluyorummmmmm

aman büyütmeyelim öylede böylede bir şekilde çıkıcak bizim yaramazlar,ben akışına bıraktım:52: rahatlayın kızlar :16:

valla 2 hafta kalana kadar acaip rahattım, aslında hala da öyleyim ama şimdi aman geldi aman gelecek diye düşündükçe valla tansiyonum düşüyor, elim ayağım boşalıyor, insanın elinde değil, ne yaşıycam, nelerle karşılaşıcam, nasıl olacak diye düşünürken heyecan tavan yapıyor işte.. yoksa öyle ya daa böyle doğacaklar elbet ben de biliyorum ve aslında son zamanlar böyle olacağım aklıma bile gelmezdi 1-2 hafta öncesine kadar... Allah yardımcımız olsunn:16:

Hayırlı cumalar ve hayılı ramazanlar herkese...çok şanşlıyız bir çoğumuzun bebeği bu mübarek ayda gelecek..bi de kadir gecesine gelirse harika olur bakalım olacak mı (derler ya anan seni kadir gecesi doğurmuş )sağlıklı ,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize bu ayın yüzü suyuu hürmetine (amin )

benımde 15 gun kaldı ama sankı hıc dogum baslamıcak gıbı hıssedıyorum 15 gun degılde 15 ay var sankım:44:

aysre canımmm korktumm şimdi en cekindiğim bebek kordonu konusu allah gostermesin olurum ben o durumda bide yere emekler sekilde eğiliyorum baktım hamile sporları hepp o sekilde oluyor o yuzden yere egiliyorummm

aaaaaaaaaaaa :27::46::46::46::46::46: hayırlısı olsunn :nazar: bebişte anne de iyidir inşallah , zamanında hepimize güzel doğumlar nasip etsin Yaradan 'ım

bence para için yapmıyorlardır eğer raporun süresi geçti ise onlar içinde sorun olabilir çünkü :ssz: onlarında bu raporları ileticekleri yerler var sanoçta , sen hiç mi rapor alamazsın şeker ya , bir dene sen diyorum :34:

yav sizinde öyledir herhalde millet daha sık aramaya başladı , birde korkuyormusun , nasılsın , gibi enteresan sorular :15: hıhhh sanki ben biliyorum ne hissettiğimi :30: korkuyorum desem nolcakkk , korkma korkma klasik cevapları felen ,i en iyisi düşünmemek yada hayırlısını güzelini düşünmek , yoksa topluca bir zırlama seansına giriceğiz :43::43::43::2::1:

yerlere eğilme, birde yukarılara uzanma , gözünü korkutucam ama , Allah korusun bebiş in kordonu var içerde dolanır felen , bende temizlik yapıyorum evde, habire iş çıkartıyorum ama , şimdilik bir şeylerden taviz vermemiz gerekli ,sende hepsini tüm günde yapmayı planlıyorsun maşalllah , :19::19: teker teker yapsana şunnları , bir gün cam , bir gün koltuk , yavaş yavaş , :19:

ya ben ayaklarımı yere bastıkça acıyor , şişmiş gibi hissediyorum ,püffffffffffff ,hatta şişmiş te olabilirler :17:kabullenmek zor geliyor , su içiyorum , su da bekliyorum ama,

ve müslüman tüm herkesin ramazanı hayırlı olsun , bol bereketli, şanslı , uğurlu gelsin herkese inşallah

ay sorma canım yaaa herkes heryerden sıkıştırıyor hala doğurmadın mııııııııı
hee doğurdum da saklıyorum, okul zamanı çıkarıcam piyasayaaa:47::47:

amaniiiinnnnnnn bchemist de mi doğurduuuu :46::46: ayy gözü aydın olsun maşallahh maşallahhhh :nazar: nasıl olmuş acep ???[/QUOTE .!.:
En son girdiğinde bebek kanala girmemiş doktor zor girer artık, persembe bakalım olmazsa cuma sezeryan demiş zaten ama baska bir doktora gidecekti. Normalde de az gunu kalmıstı zaten cok erken gelen br bebek değil Allah tan :)
Allah saglık sıhhat versin

Back
X