2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım mamayla yoğurt yap madem 90ml suya 4 ölçek mama 1 tatlı kaşığı yoğurt aynı yoğurt gibi oluyomuş yada sen ver bana benim kız mama yiyo nasıl olsa:9:

canım benim ne demek, feda olsun. istiyorsan 1 kutusunu kargolayayım hemen?

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan
feyzaden- yavrucan
fulia- muzurcan

Annişlerr selamlar hepinize!:3: Yavrukuşlara öpücükler!:54: "Can can"lı lakaplara bayıldım!:9: Benim ki de "Muzurcan" olsun diyorum, öyle şebek öyle şenşakrak ki anlatamam!:9: Evin içi sürekli kahkahalarla çınlıyo maşallah!:nazar: Allah'ım yavrularımızı hep güldürsün.. Size bi sorum olacaktı kızlar yaa benim şebek muzur oğluş hala dönmüyo!:44: Elbette her bebeğin gelişimi farklı oluyo ama işte ne bileyim bıkbıklanıyorum kendi kendime! Çok hareketli aslında.. Ellrinden tutunca kendini kaldırıyo yattığı yerden, başını çok güzel tutuyo, ayakları sık sık ağzında!:1: Elleriyle tel sarar, alkış, gel babası tam gaz yapılıyo!:1: Ama dönmek yok! Bebişi hala dönemeyen annişler var mı benim gibi acep?

Benim köpükcanda dönmüyo daha yan dönüyo sadece alkış falanda yapmıyo.takılmıyorum artık napımm

Köpükcanım hasta oldu kaç gündür öksürüyo 2günde bir doktora gidiyoruz kontrole off ne zormuş annelik

canım benim ne demek, feda olsun. istiyorsan 1 kutusunu kargolayayım hemen?

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan
feyzaden- yavrucan
fulia- muzurcan

eşim alınca çok alıo canım abartıo baya fazla olmasa albilirdim ama düşünmen yeter tatlım dediğine bile çok mutlu oldum teşekkürler:16::54:

kızlar herkeze ii akşamlar yavruları öptm kv yemeğe gidicez wawy ii akşamlar canım seni ve talyamıda öpüyorum:54:

olmadı canım ya güneş yok güneş olmazsa ışığı iyi olmuyormus.. katalog çekimi diye dalga geçiyorum ben prfsynl fotocuyla anlaşdık kızın ewde doğada resimlerini çekecek de hava güneşli olamıyorki.. bitsin sizlede paylaşırım
Bende anlasmstm fotograf ci bayan la esim anlasmayi bozdu içimde kaldi hemde coooook
veeeee ela yürüteçteeeeeeee nasıl teyzoşlar:46:
Maasallah ortaligi dağıt yanakcanm kazasiz belasz kullan tamam mi
Bu arada bizim zevk ler ayni aysse bebislerin zibinlari bide senin konsolun ayniso benim yatak odasimis ;))
Ice daisy
Fincanim tabagina ne guzel de oturmus onun popi$ini yerimgezmeci avmci seniii

Annişlerr selamlar hepinize!:3: Yavrukuşlara öpücükler!:54: "Can can"lı lakaplara bayıldım!:9: Benim ki de "Muzurcan" olsun diyorum, öyle şebek öyle şenşakrak ki anlatamam!:9: Evin içi sürekli kahkahalarla çınlıyo maşallah!:nazar: Allah'ım yavrularımızı hep güldürsün.. Size bi sorum olacaktı kızlar yaa benim şebek muzur oğluş hala dönmüyo!:44: Elbette her bebeğin gelişimi farklı oluyo ama işte ne bileyim bıkbıklanıyorum kendi kendime! Çok hareketli aslında.. Ellrinden tutunca kendini kaldırıyo yattığı yerden, başını çok güzel tutuyo, ayakları sık sık ağzında!:1: Elleriyle tel sarar, alkış, gel babası tam gaz yapılıyo!:1: Ama dönmek yok! Bebişi hala dönemeyen annişler var mı benim gibi acep?
Benimkide donmuyor alkis telmel sarmiyo valla. Benimki bayaaa tembel ama muzurluk cok
Köpükcanım hasta oldu kaç gündür öksürüyo 2günde bir doktora gidiyoruz kontrole off ne zormuş annelik

Gecmis olsun cnm. Nesi var. Sadece oksuruk mu insallah tez zamanda duzelir

Son düzenleme:
araştırdım da tutmuyor diyorlar canım, sulu kalıyor olmuyor diyorlar.

ah güzelim 100er 200er ml koydum, onları ıslatma için kullanamam ki:50:. eriyince ya da ısıtılınca hemen tüketilmesi lazım. Allah'tan çok değil de ziyan olmaz.

Damlalıkla ver canım. Eczanelerde satılıyor. Benim oğlum 4. ayında hastaneye yatmıştı ne emiyordu ne biberon alıyordu. 4 gün damlalıkla besledim. Biraz uzun sürüyor ama olsun senin azmış zaten.

şu devam sütü işine ne diyorsunuz bi de?:44: biberon dışında nasıl kullanılır ihtiyaç halinde?

canım bizim pipican da hipp yiyor, gecen babası bulamamış hipp sma almış ama bizimki hiç sevmedi ve yemedi, ben de onu bebe bisküvisi ile değerlendiriyorum ozaman yiyor :1:

maşallah muzurcana :nazar:
döner cnm hiç bıkbıklanma, bizimki de geç başladı dönmeye, önce sadece tek tarafına dönüyordu sonra 2 taraflı dönmeye başladı, zaten doktorumuz tam dönme 6-7. ayda olur normali budur demişti

Geçmiş olsun köpüke. Çok zor gerçekten ama buna rağmen hala birçoğumuz 1tane daha istiyor. Rabbim nasıl annelik duygusu işlemiş bizlere. Öyle baskın duygular olmasa insanın soyu kururmuş :31:
Bende anlasmstm fotograf ci bayan la esim anlasmayi bozdu içimde kaldi hemde coooook

Maasallah ortaligi dağıt yanakcanm kazasiz belasz kullan tamam mi
Bu arada bizim zevk ler ayni aysse bebislerin zibinlari bide senin konsolun ayniso benim yatak odasimis ;))
Ice daisy
Fincanim tabagina ne guzel de oturmus onun popi$ini yerimgezmeci avmci seniii

:1::1::1:
Hakikaten düşününce haftada bir gidiyoruz ya alışveriş için avmlere:39:
Ortalık sakinken geçmişe bakayım, sırf bebelerin fotoları için bakacam :10:

Benimkide donmuyor alkis telmel sarmiyo valla. Benimki bayaaa tembel ama muzurluk cok

:1: Tembel ve muzur bebeler bizi bulmuş demek! Benim oğluşa da tel sararları alkışları hep ananesi öğretiyo! Şimdi de "çirkin ol" deyip yüz buruşturma antremanlarına başladılar!:1:

canım bizim pipican da hipp yiyor, gecen babası bulamamış hipp sma almış ama bizimki hiç sevmedi ve yemedi, ben de onu bebe bisküvisi ile değerlendiriyorum ozaman yiyor :1:

Benimki devam maması asla yemiyo.. Zaten biberon da almıyo! Ama memeler de eskisi gibi dolu değil valla napıcam bilmiyorum!:44:

maşallah muzurcana :nazar:
döner cnm hiç bıkbıklanma, bizimki de geç başladı dönmeye, önce sadece tek tarafına dönüyordu sonra 2 taraflı dönmeye başladı, zaten doktorumuz tam dönme 6-7. ayda olur normali budur demişti

Saolasın teyzesi! :) Tüm kuzularımıza maşallah!:nazar: Pipican aşmış kendini maşallah yirim ben onu! Benimki totoyu kaldıramıyo aslında öyle tombul da değil ama tembel kesin tembel!:1:

iyidilekleriniz için teşekkürler.öksürük ama nasıl öksürük gögüste hırıltı var takip edilmezse allah korusun bronşite dönüp kalıcı olabilirmiş şimdilik ilaç kullanıyoruz inşallah düzelir kaçgecedir uyku nedir bilmiyoruz.evet annelik zor ama birtane daha istemiyo değilim

hoşgeldin canım,

süzgeç konusunda ben de dertliyim, ne yazık ki blender kullanıyorum ama çok uzun tutmuyorum. yoksa bizim kokoşcan öğüre öğüre bi hal oluyo. bi süre sonra süzgeçe geçicem. içim rahat çünkü süzgeçte çok zorluyorum sebzeleri zaten bizimkine uydurmak için- aynı mantık gibi geliyo.

bez için sadece bu linki Huggies Jumbo Maxi Gold 4 Numara (52'li) | hızlıal.com bulabildim. gold 4 no bulmak zor anladığım kadarıyla, ama kampanya denk gelirse aklımda olsun. iyi ıslatmalar :nazar:

son olarak, sana ne can diyelim?:44:

wabybabycim kapatma listeyi, mercan olsun benim kızım..civciv kızım da civcivcan kapılmış:)) huggies kampanya bekliyorum senden teşekkür ederim. bu arada gimattaki grossmarketlerde bebek bezleri çok uygun fiyata. prima lar 17,90.

Back
X