Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de mi yeşilim, benim sadece sineklere yem olan yerlerim kaşınıyor![]()
ya efsa yada lizge hayırlısı ile benim yeğenimin ismi ne bakalım
canım birde diğer kontrol bilgilerinide gotur lazım olabilir
bendede var kasıntı benmi kontrol kartımın arkasında normal diye yazıyor takmıyorum o yuzden
hepsini çantamda taşıyorum heran nolur nolmaz diye :)
kısmetse kevser diyoruz bizde kızışıma :)
valla doğru soyluyorsun ce ee senin çocugun ayrca hayırlısı olsun sağlıklı gelsin hayata onemli olan buoh kızlar sizin dönermi dönmezmi ihtimaliniz var bnm ilkindede bundada hiç olmadı maalesef rahim şeklinde bozukluk var bnm.bebişime nasıl rahat gelirse öyle duruyo pek değişme şansı yok iştte ondan normale müsait oldugum halde öncekide buda sezeryan.ama bu genell olmıcak ve kuzucumu ilk ben görücem genel anestezi acayip geldi bana uyanıyosun bak bu çocugu sen dogurdun oluyo.bakalım bu nasıl geçicek
bendede var kasıntı benmi kontrol kartımın arkasında normal diye yazıyor takmıyorum o yuzden
kızlar şükürler olsun pek bi sorunum yok genel olarak ıyı bır hamılelık gecırıyorum,ama ben yınede cok sıkıldım bu hamılelıkten
dua edıyorum bazen ne yalan soylım 38. hafta doldugunda agustosun 5 de felan gelsin diye vallabenım kadar sıkılan varmı
![]()
Sinek ısırsa da kaşınam keşke!!
Yavrum ya kaşınmadık yerim yok,birden bi başlıyo gece en az 1 saat kaşınıyorum heryerımı yara tırnak izi yaptım.Duş alıyorum,defalarca yok... en fazla 5 dk duruyo sonra yeniden başlıyorum.. Dalıyorum uykuya,bu kezde sabah hatır hatır kaşınarak uyanıyorum..
gotur baksın hem fazladan bir doktor daha gorur iyi olur bencebirde daha önceden bahsettim ya mr sonuçlarımı da götürsemmi
inşallah canım... valla böyle biran önce doğsun artık falan diyip isyan eder gibi olmak istemiyorum sağlıkla hayırlısıyla gelsin ama cidden artık çok zorlanıyorum, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, geceleri yatmak falan işkence gibi artık, Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
Gunaydinlar herkese.
Bidahakine son ayi kişa getirmek lazim. Bole cok zooooorrrrrr. Terlemekten sinirlerim alt ust oldu
zaten uyuyamıyorm birde tuvalet ve sahur nöbetleri eklenince üstüne çekilmez oluyo geceler..
neyseki annem ve kız kardeşim yanmda olcaklar artk
eşim almaya gitti şuan terminalden.
kaç zamandr görmüyorm, özledmmm..
Allah herkesi kavuştursnn sevdiklerine![]()
inşallah bir cozum bulur doktorun tırnak izimi allah korusun kız çıkmaz çıkmaz merak etme :))Valla şu cumartesiyi iple çekiyorum,sorup bi çare bulsun bana ne verecekse versin deli oldum artık. çocuktada tırnak izi falan çıkacak diye korkuyorum valla ya![]()
Her gecen gun biraz daha zorlasiyor ewet sona geldikce dayanamicak gibi oluyor insan sanki ama mecbur bekliyoruz. Saglikli olsunlar yeterki
hiç öyle düşünüp de beklentiye girme canımvalla ben de 37. haftadan beri hergün bekliyorum gelsin gelsin diye ama baktım gelmiyor bıraktım gitii, haftaya eli mahkum gelecek nasılsa
yani erken gelmesini bekleyince zaman çok daha zor geçiyor, hatta geçmiyorrrrrrr
uff çok fena yaa dr una söyledin mi
Herkese günaydın,
Bugün kollarımın ağrısı ile uyandım. Bu da nerden çıktı ki şimdi? Özellikle bileklerim çok ağrıyor. Gece her yer açık yattığımız için cereyanda kalıyor olabilirim, ama bir pencere filan açmadan uyumak da imkansız.
Yaz hamileliği çook zormuş gerçekten. En iyisi Eylül gibi hamile kalıp Haziranda doğurmak sanırım....
inşallah bir cozum bulur doktorun tırnak izimi allah korusun kız çıkmaz çıkmaz merak etme :))
telefo naçıp sormadım bilerek,yanında sormak istiyorum o hırsımı görsün deli olduğumu görsün diye az kaldı dayancam,göstercem heryerimi çare bul artık kadın dicem![]()
yok kuzum ne akıntıııııı ne sızıntııııama dünden beri ciddi sancılarım var belimden belimden vurup kasıklarıma yayılan.. gerçi düzenli değil bunlar da yalancı ama napalımm.. çarşamba bizim de kntrl var bakalım ne diyecek, muhtemelen haftaya suni sanıyla deniycez.. sen de takma kafana dönmediyse sezaryen olursun, bak benimki de kanala girmedi diye dr.um morali bozuldu, sezaryene dönebiliriz heran
![]()
Ahhh ahhh bu kaşınttıı ne zaman geçecek çok merak ediyorum....
Deli gibi kaşınıyorum her gece ve her sabah artık iyice sinirim bozulmaya başladı..![]()
dun temmuz annelerinin doğum hikayelerini okudum bir annenin bebişi vefat etmiş çok uzuldum halada çok kotu durumdayım allahsabır versin herşeyin hayırlısı diyorum bası sağolsun oraya yazmaya elim varmadı