• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uzun zaman sonra tekrar bi yazayım dedim.. kardeşim şu an evde hala nst sinde sancı çıkıyor arada hastanaye alıyorlar iki gün sonra geri çıkıyor son zamanlara dogru daha bi stresliyiz hepimiz doktoru belki sezeryan yaparım demiş.. anne yavru ve bebek yavru evde gün sayıyorlar bakalım.. bebişde iyice tepki vermeye basladı rahatlatıcı şarkı filan dinletiyoruz anca duruyo yoksa çok sabırsız :) burdan doğum yapan annelere geçmiş olsun bebekleriyle uzun sağlıklı mutlu ömürler... darısı kardeşimin ve bekleyenlerin basına olsun kolaylıkla bi avazda işlh :21:

Benim ne zaman gönlümden gecse ne yaptı acaba diye haber alıyorum ogün xcelisten :) Zor gecti ama sonuna geldi artık hakkında hayırlısı az kaldı Allah kolaylık versin :)

kızlar 5 dk yazıp cıkacagım
doktordan geldık haber vereyım dıye gırdım
3500 olmus oglum
ve pazartesı sezeryana gun verdı doktor
saat 12 gıbı alırız dedı
hıssızlestım saka gıbı gelıyor hala

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :):):) dualarım seninle ve meleğinle canım :):)

slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti :16:

çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll :16:

rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
kızım 3,450 49 santim doğdu :16:

ayyy gözün aydınnn... o tatlı meleğini benim içinde öp kokla... darısı hepimizin başına inşallahhh :)

Kizlarrr... Karnim dun biraz iner gibiydi bugun bariz indi asagi karnim. Bel agrim cok ama dogum agrim yok sukur.harin inince nekadar sonra dogum olur bilginiz varmi? Carsamba kontrolumde bebek kanala yerlediyor demisti dr. 3 5 gunde hemen dogum olmaz dimiiiii.?

Benim arkadasımın yaklasık 1bucuk ay oncesinde indi karnı herkes heran olabilir gozu ile bakıyordu karnıda buyuktu doguma kac gun var diyorlardı ama tam gunune kadar bekledi bebek :)

ben de merakla bekliyorum ama hiç bir ağrı sancı yok henüz

bebeğim küçük olduğu için de çok endişeliyim

ultrasonda 2250 çıktı salı günü :((((

2000 de olabilir 2500 de olabilir dedi

gittikçe yavaşladı bebeğimin kilo alması

hergünüm ağlamakla geçiyor, ağlaya ağlaya bekliyorum kızımı

allah herkese kolaylık versin hanımlar

Aglamanın yararı yok zararı var canım uzulme kiloya banada 2.50 olmaz dedi doktor ama onemli olan ciger gelişimi gibi seyler 4 kilo dogunla 2kilo dogan 2ay sonunda aynı kiloda oluyor Rabbim onu denegler merak etme sen :)

kızlar dogum oncesı doktorunuz hangı tahlıllerı yaptı ben bugun gıttım cuma gunu tahlıller ıcın cagrıdı benı 6 agustosada gun verdı normalmı sezeryanmı bellı degıl daha normal olursa 6 agustosta 39 haftalık oluyorum daha dogurmamkı:5:

KaRaKiZ3834 kullanıcısından alıntı
slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti

çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll

rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin kızım 3,450 49 santim doğdu
.
.
.
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş. :nazar:

canım nıhayet temmuz annesı oldun tebrıkler senın kız yerınden cok memnunmus annesı gıbı hııııcc sabırsızlanmadı:emir_bebek::nazar:.allah analı babbalı buyutsun.darısı bız bekleyenlere inşallah

kızlar evler ne kadar sıcak yaaa.pc nın basına oturup da forumu okumak bırseyler yazmak ıstiyorum yok nafıle ter ıcınde halsıızz dermansız mal mal bakınıyorum etrafa:27::27:.aldıgım kılolarda sagolsun oturdugum yerden kalkamıyorum.sadece gunlerı gecırıyorum ya hıc tat alamıyorum artık hayttan.yemek uyku temızlık hepsı cokk zor oluyor.hafıfllemek ıstıyorum ama daha erken allahım ya sabır dıyorum.hem oglusum gelse bu havalarda nasıl bakacagım ona ısılık olacak pısık olacak kuzum.bıraz daha serınlesın havalar oyle gel yavrum.
bu arada 2 gun once gobegımın sag tarafı coookkk guzel catlamıs.kedı mı tırmalamıs desem don lastıgı ızımı desem oyle bısı.demekkı genetıkmıs dıyorum.bu arada banada annem ve ananem karnımın asagı ındıgını soyluyor.ama benım nefes alısım rahatlamadı ustelık reflum de son gaz devam edıyor.pazartesı ınıp ınmedıgını doktorumdan ogrenırım artık.cok dolmusum yaaa yaz yaz bıtmedi:1:

Doktor inip inmediğini söylüyormuki yaa?
Benimde eşim doğum iznine çıkayımmı doğum yakınmı dedi doktora, oda çıkma dedi :(
Demek henüz gelmeye niyeti yok :(

hayırlı akşamlar bayanlar nasılsınız bakalım? benim de karnım indi bayadır nerdeyse 10 gün kaldı gününe ama ben nedense tam anlamıyorum acemilikten ne durumda olduğunu :) sadece önceden sabahları uyandığımda kığır kıpır olan şehzadem şimdi akşam üstüne kadar doğru düzgün hareket etmiyor anca geriniyor sanırım popişi bi ordan bi burdan yaslıyo karnıma yamuk yumuk ediyo ama akşam üzeri başlıyo açılmaya karnımı delicek diyorum sağ yanımdan.
Bir de nedense içimdn bi ses bu bebiş içerde çok durmaz diyo yani gününden önce gelecek gibi hissediyorum sizde de böyle bir his var mı acep yani bu duyguyu yaşayan?

Son düzenleme:
Karnımın içi taş gibi sizin de öyle mi kızlar ? O kadar gergin ki resmen acıyor.Ayağa kalkınca da alttan öyle bir çekiyor ki sanki caaaart diye kasıklarımın oradan yırtılacak gibi oluyor.Canımı yakıyor resmen.Sizin de öyle mi yoksa bende mi var sadece bu durum merak ediyorum...

kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum
doktor catı muayenesı yaptı önce ebe yaptı sonra doktoru cagırdı
yırttım kendımı
bu nasıl bır acıydı
sakın yanlıs anlamayın bılmıyorum benım canımmı kıymettlı yoksa onlarmı vahset uyguladılar bana ıcımı söktuler resmen
doktor kıbardı yınede ebe cok tatlı bırırsı olmasına karsın cok acıttı
herkes hıc korkulcak bısey degıl dıyorlardı ama ınanın abartmıyorum basbas bagırdım
1 cm acıklıgımda varmıs buarada
doktor catımın ne cok kötu nede cok ıyı oldugunu söledı yanı ıyı ıkınırsam normal dogurabılırım
ama dedı sen muayenede bu kadar sıktın bagırdın normal sansı veremıyorum sana dedı
bende gözler doldu
ben sezeryanda olamamkı korkuyorum dedım(hatta bugun yapcaklardı kabul etmedım)
normaldende bu muayeneden sonra korktum dedım
doktor bebegine zarar verırsın dogum anında yada 3-5 cm acıklıkda sezeryan dıye bagırırsın dedı bana
valla dogru söledı yaparım
bende tamam dedım
böyle karar verıldı yanı
umarım hayırlısı olur
48 saat sonra yavrum kollarımda olur

deryacım cnm ne güzel iki günün kalmış yavruna kavuşmana :16:
inşallah dogumun cok rahat ve güzel olur bebişine sağsağlim kavuşursun inşallah :16::16:
benımde sez olcak umarım sağlıklı dogumlarımız olur cnm:16:
güzel hbrlerini bekliyorum 4 gözle dualarım seninle cnm :16::16::16:

kızlar dogum oncesı doktorunuz hangı tahlıllerı yaptı ben bugun gıttım cuma gunu tahlıller ıcın cagrıdı benı 6 agustosada gun verdı normalmı sezeryanmı bellı degıl daha normal olursa 6 agustosta 39 haftalık oluyorum daha dogurmamkı:5:

cnm normal olsa gün veremezki net bişekilde benımde sez olcak 6 ağustosda ve dün kan tahlılıyle idrar tahlılı istedi
ameliyat için dedi ve yaptırdık son olarakda çarşamba nst ye sokucak :34:

Karnımın içi taş gibi sizin de öyle mi kızlar ? O kadar gergin ki resmen acıyor.Ayağa kalkınca da alttan öyle bir çekiyor ki sanki caaaart diye kasıklarımın oradan yırtılacak gibi oluyor.Canımı yakıyor resmen.Sizin de öyle mi yoksa bende mi var sadece bu durum merak ediyorum...

benımde ara ara karnım taş gibi oluyo ama sürekli değil
alt tarafımda acıma olayı var doguma hazırlık oluyo bu sanırım
sağa sola dönerken ve özellikle yattıgım yerden kalkarken epey bi acıyo

benımde ara ara karnım taş gibi oluyo ama sürekli değil
alt tarafımda acıma olayı var doguma hazırlık oluyo bu sanırım
sağa sola dönerken ve özellikle yattıgım yerden kalkarken epey bi acıyo[/QUOT

Aynen sağa sola dönerken resmen eziyet bıçak saplanıyor sanki..

kızlar nst de sancısı çıkan varmı?
bebeğim iyi doktor müşahaede altında kalmanı öneriyorm dedi
bebek iyiyse benm sancm önemli değil dedm imza atıp çıktm
ama aklıma takıldı normalmi acaba bu haftada sancı gerçi çokta kalmadı
eşim panikteee napcam ben ani bişi olursa diyip duruyo:52:

Kizlar benimde ayni baski hissi iyice assagi indi,hatta bazen direk seyimle oynuyomus gibi hissediyorum :9: saga sola donerken oturup kalkarken batmalar oluyor,hatta bugun ara ara ogle agridiki hareket etmekte zorlandim:34:

Back
X