- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
kızlar 4096. sayfayı birisi alıntı yapabilirmi lutfennn
ah canım sen hala orda mısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında doktorun gozlemleyeceği bişey bizim yapabileceğimiz bişey yok diye biliyorum birde bebeklerin strese girmemesi için kendimizi kontrol etmemiz lazımkızlar bebek içerde kaka yapmasın diye bizim yapabileceğimiz ne var
ah ah sorma ctlıyorum suan :)ah canım sen hala orda mısın![]()
acılmadı okuyamadım ondannapcan kız 4096 yı:)))
acılmadı okuyamadım ondan
kıyamam canım yaa, öyleyse drun da görüyor halini biraz erken alsın canım, yoksa bebiş de sen de sıkıntıya girmeyin zaten maşallah 37. haftana girmişsin
yarın ola hayrola sıkma sende canını bakalım şekercim.,
yok ya dönermiyim hiç bana bi ilaç milaç jel falan vercek yani kaçarı yok,ölüyuorum geberiorum dicem bağımlı oldum dicem:)
kızlar bebek içerde kaka yapmasın diye bizim yapabileceğimiz ne var
bişey yok kız ben hep kaşınıom yazmışım hahaha.:)
aslında doktorun gozlemleyeceği bişey bizim yapabileceğimiz bişey yok diye biliyorum birde bebeklerin strese girmemesi için kendimizi kontrol etmemiz lazım
36+1 olduk işte bugün teyzesi ama dediğin gibi dr lar yuvarlayarak söyledikleri için 37de sayılırızzaten doktor ''bu kadar iç karnının dar olduğunu asla tahmin etmiyordum,sıkışmış artık Hanzade dönemiyor bir nefes alacak alanı var''demişti.Bakalım sonucumuz ne olacak yalnız bişe dicem sezeryanda pijama yasak değil mi hastahanede sürekli gidip gelip bakıyorlar dikişe filan dendi ama:44:
36+1 olduk işte bugün teyzesi ama dediğin gibi dr lar yuvarlayarak söyledikleri için 37de sayılırızzaten doktor ''bu kadar iç karnının dar olduğunu asla tahmin etmiyordum,sıkışmış artık Hanzade dönemiyor bir nefes alacak alanı var''demişti.Bakalım sonucumuz ne olacak yalnız bişe dicem sezeryanda pijama yasak değil mi hastahanede sürekli gidip gelip bakıyorlar dikişe filan dendi ama:44:
yok kız sıkmıyorum o içerde beni sıkıyor o kadarbağımlıyım her yerde kaşınıyorum jelle beni doktor de
ahhahah aynen jelle beni jellim seni doktor :))
pijama yasak değil ablam giymişti,dikişi değiştirmiolar bile devlette eve geldiğinde ablam bandını kendi çıkartmıştı.
Canım benim bildiğim malesef hiçbirşey yapamıyoruz Allah'a emanetler...
kız gel kasıyayım seni :))
bilmiyorum ki tatlım ben bir pijama bir de gecelik koydum artık hangisini giyersem, gerçi gecelikle hiç aram yoktur ben yine ne yapar eder pijama giyerim![]()
bilmiyorum ki tatlım ben bir pijama bir de gecelik koydum artık hangisini giyersem, gerçi gecelikle hiç aram yoktur ben yine ne yapar eder pijama giyerim![]()
evet canım ondanda yapabiliyormus oyle biliyorumyani bizim stres olmamamız demek öyle mi
aynen gecelik giyince sabah bi bakaıyorum aslında gecelik giymemişim hahahahahtty![]()
içiyorum ama lavabodanda çıkmıyorum askerlerin 3-5 nöbeti gibi ya bu ne klozetle kanka oldum vallabu sıcakta çok su kaybediyoruz bol su içmek lazım kızlar.ama hatunun koca totosundan suya yer kalmıyor.2 yudum içeyim doluyorum :26::26:![]()
bende 2 pijama aldım ama illaki gecelik olcakmış öyle diolar
napalım 1 de gecelik koydum çantaya
iide dikişlere bakılcaksa pijamadanda bakılmıyomu
geceliği alttan yukarı çekmektense pijama daha pratik :)