• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti :16:

çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll :16:

rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
kızım 3,450 49 santim doğdu :16:

slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti :16:

çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll :16:

karakız nihayett melek ini kucağıına aldın darısı başımıza , şaka gibi yaa, :46::46::46: burda ha doğdu doğucak derken ne güzelll ...... ne mutlu darısı bizim başımızaa ,

kızlar 5 dk yazıp cıkacagım
doktordan geldık haber vereyım dıye gırdım
3500 olmus oglum
ve pazartesı sezeryana gun verdı doktor
saat 12 gıbı alırız dedı
hıssızlestım saka gıbı gelıyor hala

Hadi hayırlısı canım şimdiden gözün aydın hayırlısıylan bebişini kucağına alırsın inşallah:)

Mutlu son yani :) şimdi özenle hazırladığın cicilerini tek tek giydir bakalım Allah kolaylıklar versin canım... sütün ne alemde hemen geldi mi?

günaydın kızlar nasılsınız :3:
çok fazla girip yazmıyorum ama sizede hbr vermek istedim
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh :16::16:
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim (benım dogum gunum 3 ağustos da )dr un dediği tarihi kabullendim
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür:nazar:
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek :9:
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti :9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur :16::16:
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle :16::16:
annemde yarın istdan gelicek yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :10::9:

Ayyyyy çok sevindim çok heyecanlandım hadi hayırlısı canım benim mis kokulunu bir an önce alıcaksın inşallah:)

3500 olmus oglum
saat 12 gıbı alırız dedı

Allah kurtarsın canım, darısı başımıza inş.güzel haberlerini bekliyoruz...

sorma esra zor içeri soktuk kızı şimdide çıkaramıyoz:27::27::27::27::27:
ben okumuştum dimi canım sana ondan ses etmedim ama:26:
:1::1::1::1:
yok cnm bu baska lıste
ben de bir tane okudum. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize.

Canım bende okudum:)Allah hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah:)

Canım ben de okudum, Allah kabul etsin Mevla gönlünüze göre versin...

Ben de okudum, hayırlısı olsun hakkında canım...
toplamda 36 ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN

Benim bu ayaklarim oyle bir sisiyorki artik hic inmiyor ve ustleti cok aciyo agrisindan duramiyorum. Yokmu bi careniz kizlar. Soguk su iyi gelmedi. Sirt ustu yayamadigimdan asiri kaldiramiyorum havaya biraz kaldirmak hic ise yaramiyor. Masaj derseniz zar zor dokunduruyorum okadar agridi acisi varki napicagimi sasirdim.!?

sıkı ayakkabı giydiğim zaman bende de oluyordu canım.valla eşine masaj yaptır,sonra havaya dik yarım saat.ayakta durma fazla tuzu azalt .ben de geçti o şişlikler şükür.azcık var ama eskisi gibi değil.

3500 olmus oglum
saat 12 gıbı alırız dedı

hadi hayırlısı canım.dualarım seninle ve diğer doğum yapacak arkadaşlarımla.bizi unutmayın sakın bebiş gelince.topiğimizi ihmal etmeyin:49:

3500 olmus oglum
saat 12 gıbı alırız dedı

Heycandan ter bastı, sonunda karakızda bebişini aldı kucağına.
Derya'cım, hadi hayırlısı, bizimde çatı muayenesi var bakalım ne diyecek...

Allah uzun ve güzel bir ömür versin size de hayırlı evlat kılsın inşallah

Slm kızlar, bugün çok uykucu bişey oldum, sabaha kadar oturduk, saat 3'e kadar yattık eşimle :)
Yarın kuzenim geliyor duğum için, şimdi iş yapıcam bende.
Bugün belim ve karnım ağırıyor, iş yapayım belki oğlum gelmeye karar verir :)

Back
X