• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya mercan dün ilk kez ateşlendi:( 39 filan oldu, bugün iyi yine sokaklardayız ama o kadar bebeğin arasına sokmak doğru mu bilemedim.. Belki mikrop duruyodur, ya bulaşırsa kuzulara?
Kızlar bu ara sadece okuyabiliyorum, biraz mercan biraz başka hastalıklar... Pek kocaman oldu kafam:(

Gecmis olsun cnm dis cikitiyrdur blki

Ya mercan dün ilk kez ateşlendi:( 39 filan oldu, bugün iyi yine sokaklardayız ama o kadar bebeğin arasına sokmak doğru mu bilemedim.. Belki mikrop duruyodur, ya bulaşırsa kuzulara?
Kızlar bu ara sadece okuyabiliyorum, biraz mercan biraz başka hastalıklar... Pek kocaman oldu kafam:(

geçmişlerolsun felixican nesi varmış dr a götürdün mü
diğer hastalıklar derken? önemli birşey yoktur inşallah
nazar değiyo size, o mercanı sar sarmala nazar boncuklarıylan :nazar::nazar::nazar::nazar:

alsın götürsün o zaman çok biliyorsa töbe yarabbim ya
bi anneye sen yaptın bunu böyle denir mi yahu
biz onlara diyoz mu oğlunu şöyle şöyle yapmışsın diye, içimizden geçse de diyemiyoz bazen
ne dan dun laflı insanlar var, Allah'ım sen bunlardan koru hepimizi

aslında çok meraklıysa valla götürsün sen de rahat et bi 10 gün, emmiyo nasılsa di mi?
hem kardeşini de rahat bırakır azıcık

Gondermk istemiyrum bebkken onlarla kliyrdum sgara iciyr butun ev hlki cocuk o yuzden dort aylikkn bronsit oldu o yuzden astimi var zten gndrsemde bi saat sonra geri gtrrler bkamazlar anne ada die sayiklar

Gondermk istemiyrum bebkken onlarla kliyrdum sgara iciyr butun ev hlki cocuk o yuzden dort aylikkn bronsit oldu o yuzden astimi var zten gndrsemde bi saat sonra geri gtrrler bkamazlar anne ada die sayiklar

o zaman ne yapıyoruz, takmıyoruz canikom
demek ki herkesin bi bildiği var- ama kendine
sen bi düzen tutturmuşsun
mutluluğun bazen monotonluktan geçtiğine inanırım ben
varsın sabah öğle akşam rutini olsun ama huzur olsun karışan didişlen olmasın hastalıklar olmasın
benim de teeeeeeee bilmem kaç km den telde 2 laf ederler canımı sıkarlar
eskiden çok takardım, kıramazdım bişey demezdim üzülmesinler diye- hoş yine demiyorum bu sefer yine saygıdan ama
2 dk sonra önemsiz olduğunu anlıyorum bi çift gülen göz ve egeeeeeeee diye bağıran bi tip sayesinde :9:
naçizane tavsiyem sen ne olursa olsun önce eşin ve çocuklarınla mutlu olmaya bak, sinir de olsan üstüne de gelseler (hadlerini aşmadıkça) kendin ve çocukların için yaşa
geçmiş fotoğraflarda kalıveriyor- ve senden çok büyük değilim ama bi bakmışsın yıllar geçiyor boş boş üzüntülerle...

varsın sabah öğle akşam rutini olsun ama huzur olsun karışan didişlen olmasın hastalıklar olmasın
eskiden çok takardım, kıramazdım bişey demezdim üzülmesinler diye- hoş yine demiyorum bu sefer yine saygıdan ama
2 dk sonra önemsiz olduğunu anlıyorum bi çift gülen göz ve egeeeeeeee diye bağıran bi tip sayesinde :9:
naçizane tavsiyem sen ne olursa olsun önce eşin ve çocuklarınla mutlu olmaya bak, sinir de olsan üstüne de gelseler (hadlerini aşmadıkça) kendin ve çocukların için yaşa
geçmiş fotoğraflarda kalıveriyor- ve senden çok büyük değilim ama bi bakmışsın yıllar geçiyor boş boş üzüntülerle...

bence de haklısın ama yapabilmek de bazen sabır istiyor

iyi bana paraya kıymışsın da niye made in china lan?
bi de napcan benim işleri robota yaptırınca, benle vakit mi geçircen :16:

konuşur inşallah yakında sıkma artık canını
onun zamanı o zaman demek ki :40:

Eee robotları çinliler yapmıyomuydu japonlarmı yapıyodu
Sen sallaaa sallaaa ayakların ağrıyoya o arada yazamıyon sadece guluyosun diye bi robot alırdım talyayı oyalasın sallasın yedirsin diyeee sana hayatının kıyagını yapıyorum kendime bile düşünmedim bu robotu

Haklisin cnm gecmis resmlerde kliyor dedigini yapacagim dusunmemeye calisicam zaten hersey cocuklarima bakinca bitiyor

Bana mı lannnn , ben daha telefonu nakledemedim ; adam öyle bi adres yok diyo ,apartmandan bi numara verdim bu adrese naklet diyom ,öyle bi numara görünmüyo diyo , telekom yerine ,antep kebapçısını aradaım sanırsam :35::35::35:

Yeter işte ,şimdilik idare et :1::1::1:

Bilmem ben ,ege yi de tanımam ,alsen le aranızda halledin :53::53::53:

Nakilli halinide biliyoruz maç tan maça giriyosun :19:

Alperenada kimseye çocugunu emanet etme. Kv he he haklısın de karşıya geç boşver kafa yorma yorduğunla kalırsın. Çocuklarda etkilenır stresten zaten gelmiyo sanurım çok ohh allaha yakın sana uzAk

Alperenada kimseye çocugunu emanet etme. Kv he he haklısın de karşıya geç boşver kafa yorma yorduğunla kalırsın. Çocuklarda etkilenır stresten zaten gelmiyo sanurım çok ohh allaha yakın sana uzAk

Yok bea tatliskom her hfta sonu geliyr her gn telefonla ariyr. Gndrmiyrm zatn bn istesemde bnm herf yollamiyr ondan habersz cocuklri disarmk istyrlar bn tmm dym zatn izn istemiylr hemn herife msj atmm yetyr snra bna kiziyrlr nden syluyn die bnde cwp hazr yha cocuguma bisey olursa nasil verecesiniz bunun hesabini

Yok bea tatliskom her hfta sonu geliyr her gn telefonla ariyr. Gndrmiyrm zatn bn istesemde bnm herf yollamiyr ondan habersz cocuklri disarmk istyrlar bn tmm dym zatn izn istemiylr hemn herife msj atmm yetyr snra bna kiziyrlr nden syluyn die bnde cwp hazr yha cocuguma bisey olursa nasil verecesiniz bunun hesabini

geçmişlerolsun felixican nesi varmış dr a götürdün mü
diğer hastalıklar derken? önemli birşey yoktur inşallah
nazar değiyo size, o mercanı sar sarmala nazar boncuklarıylan :nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederiz:) dün aradım doktoru, bugün için devam ederse getir dedi..calpol fitil derken sabah 6 da ancak düştü de uyuduk, bugün hiçbişey olmamış gibi bu saate kadar gayet normaldi, gece çıkmaz inşallah...
Teyzemin eşini yoğun bakıma kaldırdık ( söyleyince uzak biri gibi oluyor ama her günümü birlikte geçirdiğim, çok kıymetlim biridir) neyse ki o da çok iyi... Eşekleri kaybedip bulduruyo galiba kurban olduğum allahım:)

Felixi fitil daha cabuk düşürüyo bende aldım buzdolabına koydum. Kızdan cok çekerim boğaz enf. Cok olur en guzeli duşa sokmak sonrada fitil

Anacım bugün temizlik yaptım ama her yerim arıyor:27:daha bitiremedim banyolar ve mutfak yarın offf offff kadın olmak ne zormuş ya:5:

slm kızlarrr evet kızamık asısı oldu benım mınık prenses dokuntu yapar dıye bıse demedı hemsıre ama kolları sankı isilik olmus gıbı oldu ben sıcaktan dıye dusunmustum.:50:

Back
X